Kapitel 21 - Kissing in the rain.

''Yes? You can wait for me''
''Seriously? come one!'' Sa Zayn och försökte få upp mig från stolen. Vi diskutera i en stund.
''You know, during the time we duscussed I could see about 3 minutes of this serie?'' Han gav mig en blick och la sig på sängen. Jag vände mig om jag log mot han.

Zayn tog tag  i min hand och vi gick runt en park som fanns 5 minuter från mitt hus. Vi gick runt lite sådär och snacka. Vi satte oss ner på en bänk.
''It's a nice day today'' Sa Zayn.
''It's because you're with me'' Sa jag lite självsäkert.
''Ha-ha'' Sa Zayn och la sin arm runt om mig. En droppe regn kom på min näsa, flera och flera kom och till slut börja det ösregna. Jag ställde mig och börja gap-skratta. Zayn gjorde detsamma. Vi börja småspringa, jag försökte täcka mitt hår med vad som helst med inget funka. Vi båda var dygnsura.
''Wait!'' Sa Zayn och stanna upp. Han tog tag i min arm och drog mig mot sig. Han tryckte mig närmare hans kropp, och la sina händer runt min nacke. Han gav mig en kyss.
''I've always wanted to kiss in the rain.'' Sa han och börja le.
''Wow.. romantic'' Sa jag och skratta. Jag gav han ytterligare en kyss och tog tag i hans hand.
''Wanna take a coffee?'' Sa jag.
''Sure'' Sa Zayn och vi böra gå mot ett cafe som log i centrum. Min mobil börja tjuta efter ett tag. Jag tog upp den och såg att det var Sandra som ringer.
''Heeej'' Sa jag.
''Hello! Vart är ni?'' Fråga Sandra.
''Vi är påväg till cafet, du vet cafet i centrum?''
''Jaha, är det lugnt om jag och Harry kommer ner snart?''
''Självklart!'' Sa jag.
''Vi är nere om 20 mintuer, hejdå!'' Sa Sandra och klicka.
''Sandra and Harry is coming!'' Sa jag och la ner min mobil i fickan. 
Tumblr_lyc5ttlmjt1qfwxapo1_500_large
Vi kom fram efter ungefär 5 minuter. Vi satte oss ner vid ett bord med fyra stolar.
''What do you want? I can go order'' Sa Zayn.
''Just coffee'' Sa jag och log.
''And alot of sugar, I guess?'' Sa Zayn och börja skratta.
''Ha-ha. Very fun!'' Sa jag och gjorde en grimas mot han. Han kom tillbaka efter en minut med två koppar med kaffe. Han satte ner den och sköt fram sockret till mig.
''Thank you!'' Sa jag och börja ösa ner med sockret. Zayn börja skratta, jag gav han en ond blick och han sluta. Men jag såg på han att han verkligen ville skratta.
''Wait!'' Sa jag och gick mot ett kylskåp och tog ut ett paket mjölk och hällde i lite i mitt kaffe.
''yumm!'' Sa jag och börja dricka. Zayn gav mig och mitt kaffe en konstig blick.
''Seriously, you have to get used to this. I love sugar.'' Sa jag och drack ännu mer.
''Okay, okay..'' Sa Zayn och börja dricka från sin egna kopp. Efter fem minuter kom Sandra och Harry in i cafet och satte sig bredvid oss.
''Hello'' Sa dom båda i mun på varandra.
''What do you want?'' Sa Harry.
''Tea'' Svara Sandra.
''Do you like sugar? Just like Emelie?'' Fråga Zayn och börja skratta.
''Oh, so you know the secret about Emelie? She's a sugar-monster'' Både Zayn och Sandra bröt ut i skratta och jag satt där med ett flin på läpparna.
''Ha-ha, both of you. Shut up.'' Sa jag och tog en klunk av mitt kaffe. Harry satte sig sedan ner och gav teet till Sandra.
''So are you done with your parts at the studio?'' Sa Sandra samtidigt som hon blanda sitt te.
''Yes, that's why we're living today'' Sa Zayn och kolla mig ögonen. Jag vände min blick mot Sandra som glodde på sin kopp.
''Oh.. you're leaving tomorrow'' Sa jag.
''Hey'' Sa Zayn och la sin hand på min. ''It's ok'' Fortsatte han och tvinga fram ett leende på hans läppar. Jag log lite för att bryta den pinsama stämning mellan alla oss fyra.
6a0154324516d9970c01539293df23970b-800wi_large
Efter en kvart, som faktiskt kände som en evigheten, kommer två tjejer in på cafe. Jag kolla på dom och dom börja små peka och viska. Dom beställde, tog sina koppar och gick mot oss. Även fast jag satt med tre pers runt om mig fick jag ändå panik. Även om dom kanske skulle sätta sig bredvid oss börja mitt hjärta slå fortare. Tjejerna ställde sig framför oss och börja små skratta, jag hade rätt alltså, dom kolla mot killarna och fråga:
''Can we have picture with you?'' Sa tjejerna och log stort.
''Ofcourse!'' Sa Harry och ställde sig upp. Zayn gjorde detsamma och ställde sig bredvid Harry. En av tjejerna drog ut en kamera från sin hand väska och kolla mot oss. ''Can you take the picture?'' Sa ena tjejen och räckte fram sin kamera mot oss.
''Sure'' Sa Sandra och tog tag i hennes kamera och ställde sig upp. Hon baka bakåt lite för att få in alla på bilden. Hon knäppte fotot och gav kameran till tjejen. Killarna satte sig ner på sina platser och ena tjejen tog tag i kameran.
''So, can I just ask you what you're doing here?'' Sa den andra tjejen.
''We're here visiting some friends'' Sa Harry och log.
''Oh, friends..'' Sa tjejen och vicka på ögonbrynen. ''Anyways, thank you! Have a great day'' Sa dom och satte sig några bord ifrån oss. Sandra börja små le för sig själv och drack ur sitt te.
''What?'' Sa Harry och puta lite mot hennes hand.
''So, we're some friends?'' Sa Sandra och gjorde kanin-öron när hon sa some friends. Både jag och Zayn börja skratta och Harry såg förvirrad ut och börja små le.
''Sandra, you know what I mean.. I couldn't say that you're my girlfriend''
''So I'm your girlfriend now? Why couldn't you say? Are you ashamed of me?'' Sa Sandra och börja flina. Sandra var en sådan person som gilla att driva folk till vansinne och göra dom riktigt nervösa. Jag såg på Harry att han blev riktigt nervös och det gjorde saken ännu roligare.
''Yes I am.'' Sa Harry med en ironisk röst och börja flina. Både jag och Zayn dog av garv och glodde på dom som om det vore en biograf.
''Hey!'' Sa Sandra och kasta en servett mot Harry, men den kom inte så långt. Harry börja skratta, Sandra gjorde också tillslut satt vi alla fyra och skratta. 
Tumblr_ltwq8av9881r2aep7o1_500_large
''What time is it?'' Fråga jag. Harry drog upp sin mobil och låste upp sin skärm. ''Almost three'' Sa han och la ner sin mobil igen.
''So when are you going to the hotel to pack and get ready for your flight tomorrow?''
''I don't know..'' Sa Harry och vände sin blick mot Zayn. ''You wanna take a cab in like a hour?'' Sa han och nicka till.
''Yeah sure, you're coming with us. right?'' Sa Zayn och gav oss en blick.
''Yeah, ofcourse..'' Sa jag och log.
''naaaa... I think I'm staying home tonight. But you guys have good flight tomorrow!'' Sa Sandra och små log.
''What?'' Sa Harry.
''What?'' Fortsatte Sandra. ''I said I'm staying home tonight, do you have a problem with that?''
''Yes'' Sa Harry. ''You're coming with me!'' Sa Harry och lät lite små irriterad men ändå inte.
''If you insist..'' Sa Sandra och spärra upp sina ögon och kolla ner.
''Stop being so mean to me'' Sa Harry och kolla ner samtidigt som han putade med underläppen.
''Aw, I'm just joking with you babe'' Sa Sandra och luta sig fram och gav han en kyss.
''Aw.. you guys are the sweetest!'' Sa jag och lät överglad. ''Get a room'' Sa jag genast efteråt och lät irriterad men ändå ironiskt.
''Ha-ha!''

Zayn tog tag i min hand samtidigt som vi kom ut ur cafet.
''Is it ok if I..?'' Sa Zayn utan att säga klart sin mening och tog ut ett ciggarett paket från hans ficka och vissa mig.
''Yes'' Sa jag och log. Han drog ut en cigg och la tillbka sitt paket i fickan. Han drog upp en tändare från en annan ficka och tände på sin cigg. Han tog sitt första bloss. Vi gick med snabba steg mot mitt hus.
''So have you ever thought abot quit smoking?'' Fråga jag.
''Yes, alot of time.'' Sa Zayn och tog ett bloss. ''Why?''
''No.. nothing. I'm just asking''
''You want me to quit right? It's hard.''
''Yeah I know it's hard.. I'm just thinking about your health.'' Sa jag och log.
''you're making me feel guilty'' Sa Zayn och kollla mot sin cigg. Han slängde bort den och trampa på den.
''Zayn, don't. I'm sorry, it's not your fault'' Sa jag och stanna upp, jag gav han en kyss på munnen.
''I'm sorry.. I'm gonna quit, atleast try for you.'' Sa han och gav mig en kyss. Vi börja gå hemmåt igen.
Tumblr_lw5f6sz8e41qghznp_large

Äntligen ute! Vad tycker ni? kommentera mycket om vad ni tycker, det uppskattas. Vill ha många kommentarer inför nästa kapitel (: Men som ni vet blir det inte så JÄÄÄÄTTTE bra uppdatering. Men jag gör mitt bästa! Hoppas ni förstår somsagt! (: 40+ kommentarer till nästa? puss

Kapitel 20 - Crazy.

Jag kolla mot Zayn, han va anfådd och ganska svettig. Jag la mig närmre Zayn och la min arm runt om han.
''He-he, that was amazing'' Sa jag.
''I know'' Sa Zayn och gav mig en puss på min panna. Vi log kvar där en stund och prata, sedan somna vi.

Jag vakna dagen därpå med Zayns armar runt om mig. Jag kollar upp och ser att han fortfarnade sover. Jag tänkte ge försöka sova igen. Det gick inte, jag drog upp mobilen och såg att klockan precis slagit 10.30. Hur lyckas man vakna så tidigt? Jag la ner min mobil och flytta mig närmare Zayn. Jag tog tag i hans arm och la den runt mig. Jag ville bara ligga kvar här, spelar ingen roll hur länge, ville bara ligga kvar här med Zayn. Jag vände mig om så jag va ansikte mot ansikte med han. Han var så himla gullig. Jag ville ge han en puss, jag kunde inte motstå, så jag gav han en. Han rycktes till, men hans ögon var fortfarande slutna. Jag låg blixt stilla för att inte väcka han. Men jag lyckades inte, han öppna sina ögon sakta. Jag såg att han ansträngde sig för ljuset i rummet.
''Hi.'' Sa han med en trött och nyvaken röst. Lite hes och sexig sådär.
''Good morning'' Sa jag och smekte hans kind. ''Sorry if I woke you up.'' Fortsatte jag.
''It's ok, I don't wanna spend our last day together with sleeping'' Sa han och piggades up. Det var då det slog mig på riktigt, imorgon åker han. Idag är det sista dagen jag är med han på riktigt. Sista dagen på riktigt länge. Jag log mot han samtidigt som jag satte mig upp.
''I'm taking a shower'' Sa jag och ställde mig upp. Jag tog upp en handduk och drog av mig mina kläder. Jag vira in handduken runt mig och gick sedan in i badrummet. Jag klev in i duschen och satte på varmvattnet.

Jag hade precis hällt upp schampot i min hand och börjat schamponera mitt hår då jag hör badrums dörren stängas och låsas.
''Zayn?'' Sa jag och öppna dusch dörren och stack ut huvudet. Zayn stog där och log. Han drog av sina kläder och hoppa in i duschen. Jag börja gap skratta när vi hamna under vattnet och jag kunde knappt se något. Han la sina händer på min höfter.
''Zayn, my parents could come home''
''Oh'' Sa Zayn och öppna dörren.
''But I don't care'' Sa jag och drog tillbaka han och börja kyssa han.
Tumblr_lxwbuhjalp1r0fsjoo1_500_large
Vi kom ut ur duschen efter ungefär tio minuter. Vi försökte vara så tysta som möjligt så vi inte väckte Hanna. Vi gick direkt in på mitt rum. Jag satte på mig ett par mjukisbyxor och ett linne, det gjorde Zayn också fast med en tshirt. Vi gick ner till köket för att äta frukost.
''Wait, I'm gonna see if Hanna is awake. You can go down.'' Sa jag och gick mot Hannas rum. Jag knacka på och Hanna skrek att jag skulle komma in. Jag öppna dörren och såg att hon fortfarande låg kvar i sängen.
''Vill du käka frukost med mig och Zayn?'' Fråga jag.
''Aa visst, kommer ner om en minut'' Sa hon. Jag stängde igen dörren och gick ner mot köket. När jag kom ner såg jag Zayn ta ut saker för frukost.
''Aw!'' Sa jag. Jag gick fram till vatten kokaren för att sätta på vatten. Jag satte mig ner framför Zayn och börja bre en macka. Zayn gjorde detsamma.
''Do you know what I wanna do today?'' Sa jag samtidigt som jag tog en tugga från min macka.
''What?'' Fråga Zayn.
''I wanna stay inside, watch a movie, just talk''
''Let's do that'' Sa han och luta sig fram och gav mig en kyss. Samtidigt kom Hanna ner för trappan och satte sig bredvid mig.
''Good morning'' Sa hon.
''Good morning'' Sa Zayn samtidigt som han tog en tugga.
''So Zayn, when are you leaving Sweden?'' Fråga han samtidigt som hon tog en ostbit och la på sin macka.
''Tomorrow'' Sa han och drack från sitt juice. Jag ställde mig upp igen för att hälla upp te.
''Who wants tea?'' Fråga jag.
''Me'' Sa Hanna.
''Ok, what about you Zayn?'' Fråga jag.
''No thank you'' Sa Zayn. Jag tog ut två koppar och hällde up te till mig och Hanna. Jag satte mig ner bredvid Hanna.
''Sugar!!'' små skrek jag och ställde mig upp igen för att hämta sockret. Jag satte mig ner bredvid Hanna igen och börja ösa med socker i tet. Jag kände vilka blickar jag fick från Zayn, men det va inget jag orka bry mig om. En sak som folk inte visste var att jag älska sött te, te med mycket socker va det bästa. Zayn börja skratta och det gjorde Hanna också. Jag kolla upp mot Zayn och gav han en blick.
''I love sugar, OK?'' Sa jag.
''Ok, I'm sorry'' Sa Zayn och blev tyst. Jag la ner sockret och börja blanda. Jag blanda klart och kolla på Zayn som fortfarande glodde på mitt te.
''Hey.. stop staring at me tea'' Sa jag. Han sa ingeting och fortsatte att glo. Antagligen för att irritera mig. För att få han att sluta glo gav jag honom en box på hans arm och han börja skratta.
''Too much sugar.'' Sa Zayn och tog en tugga av sin macka.
''Shut up'' Sa jag och drack ur mitt te.
Tumblr_lyj4qnmjnm1r33cqno2_500_large
Vi blev klara och gick upp mot mitt rum. Förutom Hanna som låste sig in på sitt egna. Jag koppla in min mobil till ett par högtalare jag har. Jag sctolla ner tills jag kom till 'What makes you beautiful' Jag satte på den på det högsta och börja dansa. Zayn satte sig ner på min säng och bara glodde. Jag börja sjunga med en galska så falsk röst. När Zayn's del kom upp börja jag sjunga för Zayn. Jag börja dansa som en galning när refrängen börja spelas, det sluta med att jag snubbla på min egna fot och hamna på golvet. Jag är en sådan person med mycket skadeglädje, så jag börja skratta. Zayn kom små springandes mot mig.
''Did you hurt yourself?'' Sa Zayn och sträckte ut sin hand.
''No'' Sa jag och tog tag i  hans hand, han drog upp mig.
''Thank you'' Sa jag. Det knacka sedan på dörren.
''Kom in'' Skrek jag. Hanna öppna och stack ut sitt huvud.
''Jag drar över till Lina.'' Sa hon.
''Okej hejdå'' Sa jag.
''By Zayn'' Sa hon.
''By Hanna.'' Sa Zayn och vinka.
''Where she going?'' fråga Zayn och satte sig på sängen.
''Over to a friend.'' Sa jag och satte mig bredvid han. Jag sträckte mig fram för att ta min mobil som låg på sängbordet. Lat som jag är orkar jag inte ställa mig upp och hämta den. Jag nådde den inte och gav upp efter en stund.
''Can you give me my phone?'' Sa jag och gav ett 'puppy-face' till Zayn.
''You lazy girl'' Sa Zayn och gav mig min mobil.
''Thank you'' Sa jag och gav han en puss. Jag satte på min mobil för att se klockan. Den hade hunnit bli halv ett. Jag hade också fått ett sms från Sandra.
- Vad gör ni idag? Skrev hon.
- Inget speciellt direkt, spendera lite tid tillsammans. själv? Svara jag.
''So what do you wanna do today?'' Sa jag samtidigt som jag ställde mig upp och börja rota igenom min gaderob.
''I don't know, just wanna be with you'' Sa Zayn. Jag drog ut ett par tights och en vanlig topp. Jag satte på mig det snabbt och satte upp håret i en stram hästsvans. Jag satte mig bredvid Zayn igen.
''I wanna go out for a walk..'' Sa jag och kolla ner.
''Well.. let's go out'' Sa Zayn. ''Just need a minute to get ready'' Fortsatte han.
''Okay, I know It'll take one houre so I'll just sit by the computer'' Jag satte mig vid min dator.
Tumblr_lw5ed5ziwr1r7jrsxo1_500_large
Efter en timme, som jag sa, blev han klar. Äntligen, det tog alltid så långt tid för han, även fast vi bara skulle ut på en promenad?
''Shall we go?'' Sa Zayn och ställde sig bredvid mig.
''In a minute'' Sa jag. Jag va helt inne på mina serier. Bruka alltid sitta inne på online sidor och kolla på olika serier. Och helst skulle jag vilja se klart mina serier.
''Just wanna watch this, then we could go''
''It's 40 minute long!'' Sa Zayn.
''Yes? You can wait for me''
''Seriously? come one!'' Sa Zayn och försökte få upp mig från stolen. Vi diskutera i en stund.
''You know, during the time we duscussed I could see about 3 minutes of this serie?'' Han gav mig en blick och la sig på sängen. Jag vände mig om jag log mot han.

Förlåt för en kass uppdatering. Trodde den skulle bli bättre nu under helgen, men icke.. vart upptagen hela dagen. Sorry babes! Kommentera mycket nu!!! love you. xx

Kapitel 19 - Sorry.

''No, Emelie stay I'm sorry.'' Sa han och tog tag i min arm.
''No Zayn, stop it. I've gotta go. I've had a great day and you ruined it. I can't be with someone who doesn't trust me. You leave in like two days and all I wanted to do is to spend time with you, now I don't know..'' Jag gick ut därifrån med ögonen fylla med vatten. Jag är sånn person som inte tål människor som inte litar på mig, särskilt min pojkvän.

Jag gick därifrån. Jag kunde inte stanna kvar, vartfan skulle jag ta vägen nu? Jag ville bara in och krama han. Även fast jag var arg, sårad, besviken.. ja allt man kan tänka sig. Tårarna bara rann nerför min kinden, man torka bort dom såfort dom kom. Jag kom ut ur hotellet, en massa fans stog där och jag kände hur alla blicka borra i sig i mig. Jag drog upp min mobil och satte mig på en bänk och ringde upp Sandra.
''Hallå?'' Sa hon i andra sidan luren.
''Hej.. vart är du?''
''Jag klev nyss av tåget, är på väg till hotellet nu. Vart är du?'' Sa Sandra.
''Kan vi snacka? Nu?''
''Det är klart, vad är det Emelie? Har det hänt något?'' Jag ignorera frågan.
''Vart är du exakt?'' Sa jag.
''Vid subway'' Sa Sandra.
''Okej, kan du snälla stanna kvar där? Jag möter upp dig där, om två minuter'' Sa jag och börja gå mot Subway. Vi klicka och jag kom fram efter prick två minuter. Jag såg Sandra stå utanför subway, är hon såg mig börja hon gå mot mig.
''Emelie, vad har hänt? Jag blir orolig!'' Sa Sandra och gav mig en kram. Vi satte oss ner på en bänk vid gatan och jag berätta allt som hänt den senaste timmen.
''Men Emelie.. är du säker på att du inte vill gå upp och snacka med han?''
''Nej.. alltså, jag tror jag drar hem.'' Sa jag, jag ville verkligen upp. Men jag kunde knappt se på han nu.
''Aha okej, men är det okej om jag sover hos dig ikväll?'' Sa Sandra.
''Ja.'' Sa jag.
''Okej jag ringer upp Harry och säger att jag drar hem till dig istället. Okej?''
''Nej! Sandra, om du har gjort planer med Harry. Gå!'' Sa jag och la min hand på hennes arm.
''Nej, Emelie. Du är min bästa vän och du behöver mig. Jag ringer han nu.'' Sa Sandra och ringde upp Harry. Hon la på efter fem minuter.
''Han sa att det var okej, och att han förståg''
''Okej va bra.'' Sa jag och vi börja gå mot tåg stationen och åkte hemmåt. Det var flera dygn sen jag sov hemma, eller iallafall sov själv. Utan Zayn. Vi tog tåget hem. Det ringde på min mobil, och jag hade ingen lust att snacka med han nu. Jag klicka på upptaget och la ner min mobil i knät.
''Zayn?'' Fråga Sandra.
''Mhm..'' Sa jag. Jag fick ett sms samtidigt, från Zayn.
- I'm so sorry, can you come back? I'm worried. Skrev Zayn.
''Emelie, du kanske ska svara? Låt honom förklara?'' Sa Sandra.
''Förklara vadå? Han gjorde det självklart att han inte litar på mig.''
''Emelie, han litar säkert på dig. Han kanske bara var avundsuk?'' Sa Sandra.
''Jag vet inte..'' Jag kolla ner i min mobil igen och bestämde mig för att smsa tillbaka.
- I'm fine. skrev jag och skicka iväg det.
- Where are you? Skrev Zayn efter en minut. Jag orka inte svara och stängde av min mobil därefter.
''Emelie, ge han en chans.. jag orkar och vill inte se dig såhär. jag ser i dina ögon att du saknar han, även fast du har varit ifrån han i typ en timme''
''Jag orkar inte just nu Sandra..'' Sa jag.
''Okej..'' Sa Sandra, det va tyst under hela tåg resan och vi kom äntligen fram efter 15 minuter.
Tumblr_lye4ijp6g51qijcxeo2_250_largeTumblr_lye4ijp6g51qijcxeo2_250_large
''Hej mamma'' Sa jag och gav hennes en puss på kinden och drog ut stolen för att sätta mig.
''Hej gumman, jag trodde du skulle sova hos Zayn?'' Sa mamma, precis då kommer Sandra in. ''Oh, hej Sandra! Det var länge sen.'' Sa mamma samtidgt som hon vände steken på stekpannan.
''Ja det var det, hur är det?'' Sa Sandra och satte sig bredvid mig.
''Jo, det är bra. Själv?''
''Bara bra.'' Sa Sandra.
''Men Emelie, skulle du inte sova hos Zayn?'' Fråga mamma nyfiket.
''Jo, men det blev lite ändrade planer.'' Sa jag och snegla lite mot Sandra.
''Jaha'' Sa mamma och fortsatte med att steka.
''V igår upp'' Sa jag och tog tag i Sandras arm. Vi gick upp och jag la mig direkt på sängen.
''ÅÅÅH SANDRA JAG OOOOOORKAR INTE!'' Sa jag med huvudet nere i kudden, jag kände hur tårarna börja rinna och ur jag bara ville skrika.
''Meeen! åå gumman'' Sa Sandra och satte sig bredvid mig. Jag satte mig upp och hon gav mig en kram.
''ååh, han har inte ens ringt mig!'' Sa jag med en gnällig röst.
''Har han inte? Kolla din mobil.''
''Den är avstängd..'' Sa jag och börja små le.
''Men Emelie! ha-ha, du kan ju inte stänga ut han. Låt han snacka med dig.''
''Men inte genom telefon..''
''Okej gumman. Kommer snart ska på toa'' Sa Sandra och gick ut. Jag satte mig på min stol vid datorn. Jag logga in och klicka mig in på internet. Jag skrev in facebook och kom in på direkten. Jag hade fått flera meddelanden senn igår och flera vänförfrågningar så jag bestämde mig för att radera min facebook. Det var skönt att få slippa det där. Jag klicka mig in på twitter. Skrev in mitt lösenord och kom in. Jag hade fått betydligt mycket följare, var nästan på 40 000. Jag klicka på tweet och skrev.
''When you tell the truth, but no one believes you.'' Men jag sudda ut allting, jag ville inte skapa kaos. Jag vill inte skapa rykten. Jag vill bara hålla allt privat. Efter tio minuter framför datorn stängde jag ner den. Sandra hade fortfarande inte kommit från toan. Jag gick ut ur mitt rum och gick mot toan, hon var inte där så jag gick ner för att kolla där och såg att hon snacka med mamma. När jag kom ner blev båda tysta.
''Vad gör ni?'' Sa jag fundersamt.
''Ingeting, snackar lite'' Sa Sandra och log.
''Jaha om vad?'' Fråga jag.
''Om London resan.'' Sa mamma, jag antar att Sandra inte berättat om mig och Zayn med tanke på att mamma inte fråga så mycket.
''Juste ja, måste snacka med er båda om det. Jo, jag har funderat lite och jag har tänkt lite över om vi kunde flytta lite tidigare, kanske runt början av Jaunari? Vad tycker ni?''
''Jo det låter fan bra!'' Sa Sandra.
''Du då mamma?'' Fråga jag.
''Hmm... får snacka med pappa och dina föräldrar Sandra! för mig låter det bra'' Sa mamma.
''Yaaay!'' Sa jag och blev genast liiiite gladare.
''Emelie, har du lust att kolla på film?'' Fråga Sandra.
''Ja okej'' Sa jag och vi gick upp. Jag satte på mig min mjukisdress och det gjorde Sandra det samma.
''Jag har ingen lust med film..''
''Samma här'' Sa Sandra. Vi la oss på min säng och jag satte på låg musik. Vi börja snacka och bara låg där. Fast Sandra satt för det mesta och smsa eller vad hon nu gjorde med sin mobil, medans jag låg och tänkte för mig själv.
''Jag kommer snart''
''Okej'' Sa jag utan att ens bry mig. What makes you beautiful, killarnas låt, börja spelas och jag sjöng med och kolla upp i taket. Zayn's del kom upp och det kändes som om någon kom med en yxa och högg mig på bröstet. Jag sjöng med lite högre.
To proove I'm right I put it in a song.
Dörren öppnades, och stängdes.
''You sing our song pretty good.'' Sa en välbekant röst. Det kändes som om mitt härta hoppa ända till Kina och tillbaka. Jag satte mig upp och såg Zayn stå vid dörren. Jag slängde min mobil hundra meter framåt och ställde mig upp.
''What are you doing here?''
''Prooving you how much I love you, that I can't loose you.''
''Zayn, stop it. you don't have to'' Sa jag och förskte komma förbi Zayn. Han tog tag i min arm och drog i mig lite löst så jag hamna framför han.
''Emelie, listen to me. I can't imagine me without you. I was stupid to even think that you were with him. I love you'' Jag kolla ner och jag kännde hur en tår föll ner för min kind. Han la sin tumme under mitt öga och tog bort den.
''I love you too Zayn, but I can't be with someone who can't trust you.''
''I trust you. I do. But I can't trust other people. I know you trust Daniel, but I don't.. I don't know him, and when people tells me that it's something between you two.. I just got paranoid..'' Sa Zayn.
Vi stog där tysta ett tag, jag kolla upp på han och jag kunde inte motstå.. jag hoppade upp i hans famn och kysste han. Jag la mina armar runt hans hals och han la sina händer på min rygg.Tumblr_lkn2t137nm1qcbktvo1_500_large_large_large
Han lyfte upp mig och tryckte upp mig mot vägen och kysste min nacke.
''You're sleeping here right?'' Fråga jag.
''Yes'' Sa han mellan kyssarna.
''Wait, I've gotta tell Sandra you're sleeping here''
''She already knows, she's downstairs with Harry. They're sleeping at her place'' Sa Zayn och börja le.
''Come'' Sa jag och tog tag i Zayn's hand.

Vi kom ner och jag såg Harry och Sandra snacka med mamma.
''Din jävel! Varför sa du inget? HÄMND!'' Sa jag lite ironiskt.
''Meeeen! din mamma visste också'' Sa Sandra och försökte leka oskyldig.
''MAMMA!'' Skrek jag.
''Förlåt älskling'' vi alla tre börja skratta och både Zayn och Harry såg ut som två vilsna.. hönor eller något.
''So, we've gotta go now'' Sa Sandra, både Harry och Sandra krama mig och Zayn och sedan försvann dom. Vi stanna kvar där nere med mamma och snacka lite.
''So, I've gotta go to sleep now. Early day tomorrow. Goodnight sweeties'' Sa mamma och gick upp. Klockan hade hunnit bli elva. Jag och Zayn stanna kvar där nere och snacka lite med låg ljud nivå.
''You want ice cream?'' Sa jag samtidigt som jag ställde mig upp och tog ut gräddglassen från kylen.
''Yeah sure'' Sa Zayn. Jag la upp glass till båda två och gav han hans skål.
''Emelie?'' Sa Zayn samtidigt som jag la in en sked med glass på i munnen på mig.
''Yes?'' Sa jag och la ner skeden i skålen.
''Remember, I'll always be by your side. I'll always be with you, even though fans start rumours or paparazzis are attacking us. I'll never hurt you like I did before. Never.''
''You promise to not believe the rumours? If a rumour start promise to always let me explain?'' Sa jag och torka mig runt munnen med en servett.
''Yes, I promise.'' Sa Zayn och la sin hand på min kind.
''I love you'' Sa jag och la min hand på hans hand som fortfarande var på min kind.
''I love you too'' Sa han och gav mig en kyss. Vi åt upp våran glass och gick upp. Jag drog av mig min mjukis dress och satte på mig min pyjamas. Zayn drog av sig sin tröja och satte på ett par shorts och slängde sig på min säng. Jag slängde mig efter han och la mig på han.
''Hello'' Sa jag och gav han en kyss.
''Hello'' Jag kysste han ännu en gång och det blev mer och mer passionerat. Vi bytta plats så han hamna över mig. Han drog av sig sina kläder och jag gjorde detsamma. 

Jag kolla mot Zayn, han va anfådd och ganska svettig. Jag la mig närmre Zayn och la min arm runt om han.
''He-he, that was amazing'' Sa jag.
''I know'' Sa Zayn och gav mig en puss på min panna. Vi log kvar där en stund och prata, sedan somna vi.

Förlåt för så dålig uppdatering. Igår la mitt internet av precis när jag skulle skriva klart, och jag har inte vart hemma och kom hem nyss. sorry sötisar! Nu är det helg och gissa vad det betyder? Mycket uppdatering babes ;) Kommentera lika bra som förra och jag lovar jag ger er riktigt bra inlägg ikväll!

Kapitel 18 - Trust Issues.

''Night mare, can't sleep now.'' Sa Jag.
''Aw'' Han tog tag i min mobil och la den på sidan av sängen.
''Come here'' Sa Zayn och drog ner mig, jag märkte att han var trött. Han la mig i mina armar och jag kände värmen från hans kropp.

Jag vakna dagen därpå med Zayn runt om mig, helt sjukt att jag somna i hans armar. Jag tog tag i min mobil för att se klockan. Klockan var nästan elva. Precis då fick jag ett sms. Från Daniel, en gammal kompis jag inte träffat på sjukt länge.
- Tjena Emelie, hur är läget? Det var länge sen! Lust att träffas idag? (:
Jag kolla på Zayn och börja le för att han va sjukt söt när han sov. Jag kolla mot Liam's säng och såg att han inte var på sin säng. Jag återgick till min mobil och svara Daniel.
- Tjena Daniel! Vi har mycket att snacka om. Ja, skulle vart sjukt kul! Jag är i stan just nu, om du vill kan du komma förbi senare så kan vi träffas? Hur låter det?
Jag la ner min mobil och gick upp för att ta en dusch. Jag gick in och tog en snabb dusch, när jag kom ut såg jag Zayn fortfarande ligga ner och han gnuggar sig själv i ögonen. Han såg nyvaken ut, och väldigt väldigt trött ut.
''Good morning babe'' Sa jag och gav han en puss.
''Good morning'' Sa han och ställde sig upp.
''I'm meeting up a friend today. what are you doing today?'' Fråga jag samtidit som jag satte upp håret i en turban.
''Oh good, I'm going to the studio with the guys later. But are you coming tonight?''
''Yes I am!'' Sa jag samtidigt som jag drog på mig ett par jeans och en topp. Jag tog upp min mobil och såg att jag fått ett sms.
- ring mig när du ser det här!
Jag hade fått ett par missade samtal från Daniel. Jag ringde upp han såfort jag såg det och han svara efter 4 toner.
''Hallå?''
''Heeeeej!'' Sa jag!
''Heeeej! När kan jag komma och vart vill du träffas?''
''Hmm.. runt ett? Kan du åka till slussen istället?'' Fråga jag.
''Ja det blir bra, men vad gör du i slussen?''
''Jag berättar senare!'' Sa jag och vi klicka.
''who was that?'' Fråga Zayn.
''just a friend'' Sa jag och log. Jag sminka mig lite och torka mitt hår, blev klar efter ungefär 45 minuter. Klockan slog kvart över tolv. Jag satte mig på sängen där Zayn fortfarande log i.
''You're not getting up?'' Fråga jag.
''In a minute'' Sa Zayn och slöt sina ögon och börja le. Jag börja skratta och satte mig på han.
''get up!!'' Sa jag och börja kittla han. Han var inte kittlig men det var ändå kul att sitta där. Jag sluta kittla han och börja kysa hans nacke för att få upp han så han slippa slösa sina sista dagar i sängen. Han satte sig upp och la mig i hans knän.
''When are you leaving?'' Fråga jag Zayn.
''Like 2, don't know where the others are though. Gonna call them''
''Okay!''
''When are you?''
''Like in 20 minutes''
''oh okay'' Sa Zayn. ''I'm taking a shower now, be right back'' Jag stanna kvar på sängen med mobilen i handen. Jag spela lite tråkiga spel som ett tidsfördiv. Det ringde sedan p åmin mobil och jag svara.
''Hallå?'' Svara jag.
''Hej! Jag är framme om 5 mintuer i slussen, kommer du?''
''Ja, jag kommer nu! Vi ses!'' Sa jag till Daniel och klicka. Jag gick sedan in till badrummet för att säga hejdå till Zayn. Jag kom in och såg Zayn stå där. Utan handduk runt sig.
''Oops!'' Sa jag samtidigt som jag täckte för mina ögon. Han la handduken runt sig.
''Zayn, I'm leaving now. Love you'' Sa jag och gav han en kyss.
426317_2497187278033_1503404832_31801792_956908081_n_large
Jag såg Daniel stå vid pressbyrån och gick med snabbare steg mot han. Jag gav han en stor bamsekram.
''Jag har saknat dig så!'' Sa jag och släppte.
''Jag har saknat dig också!'' Sa Daniel.
''Hur är det med dig? Vart har hänt under alla dessa dagar vi inte träffats?'' Fråga jag.
''Typ inget! Exakt inget har hänt..'' Svara han och vi båda börja skratta. ''Själv då? Har det hänt något speciellt?''
''Typ.. Ganska mycket! Jag har mycket att berätta för dig.''
''Jasså?''
''Ja! Ska vi gå käka? Är sjukt hungrig! Jag är jätte sugen på subway! Vad tycker du?''
''Det är jag med.'' Sa Daniel och vi börja gå mot närmaste subway resturang. Vi kom fram och satte oss vid ett bord och beställde mat.
''Så? Berätta!''
''Okej.. Ehm. Du kanske inte vet men jag har liksom.. pojkvän-'' Och jag börja berätta allting om Zayn. Jag kände verkligen att jag kunde berätta allt för Daniel. Han var faktiskt en av dom närmsta och äldsta vänner jag någonsin haft, vi har känt varandra i nästan 13 år och han visste allt om mig! Han såg ganska förvånad ut.
''Jag är verkligen jätte glad för dig Emelie! Känner du att det leder till något?''
''Ja det gör jag, faktiskt.. Han är underbar!'' Sa jag samtidigt som jag drack ur det sista av min dricka.
''Så, ska vi börja rulla?'' Sa Daniel samtidigt som han ställde sig upp. Vi börja gå mot gamla stan.

''Shit, Daniel. Du kommer aldrig tro mig!''
''Vadå?'' Sa Daniel och kolla runt.
''Ehm.. Min kille och hans fyra bästa kompisar och deras livvakt är påväg mot oss.'' Sa jag och börja skratta. Daniel börja också skratta och vi gick mot dom.
''Kom!'' Sa jag och tog tag i Daniel's arm och gick snabbare mot Zayn och killarna.
''Zayn!'' skrek jag och han vände sin blick mot mig. Jag vinka lite mot han börja le.
Både jag och Daniel börja gå mot Zayn och vi stanna upp framför han. Jag gav han en kram och en puss.
''This is my friend Daniel'' Sa jag och Zayn skaka hand med Daniel, samma med killarna.
''So what are you doing?'' Sa Zayn och hade en konstig blick på Daniel. Jag såg lite avundsjuka där, men jag tyckte det va sjukt gulligt!
''Nothing, we're just eating lunch and talking. You know friends stuff!'' Sa jag. ''But we've gotta go now, see you later babe'' Sa jag och gav han en kyss. Vi börja gå mot gamla stan och var framme efter fem minuter. Vi köpte glass och satte oss utanför glass kiosken.
''Så det där var Zayn? Han verka shysst!'' Sa Daniel.
''Verkar? Schysst? Han är sjuuukt snäll!'' Sa jag samtidigt som jag slicka på min glass.
''jaha, förlåt då!'' Sa Daniel och skratta.
''Ha-ha.. men han lämnar sverige om tre dagar, typ två eftersom dom åker tidigt på morgonen.''
''Gud va synd.. Men ni komme rhålla ihop va?''
''Det är klart.. jag har heller inte berättat att jag hittat lägenhet i London och flyttar dit frmodligen nästa år!''
''Va? Gud va kul! Jag har missat ganska mycket va?''
''Ja.. Haha!'' Vi satt kvar där till ungefär halv fyra. 
403970_2834920446175_1654132887_2494887_45455921_n_large
Vi börja gå mot drottninggatan för jag hade en tröja jag skulle köpa. Vi gick snabbt in på salt och jag köpte min tröja. Vi gick runt lite på drottninggatan och fick med lite nytt smink. Klockan slåg halv sex och jag ringde upp Zayn.
''Hi Zayn, where are you?'' Sa jag.
''I'm at the hotel''
''Okay, I'm there in a minute''
''Yeah'' Sa han och klicka. Han verka lite nedstämd. 

''När kommer ditt tåg?''
''Hmm.. om sju minuter! Är det okej om jag tar tåget härifrån?'' Fråga Daniel.
''Självklart!'' Sa jag. Vi stanna upp framför tåg spärrarna.
''Hejdå, vi måste ses igen. Har haft det grymt kul idag!'' Sa jag och gav han en stor bamsekram, igen.
''Ja, vi ses emelie!'' Sa Daniel och gick igenom spärrarna. Jag börja gå mot hotellet. Efter ungefär tjugo minuter kom jag fram och åkte upp till Zayn's rum. När jag kom in såg jag att alla killar va omringade runt Zayn och hans dator.
''hi guys!'' Sa jag när jag kom in.
''hello emelie!'' Sa dom alla i mun på varandra. ''We should go over to our place, right guys?'' Sa Louis och alla gick ut förutom Zayn.
''Ha-ha, what was that?'' Sa jag och slängde mig på sängen och satte mig bredvid Zayn och gav han en puss på kinden. Han satt kvar där ganska tyst oc hjag börja såklart undra om det var något fel.
''Zayn, what is it?'' Sa jag och satte mig uppe.
''Nothing, just something a fan wrote.'' Sa han lite tyst.
''Really, what?'' Sa jag.
''this'' Sa Zayn och track up en bild med mig och Daniel sitta utanför glass kiosken och skratta. Jag kolla på texten under och det ståg: 'I knew it, Emelie is cheating on Zayn. She's just a fake bitch. Zayn doesn't deserve her.'
''Oh, really? Ha-ha. How did they even take that picture? I didn't even notice! You don't believe them right?''
''I don't know. Who is he?'' Sa Zayn och la ner sin dator.
''I don't know? Are you serious?''
''But who is he?'' Fråga Zayn.
Tumblr_lweiut6ldw1r289s2_large
''He's just a friend!!'' Sa jag och kände hur det börja koka inombords. Hur kan han? Litar han inte på mig? Han svara inte och han bara satt där.
''Zayn, do you believe them?''
''I don't know.'' Sa han och kolla ner.
''How could you? You don't trust or believe me? He's my best friend, I've known him for almost 13 years and he knows everything about me. I can't believe you! I've gotta go.''
''No, Emelie stay I'm sorry.'' Sa han och tog tag i min arm.
''No Zayn, stop it. I've gotta go. I've had a great day and you ruined it. I can't be with someone who doesn't trust me. You leave in like two days and all I wanted to do is to spend time with you, now I don't know..'' Jag gick ut därifrån med ögonen fylla med vatten. Jag är sånn person som inte tål människor som inte litar på mig, särskilt min pojkvän.

Sådär! Tack för alla grymma kommentarer, och ni gav mig massa insparation. Vad kommer hända nu dom sista dagarna? KOMMENTERA MYCKET OCH NI FÅR NÄSTA KAPITEL MYCKET SNABBARE, och juste imorgon kommer jag vara ganska upptagen under hela dagen. Men jag uppdaterar ett kapitel på kvällen, tills dess LOVA ATT KOMMENERA MYCKET?!

Kapitel 17 - I wanna stay like this, in your arms forever.

''Aw, babe are you mad?'' Sa Zayn.
''No..'' Sa jag och kolla ner, ville ''leka'' sur, men det gick inte. Jag börja små le, men försökte motstå.
''Aw!'' Sa Zayn och gav mig en puss på kinden.
''Stop it! I can't be mad at you. You better be protecting me from the scary movie later!''
''Ofcourse babe, that's why I wanna see a scary movie.''

''So, what movie should we rent?'' Fråga Niall samtidigt som han kolla baksidan på en random film.
''Paranormal acitivty 3!'' Tjuta Louis och hoppa över allihopa och tog tag i filmen.
''Yeah!'' Sa Liam och drog ifrån den från Louis och kolla baksidan.
''No, please. I think we should do a vote! Raise your hand if you wanna see paranormal acitivty'' Sa Sandra. Jag visste själv att det säkert skulle bli den. Både jag och Sandra hade armarna nere medans killarna hade sina uppe.
''Sorry'' Sa Zayn och gav mig en puss på sidan.
''You guys ar mean!'' Sa jag och la armarna i kors. Vi hyrde filmen och börja gå mot hotellet.

Vi kom fram till hotellet efter tio minuter, killarna stanna kvar med fansen en stund. Det va inte så många den här gången, så killarna stog kvar en stund och snacka med dom. Enligt mig tyckte jag att det vat sjukt snällt av dom och stanna kvar och bara hängde med dom. Men fansen står ju där hela dagarna, klockan va nästan halv elva och dom stog där.
''Är det inte lite sjukt att dom har så många fans som står och väntar på dom såhär sent?'' sa jag till Sandra samtidigt som vi satte oss på en fåtölj vid lobbyn.
''Jo faktiskt.. tror du vi får sitta här btw?'' Sa Sandra och kolla runt.
''Jag hoppa det, jag tror dom vet att vi är med killarna. Dom kicka ut mig häromdagen för att jag satt här inne, jag tror dom trodde jag var ett fan. Men jag har gått förbi många gånger så jag hoppas dom förstår att vi är med killarna.'' Vi satt kvar där i ungefär en kvart och sedan kom killarna in. Vi tog hissen upp till Harry's rum. Det första killarna gjorde var att sätta på filmen, dom släckte lyset överallt och satte sig på platser.
''I wanna sit next to Zayn!'' Skrek jag och slängde mig så jag hamna bredvid han. Alla börja skratta och han la sin armar runt om mig. Bredvid mig satt Louis. Zayn la sina armar runt om mig och Liam satte på filmen.

Efter en kvart in i filmen börja allt det läskiga. Jag kunde inte kolla, jag täckgte mina ögon och la min armar runt Zayn och han la sina armar om mig.
''AAAAH!!'' Skrek Louis och hoppa till, Niall och Zayn börja skratta, och jag ville gråta för jag våga inte kolla. Jag fatta själv inte varför gjorde det här. Jag börja kolla med halvöppna ögon och armarna runt Zayn, det gjorde allt så mycket bättre. Varje gång någon skrek, eller hoppa till hoppa jag också till och blunda helt. Det sluta med att jag nästan satt på Zayn. Jag öppna mina ögon igen, men precis då när jag öppna kom det en läskig del. Då spöket kom fram och jag skrek till.
''Guys, I can't see this.'' Sa jag och ställde mig och gick därifrån.
''AW! Emelie, stop being such a drama queen!'' Sa Sandra.
''Come back!'' Sa Zayn. Alla andra börja skratta och jag låste in mig själv på toan. Jag kände på min egna puls och kände själv hur jävla snabbt det slog. Det knacka på dörren. Jag öppna dörren och när jag såg att det var Zayn börja vi båda skratta.
''Come back.'' Sa Zayn och tog tag i min hand.
''No, you go I'll sit by the computer or something''
''No, I'll stay with you. Wanna go back to my room?'' Sa Zayn.
''Yeah.'' Sa jag och Zayn tog tag i min hand. Vi båda gick tillbaka till rummet alla satt i.
''Guys, we're coming back later. We're going to my room.''
''Okay, bye'' Sa alla utan att ens kolla på oss, alla var så koncentrerade i filmen. Vi gick in på hans rum och jag slängde mig över hans säng. Han la sig över mig och börja kyssa mig passionerat. Sedan börja han kittla mig, jag försökte ta tag i hans armar men det gick inte. Det sluta med att vi börja brottas.
''No Zayn wait! stop it.'' Sa jag. Han sluta och la sig bredvid mig. Jag börja kyssa han.
''ha-ha got you.'' Sa jag och satte mig på gränsle över han och höll fast hans armar. Vi brottades ett tag, till slut orka jag inte mer och lät honom ''vinna''
''you win, okay, okay!'' Sa jag och la mig ner igen
''Ha-ha!'' Vi log där ett tag och snacka.
''So is it absolutely sure that you're moving to London next year?''
''Yes it is! We found an apartment and everything. And Sandra is moving with me. She found out she's studying there too. so we're moving in together.''
''That's so fun! and we'll be able to be together everyday. Can't wait.'' Sa Zayn och la sin armar och tröck han närmare mig. 
296j4ly_large
Vi satt kvar där en stund, sedan satte Zayn sig upp och tog tag i sin dator. Han la den på sitt knä och jag luta mitt huvud mot hans axel. Han logga in på twitter. Och klicka upp new tweet.
''Hello world, how's everyone doing? xx'' Skrev han. Han kolla igenom sin timeline och sina mentiones, det blev galet där inne när han twittra. Han klicka upp ny tweet igen.
''@EmelieL I love you. :) xx'' Skrev han, han kolla på mig rakt in i ögonen och log.
''Are you sure?'' Sa jag.
''Ofcourse I'm sure? I love you.''
''No I mean, are you sure you gonna pist that?''
''Yeah, my fans know we're dating. I'm not gonna lie about it'' Sa Zayn och klicka på tweet. Jag vet att både min och Zayn's mentions kommer bli bombade, men jag kunde gå igenom all hat, allting bara för att vara med han. Han är så värt det. Jag hoppas bara hans fans är glada för han istället för att hata mig. Men om jag någonsin kommer bli hatad vet jag att jag kommer ha Zayn vid min sida. Då blir ju allt så mycket bättre.
''Can I log in to twitter?'' Fråga jag.
''ofcourse babe!'' Sa Zayn och la sin dator på mitt knä. Jag logga ut från hans twitter.
''I'm getting tired, what time is it?'' Sa Zayn samtidigt som han drog av sig sin tröja.
''It's 11.30'' Sa jag och klicka på logga. Jag klicka först på mina mentions för att se vad alla skrev. Och jag blev faktiskt förvånad om hur glada alla va för Zayn. Jag börja självklart le för mig själv.
''What is it?'' Sa Zayn samtidigt som han drog på sig sina shorts.
''Nothing'' Sa jag.

''Aw, I'm jealous. But still so happy! they're cute together'' Skrev ett fan och jag tänkte svara för första gången.
''Thank you'' Skrev jag och följde henne. Jag klicka upp ny tweet.
''@zaynmalik I love you too!'' Skrev jag. Han la sig bredvid mig och jag gav han hans dator.
''Zayn, where is that tshirt I always borrow when I'm here?'' Fråga jag och börja gräva runt hans grejer som låg överallt.
''In that bag!'' Sa Zayn och peka mot en väska. Jag drog upp väskan och börja gräva. Jag hitta tshirten och drog av mig min tröja. Jag satte på mig tshirten och drog av mig mina byxor och satte mig bredvid Zayn igen och kolla vad han gjorde. Han stängde igen sin dator och la sig under täcket, jag la mig under täcket med han och han la sina armar runt mig. Vi att kvar där ett tag och bara snacka. Det va det bästa som fanns, att vara under täcket med Zayn och bara snacka. Jag kände att jag kunde berätta allt till han, det var det bästa. Att kunna berätta allt, och sedan veta att det kommer stanna kvar hos hanna.
Zayn_malik_large
''I'm going to miss you when you leave.'' Sa jag med en nedstämd röst.
''I'll always be with you'' Sa Zayn och tog tag i min hand under täcket och drog upp den sakta och la den mellan våra ansikten.
''So Zayn I've been thinking, I'm going to talk with my parents. And I've been thinking about leaving to London earlier? Maybe beginning of next year. What do you think about that?''
''Really? That sounds amazing! you have to ask them!'' Sa Zayn och lät otroligt mycket gladare, gjorde mig glad också.
''I'm going to talk with Sandra and see if she's coming with me, if it happens. It'll be amazing because than we could celebrate your birthday together!'' Sa jag och gav han en kyss, han la sin hand bakom min nacke och börja kyssa mig mer passionerat. Efter en minut kommer helt plötsligt allihopa inrusat till vårt rum och börjar hoppa på vår säng.
''HEEEY!'' skrek både jag och Zayn samtidigt och jag kasta en kudde mot dom. Zayn la sitt täcke över huvudet på oss och vi båda börja skratta där under. Louis drog bort vårt täcke så vi log utan täcke på sängen.
''Louis, what are you doing?'' Sa jag och satte mig upp.
'having fun! come on are you sleeping now?'' Sa Louis.
''No, we're just talkiing'' Killarna och Sandra satt kvar där till ungefär klockan slog halv två.
''Sandra, should we go?'' Sa Harry och tog tag i hennes hand.
''Yeah!'' Sa hon och dom båda försvann ut ur dörren.
''We should probably go too.'' Sa Niall och Louis och dom båda försvann också.
''Well, guys. I'm going to sleep. goodnight lovebirds'' Sa Liam och la sig på sin säng.
''Good night'' Sa både jag och Zayn i mun på varandra. Jag gav han en kyss och vi båda somna.

Jag vakna upp sittandes, fan! Jag visste att det här med skräck filmen var en dålig ide och jag aldrig borde ha kollat på den från början. Jag tog tag i min mobil och kolla hur mycket klockan var, 04.22. Great! Jag försökte somna om igen men det jag gjorde var att vrida och vända. Jag gick upp för att gå på toan. Jag kom in på toan och sköljde ur mitt ansikte med ljummet vatten. Jag drack vatten och gick tillbaka till sängen. Jag la mig i sängen igen och försökte sova igen, men jag kunde inte. Jag tog upp min mobil igen för att kolla klockan igen, 05.02. Jag logga in på facebook från mobilen. Det va helt dött där inne, ingen hade gjort något roligt på ungefär två timmar. Jag börja spela spel från mobilen.
''What are you doing?'' Sa Zayn med en trött röst.
''Night mare, can't sleep now.'' Sa Jag.
''Aw'' Han tog tag i min mobil och la den på sidan av sängen.
''Come here'' Sa Zayn och drog ner mig, jag märkte att han var trött. Han la mig i mina armar och jag kände värmen från hans kropp.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att börja skriva, guuud. Vad tycker ni? kommentera mycket den här gången! Jag påbörjar ett kapitel snart och jag lovar att lägga ut den ikväll, men på ett villkor. Om jag får mer än 40 kommentarer! :D puss bejbs

Kapitel 16 - Dinner with friends.

''What time is it?'' fråga jag.
''It's almost five'' Sa Niall.
''Oh..'' Sa jag.
''Do you wanna join us for dinner later? Sandra is coming'' Sa Harry och log.
''She is? Yeah ofcourse!'' Sa jag.
''Sandra! Varför har du inte sagt något? När kommer du?'' Fråga jag.
''Jag kommer snart, tar tåget om tio minuter. Kan du inte möta upp mig?'' Fråga Sandra.
''Jadå! När är du framme ungefär?''
''Om 30 minuter''
''Okej, jag är där om 30 minuter då! Puss hejdå'' Sa jag och klicka. Jag kolla klockan och såg att den va tjugo över fem. Jag gick tillbaka till killarna som satt på samma plats som dom satt på när jag lämna rummet.
''Can I borrow someone's computer?'' Sa jag rätt ut.
''Yeah, mine'' Sa Harry och gav sin dator till mig. Jag tog den och satt mig på sängen med datorn framför mig. Jag logga först in på facebook för att se mina händelser. Jag kom in på facebook och såg att jag hade fått en massa meddelanden och vänförfrågningar. Jag fatta först inte vad det var men sedan slåg det mig. Jag klicka på mina meddelanden och hade fått en massa frågor om Zayn. Jag kolla igenom meddelandena.
''You're not even pretty.''
''How's Zayn in real life?''
''I'm going to kill you''
Var tre av dom mågna frågor jag fått. När jag va som mest koncentrerad på frågorna hoppar Zayn upp och sätter sig bredvid mig, jag klicka ner facebook på det mest odiskreta sättet ever.
''What was that?'' Fråga Zayn nyfiket.
''Nothing'' Sa jag och försökte le. Men jag visste själv hur dåligt jag egentligen va på att ljuga.
''I know when you're lying, tell me'' Sa Zayn.
''Okay'' Sa jag. Jag klicka upp facebook och visa meddelandena. Jag kolla mot Zayn och han kolla mot skärmen med öppen mun.
''How could they?'' Sa Zayn och såg hur hans ögon vattnades. Jag såg på hans ansikts uttryck att han var besviken, och lite sårad.
''Zayn, it's ok'' Sa jag och krama om han, jag luta mitt huvud mot hans axel och hade mina armar runt om han.
''No it's not ok, they shouldn't tell you that stuff..'' Sa Zayn. Det blev helt tyst i rummet och jag såg hur killarna kolla mot oss.
''Zayn, what is it?'' Fråga Liam. Zayn svara ej. Jag tog tag i Harrys dator och vände den så alla killar såg skärmen.
''What time is it?'' fråga jag.
''It's almost five'' Sa Niall.
''Oh..'' Sa jag.
''Do you wanna join us for dinner later? Sandra is coming'' Sa Harry och log.
''She is? Yeah ofcourse!'' Sa jag.
''Sandra! Varför har du inte sagt något? När kommer du?'' Fråga jag.
''Jag kommer snart, tar tåget om tio minuter. Kan du inte möta upp mig?'' Fråga Sandra.
''Jadå! När är du framme ungefär?''
''Om 30 minuter''
''Okej, jag är där om 30 minuter då! Puss hejdå'' Sa jag och klicka. Jag kolla klockan och såg att den va tjugo över fem. Jag gick tillbaka till killarna som satt på samma plats som dom satt på när jag lämna rummet.
''Can I borrow someone's computer?'' Sa jag rätt ut.
''Yeah, mine'' Sa Harry och gav sin dator till mig. Jag tog den och satt mig på sängen med datorn framför mig. Jag logga först in på facebook för att se mina händelser. Jag kom in på facebook och såg att jag hade fått en massa meddelanden och vänförfrågningar. Jag fatta först inte vad det var men sedan slåg det mig. Jag klicka på mina meddelanden och hade fått en massa frågor om Zayn. Jag kolla igenom meddelandena.
''You're not even pretty.''
''How's Zayn in real life?''
''I'm going to kill you''
Var tre av dom mågna frågor jag fått. När jag va som mest koncentrerad på frågorna hoppar Zayn upp och sätter sig bredvid mig, jag klicka ner facebook på det mest odiskreta sättet ever.
''What was that?'' Fråga Zayn nyfiket.
''Nothing'' Sa jag och försökte le. Men jag visste själv hur dåligt jag egentligen va på att ljuga.
''I know when you're lying, tell me'' Sa Zayn.
''Okay'' Sa jag. Jag klicka upp facebook och visa meddelandena. Jag kolla mot Zayn och han kolla mot skärmen med öppen mun.
''How could they?'' Sa Zayn och såg hur hans ögon vattnades. Jag såg på hans ansikts uttryck att han var besviken, och lite sårad.
''Zayn, it's ok'' Sa jag och krama om han, jag luta mitt huvud mot hans axel och hade mina armar runt om han.
''No it's not ok, they shouldn't tell you that stuff..'' Sa Zayn. Det blev helt tyst i rummet och jag såg hur killarna kolla mot oss.
''Zayn, what is it?'' Fråga Liam. Zayn svara ej. Jag tog tag i Harrys dator och vände den så alla killar såg skärmen. Killarna kolla igenom några av meddelandena och jag såg hur förvånade dom blev.
''I know it's not a necessery thing to do, but they are your fans Zayn. They support you no matter what''
''But..'' Jag la mitt finger på hans mun innan han hann ens säga andra ordet.
''No but! I'll erase all the messages and we'll pretend nothing has happend? Okay?''
''Okay.. just for you'' Sa Zayn och pussa min panna.
Jag tog tag i datorn och radera alla meddelanden, precis som jag lova. Jag logga ut från facebook och klicka mig in på twitter. Zayn satt nyfiket bredvid mig och kolla på skärmen. När jag kom in på twitter såg jag att någon redan var inloggad, jag klicka in på profilen och såg att det var Harry.
''Harry!'' Precis när jag skulle berätta att han var inloggad tog Zayn datorn från mig och klicka upp 'ny tweet'
''What?'' Fråga Harry. Zayn kolla på mig och gav mig en blick.
''Ehm, nothing!'' Sa jag och kolla på skärmen. Zayn skrev in 'I love @zaynmalik' Både jag och Zayn börja skratta, och jag såg på Harry att han misstänkte något.
''What are you guys doing?'' Sa Harry och hoppade över halva rummet för att se vad vi gjorde.  Han såg tweeten och börja skratta.
''Ohno! Revenge guys, revenge!'' Sa Harry och klicka på logga ut.Tumblr_lr7rs4qrxp1r2my9xo1_500_large
''It wasn't me! It was me!'' Sa jag och små log. Det enda Zayn gjorde var att skratta. ''Harry, can I borrow your computer again?'' Fråga jag.
''Yeah, just don't give it to Zayn.'' Sa Harry och gav datorn till mig.
''I promise!'' Sa jag och tog den. Jag kolla på klockan och såg att Sandra skulle vara framme om 7 minuter.
''Omg, I have to go''
''Where are you going?'' Fråga Zayn och satte sig upp.
''I'm meeting up Sandra at the train station'' Sa jag samtidigt som jag satte på mig min jacka.
''No, don't go. Don't leave me alone here with these guys'' Sa Zayn samtidigt som han tog tag i min höfter och drog mig närmare honom.
''I have to, I promised her''
''Let Harry go.'' Sa Zayn och skratta.
''Harry do you wanna come with me?''
''Sure!'' Sa Harry och hoppa upp. Han satte på sig jackan och samtidigt som jag knöt mina skor. Jag öppna dörren och klev ut, jag vänta på Harry för att knyta sina skor.
''Bye'' Skrek vi båda samtidigt och stängde igen dörren.
''Wait!'' Sa Harry och knacka på inne hos Paul. Paul kom ut och vi börja gå utåt. Han stanna upp med sina fans och fota lite och signerera. Jag kände hur stressen spred sig över min kropp då Sandra kom fram om typ 3 minuter. Men jag ville inte stressa Harry när han va med sina fans.
''Okay guys, Harry have to go'' Sa Paul och ställde sig bakom honom och nästan putta honom fram. Vi börja sedan gå mot tåg stationen med Paul bakom oss.
''Look, Emelie. I'm sorry what our fans wrote''
''Harry, it's ok. You don't have to tell your sorry.''
''I know it's ok for you, but not for Zayn. I've been through this too. And I know how much it hurts to see people saying these stuff to your girlfriend.''
''Yeah I know.. all you have to do is to just be with her. To go through all these stuff together, and make sure she doesn't go through this alone. And that is what Zayn do now.''

Vi kom äntligen fram till stationen efter fem minuter. Jag såg Sandra stå där framme och vänta, hon kom mot oss när hon såg oss komma.
''Hi guuuyss!'' Sa Sandra och gav mig en kram och sedan en kram plus kyss till Harry.
''Du har mycket att berätta för mig tjejen!'' Sa jag och gav henne en lätt knuff på armen och blinka.
''What did you just say?'' Sa Harry och börja flina.
''Ehm.. nothing!'' Sa jag. Vi börja gå mot hotellet och kom fram efter 10 minuter.
''No pictures or autographs! He has to go in!'' Små skrek Paul och putta fram Harry, både jag och Sandra gick bakom. Vi tog hissen upp till killarnas rum. Sandra hälsa på killarna och jag satte mig bredvid Zayn.
''so when are we leaving?'' Fråga jag och kolla klockan, den var kvart över sex.
''In about an hour?'' Sa Liam och kolla sin klocka också.
''yeah!'' Sa Niall. En timme senare var vi alla påväg mot resturangen fridays. Vi kom fram efter en kvart och satte oss ner. Jag satte mig framför Zayn, och bredvid mig satt Sandra och framför henne Harry. Bredvid mig på andra sidan Satt Niall och framför han Louis. Och Liam satt lite på sidan. Vi beställde och maten kom efter ungefär 20 minuter. Vi alla börja hugga i oss. Efter ett tag blev vi klara, och vi satt kvar.
''Gosh, I'm so full!'' Sa jag och luta mig bakåt och la min hand på min mage. Jag kände mig lite som killarna som gjorde exakt samma ska, kännde mig ganska onormal. Niall börja skratta och då självklart börja jag också skratta så vi båda satt där och skratta och nästan skämmde ut alla.
''So guys, what time are you leaving on Monday?'' Fråga jag.
''Mondya morning, at 12 or something'' Sa Louis.
''Oh..'' Sa jag.
''Yeah. Me, Niall and Harry have some parts left to do in the studio. Than we're done.
''Oh how fun!'' Sa Emelie och lät glad. Men jag såg ändå besvikelsen i hennes ögon, jag la min hand på hennes, hon kolla in i mina ögon och jag log mot henne. Jag visste att vi skulle träffas efteråt, att det här inte var slut mellan oss bara för att vi bor i olika länder. Men det skulle ändå vara svårt att vara ifrån henne. Men jag kände mig van. Jag va liksom van vid att vakna varje morgon av att bli kysst, eller somna med henne i min famn. Det skulle vara svårt att lämna henne ännu en gång. Men det är så värt det, hon är underbar. Vi satt kvar där ett tag till och vilade våra magar.
''I know what we should do!'' Sa Harry.
''What?'' Fråga Liam.
''We should go back to the hotel, and watch a movie!'' Sa Harry lite glatt.
''That's a great idea!'' Sa Emelie.
''I think we should watch a scare movie!'' Sa Louis.
''No! I can't!'' Sa Emelie. ''Same here, I don't want to see a scary movie.'' Sa Sandra och kolla ner.
''That's a great idea Niall!'' Sa jag och log mot Emelie.
''Zayn! Why?'' Sa Emelie. Jag börja skratta och tänkte för mig själv att det skulle vara en perfekt ursäkt till att få ha henne i mina armar, om hon blir rädd kan jag skydda henne.
''Don't worry babe! I'm here'' Sa jag och log.
''Ha-ha. I think we should do a vote. So raise your hand if you want to see scary movie'' Sa Emelie och alla räckte upp handen förutom hon och Sandra.
''And scary movie it is!'' Sa Niall och jag gav han en high five. Helt plötsligt börja både Sandra och Emelie snacka svenska.
''Hey what are you saying?'' Fråga Harry.
''None of your bussiness!'' Sa Sandra.
''Sandra! Jag tycker vi borde irritera killarna genom att snacka svenska. Jag vet hur mycket dom hatar det!'' Sa jag till Sandra, och vi båda börja skratta lite ont.
''Kör till!'' Sa Sandra.
''Hey, what are you saying?'' Fråga Harry.
''None of your bysiness!'' Sa Sandra och vi båda börja skratta igen.
''Jag vågar inte se skräck film på riktigt!'' Sa jag.
''Inte jag heller..'' Sa Sandra.
''Hoppas Harry och Zayn kommer finnas där för oss.''
''Det hoppas jag med!'' Sa Sandra och gav mig en high five.
''Hey, I heard our names!'' Sa Zayn. Vi båda börja le lite ont igen.
''I think we should go back to the hotel now!'' Sa jag.
''Yeah!'' Sa alla i mun på varandra och ställde sig upp. 

Vi kom ut igen och börja gå mot hotellet. Zayn kom och tog tag i min hand.
''Aw, babe are you mad?'' Sa Zayn.
''No..'' Sa jag och kolla ner, ville ''leka'' sur, men det gick inte. Jag börja små le, men försökte motstå.
''Aw!'' Sa Zayn och gav mig en puss på kinden.
''Stop it! I can't be mad at you. You better be protecting me from the scary movie later!''
''Ofcourse babe, that's why I wanna see a scary movie.''

Förlåt för sent! Men är äntligen klar nu. Jag har sjukt mycket plugg osv. Så har inte tid. Men iallafall, Gjorde lite Zayn's perspektiv, vad tyckte ni om det? Jag insåg att det blev lite fel eftersom Zayn snackar engelska och jag skrev på svenska.. Oops! Men hoppas ni förstår! KOMMENTERA MYCKET!

Kapitel 15 - With you everything's better.

''Haha, I can't stop smiling!'' Han börja kyssa mig passionerat. Det blev bara mer och mer passionerat. Jag drog av mig mitt linne. Vi kysstes ännu mer, han la sig under täcket med mig. Jag drog av mig mina hotpants, och Zayn drog av sig sina shorts.
''I love you'' Viska Zayn.
''I love you too.'' Sa jag tillbaka.

Jag vakna upp vid elva dagen därpå. Jag vände mig om och hamna ansikte mot ansikte med Zayn. Han sov fortfarande så tänkte inte väcka han. Jag satte mig upp försiktigt och ställde mig upp.
''Where you going? Come back!'' Sa Zayn. Jag vände mig om jag gick tillbaka till sängen och satte mig.
''Last night was amazing'' Sa Zayn med en nyvaken röst.
''I know right?'' Sa jag och böjde mig fram och gav han en kyss.
''You stay right here, and come down in 15 minutes. Ok?''
''Okay'' Sa Zayn och slöt ögonen. Jag gick till köket och tog ut frukost, tänkte vara lite snäll och göra god frukost till han. Varken mamma, pappa ellr Hanna var hemma så vi hade lite alone time här hemma. Efter en kvart blev jag klar. Och efter ungefär två minuter kom Zayn ner.
''Oh, breakfast!'' Sa han och satte sig ner på en av barstolarna. Vi båda tog en brödbit var och börja bre.
''So, what do you wanna do today? If you have time'' Fråga jag samtidigt som jag tog första biten av min macka.
''Ofcourse I have time. I'm leaving soon, I wanna spend everyday with you.'' Sa Zayn och tog en klunk av hans apelsin juice.
''And when is soon?'' Sa jag och kände hur ångesten sprida sig över hela min kropp. Jag vill inte att han ska lämna mig.
''In four days.'' Sa Zayn.
''Oh'' Sa jag och kolla ner.
''Hey, it's ok. We can do this, ok? We just gotta do it like we did last time!'' Sa Zayn och la sin tumme på min haka. Han drog sakta upp mitt huvud och gav mig en kyss. Vi blev klara med vår frukost, och börja plocka ihop. Samtidigt som jag la in osten i kyllskåpet kom Zayn bakifrån och la in juicen. Han krama om mig, och la mitt hår åt sidan. Han börja kyssa min nacke. Jag vände mig om gav han en kyss på munnen.
''Zayn, we gotta clean it up!'' Sa jag med en mamma-röst.
''Oh, ok mum!'' Sa Zayn och la tallrikarna i diskmaskinen och skratta.
''Oh, and Zayn. I'm going out for a run. I always do it at mornings. You wanna stay or wanna come?'' Fråga jag.
''I think I'm staying, I don't even have clothes with me''
''Okay babe, I'll be back in an hour, ok?'' Sa jag och gav han en kyss. Vi båda gick upp, jag drog av mig min pyjamas och Zayn la sig på sängen.
''You lazy boy.'' sa jag och skratta. Jag satte på sportbehån och mina joggingtights, en tshirt och tjock tröja över det.
''You sexy girl'' Sa Zayn och blinka.
''Ha-ha'' Sa jag och kasta en kudde på han. ''I'm going now. Bye'' Sa jag och böjde mig ner för att ge han en kyss. Han drog ner mig och kysste över hela mitt ansikte.
''no Zayn, i've gotta go now.'' Sa jag och gick därifrån. ''You can borrow my computer, too. If you want to!'' Skrek jag. Jag kom ut och börja springa. Varje gång jag sprang fick det alltid mig att tänka igenom allt. Zayn, familjen, vänner, skola.. allt! Det fanns inget bättre att sätta in hörlurarna i örorna, springa och bara försvinna ur världen.
Tumblr_ly9mptsiux1ro27yyo1_500_large
Jag kom tillbaka efter 1 timme. Det första jag gjorde var att springa upp för att se vad Zayn gjorde. Jag kom upp och såg att han låg i sängen med mobilen i handen.
''You've just been sitting here?'' Fråga jag.
''Yeah'' Sa Zayn helt koncentrerad i mobilen.
''Aw, my poor baby'' Sa jag och gjorde ledsen min. ''I've gotta take a shower now, be right back'' Sa jag och gick därifrån. Jag slängde av mig kläderna och hoppa in i duschen. Efter tio mintuer blev jag klar, jag virra runt en handduk runt min kropp och slängde mina kläder i tvätten. Jag gick in påmitt rum och såg Zayn ligga kvar i sängen, det såg ut som om han inte rört sig en millimeter.
''Can I take a shower too?'' Fråga Zayn.
''Ofcourse'' Sa jag, jag följde honom till badrummet. ''Here, take this towel.'' Sa jag och räckte honom en handduk. Jag gick tillbaka till mitt rum och valde ut kläder. Vanliga ljusa jeans och en svart topp. Jag drog på mig dom och börja torka mitt hår. När jag blev klar kom Zayn in i rummet. Han hade handuken jag gav honom runt sina höfter. Jag borsta mitt hår och satte på lite smink. Och jag blev klar. Jag satte mig vid datorn som ett tidsfördiv. Jag logga in på facebook, sedan twitter. Jag kolla igenom min timeline och såg att Zayn hade skrivit.
''Having a great time in sweden'' Skrev han. Jag retweeta och kolla mina mentions, bara en massa fans som hade frågat om vi verkligen var tillsammans. Jag hade ingen lust att svara, och tänkte ändå inte göra det. Jag tänkte skriva en tweet, och jag gjorde det.
''Loving life!'' Skrev jag.
''You're on twitter?' fråga Zayn och luta sig mot mig.
''Yes'' Sa jag. ''You're done?'' Fråga jag.
''In a minute''
''Okay babe!'' Sa jag och fortsatte att kolla igenom twitter. 

Efter tio minuter satt jag kvar där och Zayn va ännu inte klar.
''You done?'' Sa jag lite irriterad.
''Yes now. I'm sorry it took long babe'' Sa Zayn och gav mig en puss på kinden, jag kunde knappt vara sur på han. Jag stängde ner min dator.
''Can we go to the city?''
''Sure.''
''And can we take the train this time?'' Fråga jag.
''Ofcourse babe, whatever you want.'' Sa Zayn och gav mig en kyss. Vi börja gå ner mot tåg stationen, efter 10 minuter kom vi fram och vänta där i ungefär tre minuter. Tåget kom och vi klev på. Zayn satte sig ner och jag satte mig bredvid han, han la sina armar runt mig och jag luta mig mot hans axel. Vi satt där i en kvart och kom äntligen fram. Vi klev av, han tog tag i min hand och vi börja gå mot drottninggatan. Vi kom fram efter ett tag, och jag gick direkt in H&M för att prova en tröja jag sett på internet.
''Zayn, I've gotta try this!'' Sa jag.
''Sure'' Sa Zayn och vi gick mot provrummet. Jag tog på mig tröjan och gick ut ur rummet för att få Zayn's åsikt.
''So what you think?'' Fråga jag.
''It's amazing!'' sa Zayn.
''You sure?'' Fråga jag och kolla noggrant på tröjan.
''Yes I am.'' Sa Zayn.
''Okay, then I'm buying it.'' Jag gick till kassan för att betala. Och vi kom ut ur affären.
''Thank you'' Sa jag och gav han en kyss.
''Wanna go to a park or something?''
''Yeah sure babe.'' Jag tog tag i hans hand och börja gå mot kungsträdgården. Vi kom fram efter 10 minuter och vi gick till bänkarna som fanns bakom. Vi köpte mjukglass och satte oss på en bänk. Jag la mina ben över hans och gav han en kyss. Jag slicka på min glass och tog tag i min mobil.
''Let's take a picture!'' Sa jag och satte på kameran på min mobil. Zayn kom närmare mig, han räckte ut tungan och jag gjorde en klassisk puss mun och sedan fota jag.
 Grace Wetherall @graceywetherall sex and a blow job on another occasion.. (he unfollowed her on twitter but refollowed her after the blowjob………)
Vi satt kvar där en stund och bara snacka.
''Excuse me, you're Zayn right?'' Sa en tjej-röst. Jag kolla upp och såg två tjejer stå framför oss.
''Yes?'' Sa Zayn. Jag tog ner mina bren från hans och satte mig normalt.
''Can we have a picture with you?''
''Yeah ofcourse!'' Sa Zayn och ställde sig upp.
''Can you take the picture?'' Fråga tjejen mig.
''Ofcourse.'' Sa jag och tog tag i hennes kamera. Jag fota dom och Zayn gav dom varsin kram.
''Can we go to the hotel now?'' Fråga Zayn.
''Yeah ofcourse!''
''I just gotta call Paul'' Han ringde upp Paul och klicka efter 2 minuter.
''Paul is meeting us up one minute from the hotel''
''Okay'' Zayn tog tag i min hand och vi börja gå mot hotellet. Efter tio minuter stanna vi upp för att vänta på Paul. Paul kom efter en minut och vi börja gå mot hotellet. Det va riktigt mycket fans utanför, enligt mig fler än dom andra dagarna. Vi gick mot fansen och Zayn släppte min hand. Jag gick igenom fansen men Zayn stanna upp. Den här gången ifall någon börja snacka med mig hade jag tänkt att ignorera. Jag gick in på hotellet och vänta på Zayn. En man kom emot och han stog sedan framför mig.
''Ursäkte, kan jag få ditt rumsnummer?'' Fråga en man som jobba där.
''Jag vet inte vad det är, men min kille som är där ute kommer snart in.''
''Är han din kille? Tyvärr du måste gå ut och vänta om du inte har något rumsnummer!''
''Jaha, okej då.'' Sa jag och gick ut. Jag vänta ett tag på Zayn och han kom äntligen in.
''Why didn't you wait inside?''
''He kicked me out'' Sa jag och peka lite diskret mot mannen. ''He probably thought I was a fan or something'' Sa jag. Vi tog hissen upp och gick in på Zayn's rum. Killarna satt där inne.
''ZAYN! We've missed you!'' Sa Louis.
''I've missed you too.'' Sa Zayn och satte sig ner.
''Emelie, you just stole him from us..'' Sa Harry besviket men ändå ironiskt.
''Sorry!'' Sa jag och drog av mig min jacka och satte mig ner.
''So what have you been up to?'' Fråga Liam.
''Just been at Emelie's place.'' Sa Zayn.
''What time is it?'' fråga jag.
''It's almost five'' Sa Niall.
''Oh..'' Sa jag.
''Do you wanna join us for dinner later? Sandra is coming'' Sa Harry och log.
''She is? Yeah ofcourse!'' Sa jag.

Förlåt för att jag inte lagt upp kapitlet innan! Men jag har ju skola, och jag har inte vart hemma. Skrev det här även fast jag inte haft så bra fantasi dom senaste dagarna. Så det blev svårare. Kommentera MYCKET! sorry för dålig update babes. xx

Kapitel 14 - Meeting with parents.

''Can I log in to my twitter so I can follow you?'' Sa Zayn.
''ofcourse!'' Sa jag och gav tillbaka min data till han. Han skrev in sitt användarnamn och lösenord. Han hade sjukt många följare. Han skrev in mitt namn på sökfältet och kom in på min account. Han tryckte på 'follow' sedan gick han in på sin profil och skrev en tweet.
''Follow the amazing @EmelieL'' Skrev han och twittra det.

''Pappa, kan du skicka salladen?'' Sa jag till pappa.
''Emelie, why are you talking swedish? We have someone who doesn't understand Swedish.'' Sa pappa.
''Sorry dad'' Sa jag irnoiskt. ''Can you pass the sallad now?'' Fortsatte jag.
''Haha, it's ok!'' sa Zayn.
''So, Zayn. Where do you live?'' Fråga pappa.
''In London, but my parents live in Bradford.'' Sa Zayn.
''How fun? You know cause Emelie are moving to London next year.'' Sa mamma.
''She is? Why?'' Sa Zayn förvånat men lät ändå glad. Jag har inte berättat än för det va så långt kvar, mindre än ett år.
''She hasn't told you? She's gonna study there?''
''No mom, I haven't told him'' Sa jag. Vi åt upp våran middag och sedan kom efterrätten, mamma gjorde aldrig efterrätt förutom till speciella tillfällen. Antar att detta var ett speciellt tillfälle. Vi satt där i ungefär två timmar, och klockan närma sig sju.
''Zayn, do you wanna go upstairs?'' Fråga jag.
''Sure.'' sa Zayn samtidigt som han lyfte upp sin tallrik och la i diskmaskinen. Jag gjorde detsamma.
''Thank you for the dinner, I loved it!'' Sa Zayn.
''No problems!'' Sa mamma.
''Tack mamma.'' Sa jag och gav henne en puss på kinden. Vi gick upp till mitt rum.
''Gosh I'm full.'' Sa jag och slängde mig på min säng.
''Me too'' Sa Zayn och la sig över mig. Han kysste mig, jag satte mig upp och han la sig ner. Vi fortsatte att kyssas, jag satte mig över han och kysste.
Tumblr_lxijrxdnye1qdz74uo1_1280_large
Sedan sluta jag kyssa han.
''I want to log in to twitter.'' Sa jag och börja skratta. Jag ställde mig upp och tog tag min dator och la den på mitt skrivbord. Jag logga in på twitter och Zayn ställde sig bredvid mig. Jag kolla upp på han.
''You want to sit?'' Sa jag och ställde mig upp.
''It's ok!'' Sa Zayn.
''I can sit on your lap?'' Sa jag och blinka.
''Well.. Okay than!'' Sa Zayn och satte sig ner och drog ner mig. Jag satte mig på hans knä, sedan kolla jag min twitter. Jag kolla på mina följare och såg att jag hade 8 tusen följare.
''Aw, you have 8 thousand followers.''
''He-he'' Var det enda jag fick fram.
''Go check your mentions!''
''What's mentions?'' Fråga jag. Zayn börja skratta, han la sitt pekfinger mot musen och klicka en flik, ''acitivity''
''These are the people who have been tweeting you, who have mentioned you!''
''Oh!'' Sa jag. ''Wait, is that real? Who wrote that to me!'' Fortsatte jag och klicka på en tweet.
'Ugly bitch, don't touch Zayn. He's mine!' skrev någon.
''Don't mind them, okay?'' Sa Zayn och kysste mig på min kind.
''People are so mean..'' Sa jag och klicka ner mentions.
''I know they don't mean it.'' Sa Zayn.
''What's your name?''
''ZaynMalik'' Sa han och jag skrev in det. Jag följde killarna och stängde sedan ner sidan.
''I don't know if any of my friends have twitter.'' Sa jag
''Oh okay.'' Sa Zayn lekte med mitt hår. Han la mitt hår åt sidan och börja kyssa min nacke. Jag njöt varje sekund åt det, hans läppar va underbara. Vi förflytta oss till sängen, och när jag la mig slängde han sig över mig och börja kittla mig.
''ZAYN!! STOP IT!'' Skrek jag, han höll fast mina armar och satt på mina ben. Jag kunde inte göra något.
''ZAYN, seriously. STOP IT! I can't breath!'' Sa jag. Han sluta kittla mig och kysste mig istället. Vi la oss under täcket och börja snacka.
Zayn-malik-410117_large
''You wanna go down stairs and watch a movie?'' Fråga jag. Vi hade luggit under täcket i ungefär två timmar och bara snackat. Det var underbart, jag ville vara kvar såhär resten av mitt liv.
''Sure babe.'' Sa Zayn.
''Wait, I'm just going to see if my parents aren't down there'' Jag gick ner för att kolla, och dom var inte där nere. Jag sprang upp igen och hämta ner Zayn.
''So what movie do you wanna see?''
''I don't know, you choose!'' Sa Zayn. Jag valde 'friends with benefit' en film jag alltid har älskat! 
Vi satt tysta under hela filmen. Det fanns inget bättre än att bara vara i hans famn, att bara sitta där och göra inget. När filmen va slut satt vi kvar där en stund och snacka.
''Wanna go upstairs?'' Fråga jag.
''Yeah'' Sa han, jag tog ut skivan från dvd spelaren och vi uppåt.
''I'm just going to the bathroom.'' Sa jag och gick mot toan. Jag borsta tänderna och så vidare.
När jag kom tillbaka såg jag Zayn ligga på min säng, shirt-less och bara i shorts. Han ställde sig sig upp och kom mot mig.
''My turn'' Sa han och gav mig en puss på kinden och gick på toa. Shit, varje gång han ger mig en kyss känns det som om jag blir kär igen. Det känns som om jag aldrig har kysst han förut och att det är en massa fjärilar i min kropp. Jag drog av mig min mjukisdress och satte på mig mina hotpants och pyjamas linnet. Jag la mig ner i sängen under täcket. Jag tänkte driva lite med Zayn och lekte som om jag sov. Zayn kom in i rummet igen.
Såfort han kom in börja jag le, jag försökte motstå att inte le men det gick inte.
''I can see you smiling, you're not asleep.'' Sa han, jag öppna ögonen och ser Zayn över mig.
''Haha, I can't stop smiling!'' Han börja kyssa mig passionerat. Det blev bara mer och mer passionerat. Jag drog av mig mitt linne. Vi kysstes ännu mer, han la sig under täcket med mig. Jag drog av mig mina hotpants, och Zayn drog av sig sina shorts.
''I love you'' Viska Zayn.
''I love you too.'' Sa jag tillbaka.

Sådär. Kort och dåligt. INGEN FANTASI! Gud va dåligt :( Hoppas det blir bra till imorgon. Hoppas ni kommentera bra till imorgon, mer än 40 kommentarer och nästa kapitel är ert imorgon ;) Puss sötisar! xx

Kapitel 13 - No fight, no relationship.

''Can I borrow a t-shirt from you?'' Fråga jag.
''Sure'' Sa Zayn och drog fram en vit tshirt från sitt bagage. Det va fortfarande lite stelt mellan oss även fast vi för första gången sa att vi älska varandra. Vi la oss ner på sängen, han la sina armar om mig.
''It's only you Emelie'' Sa Zayn.

Jag vakna till av mig själv, jag kolla klockan och såg att den har blivit 12.30. Jag kolla mot Zayn's håll och såg att han sov. Jag kolla på honom en stund och beslöt mig för att väcka han, jag la mig över honom och börja pussa på hans mun, kind, panna ja.. överallt på ansiktet. Han öppna ögonen.
''Good morning'' Viska jag.
''Good morning'' Sa Zayn och gav mig en kyss. Det ringde sedan på min mobil, jag tog tag i den och svara.
''Hallå?''
''Hej gumman, när kommer du hem?''
''Hej mamma, när kan jag kom hemma?'' Sa jag och la mig bredvid Zayn.
''Nu, kanske?''
''Okej, jag kommer såfort jag blir klar..''
''Kan inte du ta med Zayn? Både jag och pappa vill träffa han.
''Men mamma.. herregud''
''Ja, vadå?'' Sa mamma.
''Men snälla.. ''
''Kom igen.'' Sa mamma.
''Okej jag kan försöka men om han är upptagen tänker jag inte tvinga han'' Sa jag. ''Hejdå, jag messar dig om han kan'' fortsatte jag.
''Who was that?'' Fråga Zayn och la armarna om mig.
''My mum.. what are you doing today?'' Fråga jag.
''Nothing really, I'm done with my part at the studio. Why?''
''Ehm.. I was wondering if you wanted to meet my parents today? They want to meet you.''
''Oh today? Yeah sure.'' Sa Zayn.
''Yay'' Sa jag och gav han en kyss. ''We've gotta go now than, is it ok?''
''Yeah it is.'' Sa Zayn och ställde sig upp. Vi börja fixa oss, jag hade ingen stor lust till att fixa mig så jag drog på mig min blåa mjukis dress och satte upp håret i en toffs.
''Zayn, do you wanna take a cab or the train?'' Fråga jag.
''I prefer cab.'' Sa Zayn.
''Okay.'' Jag ringde upp taxibolaget och taxin borde vara framme inom tio minuter.
''Wait, I'm just going over to Harry.'' Sa Zayn och gick ut. Jag gick mot fönstret, jag kolla ut och ser fans stå i en klump. Varje gång jag såg fans blev jag alltid så himla nervös, jag har ingen aning varför. Jag drog på mig min skinnjacka och mina converse, sedan gick jag tillbaka för att se om taxin hade kommit. En svart taxi bil svängde in och stanna framför ingången. Jag tog tag i min väska och gick in till Harry's sovrum.
''Zayn, the cab is here'' Sa jag.
''Okay I be right back'' Sa Zayn och gick ut, jag stanna kvar vid dörren.
''So, I heard Zayn are meeting your parents today'' Sa Louis. Shit jag har märkt en sak, dom berättar allt för varandra.
''Yes'' Sa jag och log.
''Are you nervous?'' Fråga Harry.
''No not really, I know they will like him.''
''Emelie, shall we go?'' Sa Zayn och la sin hand på min rygg.
''Yes'' Sa jag och tog tag i hans hand. Paul kom ut och mötte upp oss och vi gick ner till ingången. 
On our way Germany
''Sorry, he can't take any pictures or sign now.'' Sa Paul och försökte skydda Zayn från alla fans, jag gick runt alla fans.
''är det du som är Emelie?'' Sa en tjej röst bakom mig. Jag vände mig om och såg tre tjejer stå och le.
''Ja det är jag. Varför?''
''Undrar bara, såg bilder på er från London och några härifrån.''
''Jaha..'' Sa jag och vände mig om för att gå mot taxi bilen.
''Vi alla vet att du utnyttjar han.'' Sa en annan tjej. Jag stanna upp och vände mig om ännu en gång.
''Vi alla?'' Fråga jag. Jag hade inte tänkt att börja bråka med hans fan, det var det sista jag ville. Verkligen. Men jag ville ändå veta vad hon mena.
''Ja, vi, alla fans.''
'' Jaha..''
''Och vi alla vet att han utnyttjar dig.'' Sa hon igen.
''Utnyttjar mig? hur då?'' Sa jag.
''Spelar ingen roll, vi alla vet att du är en av alla hans tusen tjejer.''
''Jaha okej.'' Sa jag och vände mig för att gå mot bilen på riktigt nu. Jag kom in i bilen.
''Vänta, det kommer en till snart'' Sa jag till taxi chaffören så att han inte åkte iväg utan Zayn. Zayn kom in efter 10 sekunder.
''I saw you talking to some fans now, what did you say?'' Var det första han sa när han kom in.
''Nothing'' Sa jag lite tyst och kolla ner.
''Seriously, Emelie. I can see it's something. What did they say?'' Fortsatte han.
''Nothing, ok Zayn?''
''I can see it's something. Emelie, you know you can tell me everything.''
''It's nothing Zayn, just leave it.'' Sa jag, vi båda satt tysta under hela resan. När jag snackade med dom därra fansen fick det mig att tänka, Zayn kysste - eller blev kysst av en tjej igår, och fansen sa själv 'Alla av hans tusen tjejer'. Jag litade på han, men av någon anledning kunde jag inte sluta tänka på vad dom sa. Tänk om det var sant?
Tumblr_lxfld9cccm1r724qyo1_500_large
Vi kom fram efter ungefär tjugo minuter, tänk att vi satt tysta i tjugo minuter. Vi betala chaffören.
''Can you talk to me, Emelie?'' Sa Zayn när han kom ut.
''What do you want me to say?'' Sa jag.
''Just tell me what happened, you can't be mad at me without telling me what's going on?''
''They said I was just one of your thousand girls. And that you're using me.'' Sa jag.
''What, did they say that?''
''Yes, can we talk later? My parents are waiting''
''Okay'' Vi gick in och mina föräldrar kom. Dom skaka hand med Zayn, och små prata lite med han.
''I'm making dinner, I'll tell you when it's done.'' Sa mamma
''Ok mamma'' Sa jag. ''Zayn, come'' Sa jag och vi båda gick upp för trappan till mitt rum. Vi kom upp till mitt rum och jag satte mig på min säng direkt, Zayn satte sig bredvid mig och la sin hand på mit lår.
''You wanna talk now?'' sa Zayn.
''Sure.''
''So, what exactly did they really say?'' Sa han.
''They said that you were using me and that I was one of your thousand girls.''
''And you believed them?''
''I don't now.. it made me think''
''Think about what?''
''When you kissed that girl last night.'' Sa jag och kolla ner.
''What? Like I said last night, it meant NOTHING. That girl kissed me, don't you believe me? Do you even trust me?'' Sa han och ställde sig upp.
''Yeah I do.. but would you like it if someone said that to you? Or even kissed you?''
''No, but I can't believe that you believed them.''
''I didn't! I was just paranoid, afraid that it was true.'' Vi satt där en stund helt tysta, ingen sa något, vi bara satt där.
''Zayn, listen to me. I'm sorry, I love you ok? I really don't want anything to go wrong between us. I trust and believe you.''
''you promise? you have to trust me, seriously. I don't want you to go around and thinking that I'm with someone else. It's only you, there's no one like you, Emelie. I love you.'' Sa Zayn. Jag gick fram till han och gav han en kram, vi stog där ett tag.
''Can we go back to normal? We've been fighting alot lately, I don't want any more fights.'' Sa jag.
''What's a relationshop without fights? It's just making us closer.'' Vi satte oss ner i sängen och kröp närmare varandra.
''I'm so sorry'' Sa jag.
''I'm sorry too.'' Vi satt där ett tag. Jag ställde mig upp och tog tag i min dator, jag satte mig ner bredvid Zayn och knappa in mitt lösenord till mitt användarnamn. Jag logga in snabbt på facebook för att kolla mina händelser, sedan klicka jag ner facebook.
''you don't have twitter, right?''
''No'' Sa jag.
''Let's make one!'' Sa Zayn och tog tag i min data, han knappa in twitter.
''Username?''
''Hm... EmelieL.'' Sa jag.
''Okay, password?''
''Let me write it down myself'' Sa jag och tog tag i min data. Jag skrev in hotmail, och så vidare. Sedan loggades jag in. Jag ändra bild och skrev min första tweet även fast jag inte hade några följare.
''Hi'' Var det ena jag skrev.
''Can I log in to my twitter so I can follow you?'' Sa Zayn.
''ofcourse!'' Sa jag och gav tillbaka min data till han. Han skrev in sitt användarnamn och lösenord. Han hade sjukt många följare. Han skrev in mitt namn på sökfältet och kom in på min account. Han tryckte på 'follow' sedan gick han in på sin profil och skrev en tweet.
''Follow the amazing @EmelieL'' Skrev han och twittra det.

Det har tagit mig nästan hela dagenn att skriva det här kapitlet. Förlåt för jag la upp det så sent! Men jag hade verkligen inget att skriva, jag hade hjärnsläpp.. och ja! hoppas ni gillar, och mycket kommentarer nudå!

Kapitel 12 - I love you.

''Oh, but who are your friends? Would I like them?'' Sa Harry och blinka.
''yes, I think you'll like my bestfriend Sandra. She thinks you're cute''
''Oh''
''go for it bro'' Sa Zayn.

''Emelie, vad ska du ha på dig ikväll?'' Fråga Sandra samtidigt som hon kolla igenom min gaderob.
''Jag vet inte, något enkelt antar jag. Jag tror jag väljer skinnbyorna, ett pösigt linne med uringad rygg, ett halsband och ett par Jeffrey Campbell klackar. Vad tycker du?'' Fråga jag Sandra samtidigt som jag satte ihop outfiten.
''Sjukt snygg!'' Sa Sandra.
''Men.. vafan. vart är mitt halsband?'' Sa jag och börja rota igenom min smyckes-låda. ''MAMMA! vart är mitt halsband?'' skrek jag till mamma.
''vilket halsband?'' sa hon tillbaka.
''Det stora, metall halsbandat''
''Kolla i mitt och pappas sovrum.'' sa hon. Jag sprang till mammas och pappas sovrum och som tur det hitta jag halsbandet. Jag drog ifrån killarnas hotell vid ett tiden då dom gick till studion, skulle träffa Sandra, och duscha osv. Klockan har blivit halv sex och vi har äntligen börjat fixa oss.
''Sandra, vad ska du ha på dig?''
''Tror det blir den den glittriga midjekjolen och en pösig svart tröja. Och till skor tror jag tar på mig mina svarta kilklackar.''
''ååh, det kommer bli sjukt snyggt! Harry kommer älska dig'' Sa jag och blinka till Sandra.
''Kommer jag göra det?'' Fråga Sandra.
''Jadå, han är sjukt snygg och jätte snäll.'' Vi satte igång med att fixa oss.

Efter ungefär två timmar var vi äntligen klar, klockan slog ungefär tjugo i åtta och det var dags att börja åka.
''Mamma, vi åker nu. Och som du vet. Jag sover borta ikväll, det vet du!''
''Ja, ta hand om er tjejer. Ha så kul'' Vi tog på oss våra skor och börja gå mot pendelstationen för att sedan åka ner till stan. Vi kom fram till stan efter en kvart och börja gå mot killarnas hotell, när vi va ungefär tre minuter från hotellet ringde jag upp Zayn.
''Zayn, we're almost at the hotel'' Sa jag.
''Okay, there's alot of fans here. Me and Paul will come to the entry, and meet you up.''
''Okay.'' Sa jag och klicka. Vi gick mot fansen, och ställde oss en bit bort. Inte så jätte långt bort, vi såg fortfarande om någon kom ut ur ingången. Zayn och Paul kom ut ur ingången, vi gick igenom fansen och gick fram till Zayn. Vi gick in på hotellet igen.
''You look beautiful'' Sa Zayn och gav mig en kyss. ''Hi, I'm Zayn'' Sa Zayn och la fram sin hand.
''I'm Sandra'' Sa Sandra och skaka hand med Zayn.
''So, where's the rest of the girls?'' fråga Zayn.
''They're probably at the club now'' Sa jag och tog tag i Zayn's hand. Vi åkte hissen upp till killarnas sovrum.
När vi kom in till killarnas sovrum satt alla ner på sina sängar.
''Hello Girls'' Sa alla mun på varandra, dom alla ställde sig upp för att krama mig och skaka hand med Sandra.
''So, when do wanna leave?'' Fråga jag killarna.
''What about now?'' Sa Liam.
''Yeah!'' Vi gick ner mot utgången, det va många fans kvar. Killarna stanna kvar lite hos dom för att signerar. Men jag och Sandra forsatte lite längs gatan och vänta där. Efter ungefär 5 mintuer kom killarna och vi börja gå mot klubben. Efter en kvart kom vi fram till klubben. 

Vi gick in i klubben och alla var hur glada som helst och dansa till musiken. Det var mycket folk och en bra stämning. Vi gick längre in till klubben och mötte upp mina vänner.
''Zayn, can you buy me a beer?'' Viska jag till Zayn, jag kan ju inte köpa.
''Sure babe.'' Sa han och köpte två ölar. Låten ''Turn me on'' sattes igång och vi alla sprang ut till dansgolvet och börja dansa loss!
David Guetta Feat. Nicki Minaj - Turn me one. Läs medan nedanstående läses.
Jag kolla mot Sandra's håll och såg att hon dansa med Harry. Jag ställde mig med Zayn och börja dansa med han, han tog tag i mina höfter och vi båda börja dansa i takt med musiken.
''Have I ever said that you dance really good?'' Sa Zayn.
''Yes, you actually have.'' Sa jag och gav han en kyss. 
403107_338130179545619_249787028379935_1219636_408214397_n_large
Make me, come alive.
Come on and turn me on.
Touch me, save life.
Come on and turn me on.

Sjöng vi alla i takt och va otroligt glada. Efter sångens slut gick vi till baren och beställde flera tequila shots med citron. Jag sköt fram en till Zayn och tog tag i en shot. Vi shota och sög på våra citron bitar efteråt. Jag tog ytterligare en shot och shota med allihopa.
''Sandra, följer du med mig till tjejernas?'' Fråga jag Sandra.
''Sure!'' Sa Sandra.
''We're coming back.'' Sa jag till Zayn och gav han en kyss. Vi gick in till badrummet och börja spegla oss.
''Så.. vad tycker du om Harry?'' Han är riktigt snygg, och sjukt snäll. Skulle kunna tänka mig träffa han'' Sa Sandra.
''Gud va kul! då kan vi gå på dubbel dejter.''
''Haha, kanske det!'' Sa Sandra. Vi gick tillbaka in till klubben, vi gick in till dansgolvet. Jag börja genast leta efter Zayn. Då såg jag han, fast med en annan tjej. Jag börja gå emot dom, jag stanna upp. Tjejen gick närmare och närmare Zayn, och tillslut kysste hon han. Och han stoppa henne inte, han försökte inte ens. Till slut sluta dom kyssas, Zayn sa något och tjejen gick därifrån. Han vände sig om och fick syn på mig, jag kolla på han. Han hade den därra blicken ''oh-nej-hon-såg-mig-kyssa-en-annan-tjej'' blicken. Jag kolla mot Sandra.
''Vill du gå?'' Fråga Sandra. Zayn börja gå mot oss.
''Jag går, du kan stanna med Harry. Ha så kul gumman.'' Sa jag och gav Sandra en kram och gick ut mot utgången. Jag gick ut och kände hur kylan slåg mig. Jag va inte arg, jag var bara besviken.. sårad. Jag börja gå, mot något håll. Jag bara gick, utan att veta vart. Vart skulle jag ta vägen?
''EMELIE!'' Skrek någon bakifrån, jag vände mig om och såg Zayn gå efter mig. Han tog tag i min arm och fick mig att stanna upp.
''Let me explain.'' Sa Zayn.
''Explain.'' Sa jag och gav han en chans till att förklara.
''That girl kissed me, I said that I had a girlfriend but she kissed me. She kissed me, but I stopped. I told her to leave, and she left. I can promise you. There's no other girl, it's only you Emelie. I'd never hurt you, you're the one. I... love you. Is it possible that you can love someone after a month? Cause I think I do.'' Sa Zayn. Allt blev genast bättre när han sa det där, det kändes som om jag ännu en gång blev kär i han, att jag fallit för han igen, jag har länge vetat att jag älskat han, och nu känns det som om jag älskar han ännu mer.
''I love you too. Can we go home?'' Klockan hade knappt hunnit blivit tolv ännu, men jag hade ingen lust att dansa ännu mer. Jag kännde bara för att lägga mig i sängen med Zayn och bara ligga där.
''Ofcourse.'' Sa Zayn och vi börja gå, jag tog tag i hans hand och vi gick mot hotellet. 

Vi kom fram till hotell rummet, det första jag gjorde var att slänga iväg dom äckligt höga skorna, sätta upp håret i en toffs och dra av mig mina kläder. Nu ville jag bara lägga mig och sova.
''Can I borrow a t-shirt from you?'' Fråga jag.
''Sure'' Sa Zayn och drog fram en vit tshirt från sitt bagage. Det va fortfarande lite stelt mellan oss även fast vi för första gången sa att vi älska varandra. Vi la oss ner på sängen, han la sina armar om mig.
''It's only you Emelie'' Sa Zayn.

Sådärja. Förlåt för lite sent, men tog mig hundra år att skriva det här. Och ni sa att ni vill ha drama. So here you go. Personligen tycker jag att detta va ett sjukt dåligt kapitel, men vad tycker ni? kommentera mycket och ni får nästa kapitel MYCKET snabbare! puss.

Kapitel 11 - Breakfast.

''Okay guys, thank you. We've gotta go now!'' Sa Paul och drog in killarna. ''Harry, come now!'' Skrek han. Alla kom och tillslut satt alla inne i bilen med mig, dom stängde igen dörr och kännde snabbt hur värmen spred sig. Zayn satte sig bredvid mig och gav mig kyss.
-------------------
Vi kom fram till hotellet efter ungefär 30 minuter. Ett fint hotell inne i stan. När vi kom fram var det ett par fans, aknske runt 10 stycken. Enligt mig är det helt sjukt att dom sitter och väntar på killarna. Killarna stanna kvar med tjejerna och stog och snacka med dom lite, tog bilder och skrev autografer osv. Jag ställde mig lite åt sidan, ville inte störa Zayn när han var med fans. Av någon anledning tycker jag att fansen förtjänar att träffa dom såhär, snacka med dom och så vidare. Dom är ute så pass sent för att bara träffa dom. Zayn kom emot mig.
''I've missed you so much.'' Sa han och tog tag i min hand.
''I've missed you too, but Zayn. Your fans are here, go spend some time with them'' Sa jag, han släppte min hand och gick till Paul och viska något.
''Okay, guys. the boys are getting tired. We've gotta go now.'' Sa Paul, och vi börja gå in. Zayn tog tag i min hand och gav mig en kyss på kinden. Vi tog hissen upp.
''So, I'm going to stay in the same room as Liam.'' Sa Zayn till mig.
''Okay'' Sa jag och log.
Vi kom upp på rummet, och nästan på direkten slängde dom av sig sina byxor och satte på sig.
''Guys, I'm going over to Harry's place.'' Sa Liam.
''Okay, we're coming over in a minute'' Sa Zayn och Liam stängde igen dörren.
''I'm going to the bathroom'' Sa jag och gick mot badrumet.
''Wait'' Sa Zayn och tog tag i min arm och drog mig mot sig. Jag la mina armar om honom, och pressade hans kropp mot min. Han pressade sina läppar mot mina och la sin händer på mina höfter. Han la sina händer under mina lår och han bärde upp mig och la mina ben på hans höfter, jag vira in mina ben runt hans midja.
http://data.whicdn.com/images/20974059/tumblr_lxo6a8s6ri1qehj79o1_500_large.gif
Han förflytta oss till sängen och la mig sakta ner. Jag försökte krångla ur han från hans tröja, men det gick inte och tillslut satte han sig upp och drog av sig den. Han kysste mig mer passionerat. Jag drog av mig min tröja. Sedan kom någon in.
''ZAYN, do you know where th-'' Sa Niall och kom in till sovrummet. ''Oops I'm so sorry I never knew-'' Sa Niall och täckte för sina ögon och vände på klacken.
''NIALL, go!'' Skrek Zayn, samtidigt som han satte sig upp och kasta en kudde på han.
Jag tog tag i min tröja och satte på mig den snabbt.
''Maybe we should go to the guys now.'' Sa jag och ställde mig upp.
''Yeah'' Sa Zayn och tog tag i min hand.
Vi gick över till killarnas rum som bara log andra sidan hallen. Vi kom in till killarna och dom alla var väldigt högljudda och dom alla skratta. Vi kom in till rummet och dom alla små-log mot oss.
''So, Niall told us what happened.'' Sa Louis med en retsam röst.
''What exactly did he say?'' Sa Zayn och satte sig ner på soffan, han tog tag i mina höfter och drog med mig, jag satte mig på hans knä och la mina armar om honom.
''Well.. he said that-'' Började Harry.
''Okay, you really don't have to say'' sa Zayn och vi alla börja skratta.
''Okay guys, thank you. We've gotta go now!'' Sa Paul och drog in killarna. ''Harry, come now!'' Skrek han. Alla kom och tillslut satt alla inne i bilen med mig, dom stängde igen dörr och kännde snabbt hur värmen spred sig. Zayn satte sig bredvid mig och gav mig kyss.

Vi kom fram till hotellet efter ungefär 30 minuter. Ett fint hotell inne i stan. När vi kom fram var det ett par fans, aknske runt 10 stycken. Enligt mig är det helt sjukt att dom sitter och väntar på killarna. Killarna stanna kvar med tjejerna och stog och snacka med dom lite, tog bilder och skrev autografer osv. Jag ställde mig lite åt sidan, ville inte störa Zayn när han var med fans. Av någon anledning tycker jag att fansen förtjänar att träffa dom såhär, snacka med dom och så vidare. Dom är ute så pass sent för att bara träffa dom. Zayn kom emot mig.
''I've missed you so much.'' Sa han och tog tag i min hand.
''I've missed you too, but Zayn. Your fans are here, go spend some time with them'' Sa jag, han släppte min hand och gick till Paul och viska något.
''Okay, guys. the boys are getting tired. We've gotta go now.'' Sa Paul, och vi börja gå in. Zayn tog tag i min hand och gav mig en kyss på kinden. Vi tog hissen upp.
''So, I'm going to stay in the same room as Liam.'' Sa Zayn till mig.
''Okay'' Sa jag och log.

Vi kom upp på rummet, och nästan på direkten slängde dom av sig sina byxor och satte på sig mjukisbyxor.
''Guys, I'm going over to Harry's place.'' Sa Liam.
''Okay, we're coming over in a minute'' Sa Zayn och Liam stängde igen dörren.
''I'm going to the bathroom'' Sa jag och gick mot badrumet.
''Wait'' Sa Zayn och tog tag i min arm och drog mig mot sig. Jag la mina armar om honom, och pressade hans kropp mot min. Han pressade sina läppar mot mina och la sin händer på mina höfter. Sedan la han sina händer under mina lår och han bärde upp mig och la mina ben på hans höfter, jag vira runt mina ben runt hans midja.
tumblr_lxo6a8s6ri1qehj79o1_500_large.gif (500×200)
Han förflytta oss till sängen och la mig sakta ner. Jag försökte krångla ur han från hans tröja, men det gick inte och tillslut satte han sig upp och drog av sig den. Han kysste mig mer passionerat. Jag drog av mig min tröja. Sedan kom någon in.
''ZAYN, do you know where th-'' Sa Niall och kom in till sovrummet. ''Oops I'm so sorry I never knew-'' Sa Niall och täckte för sina ögon och vände på klacken.
''NIALL, go!'' Skrek Zayn, samtidigt som han satte sig upp och kasta en kudde på han. Jag tog tag i min tröja och satte på mig den snabbt.
''Maybe we should go to the guys now.'' Sa jag och ställde mig upp.
''Yeah'' Sa Zayn och tog tag i min hand.

Vi gick över till killarnas rum som bara log andra sidan hallen. Vi kom in till killarna och dom alla var väldigt högljudda och dom alla skratta. Vi kom in till rummet och dom alla små-log mot oss.
''So, Niall told us what happened.'' Sa Louis med en retsam röst.
''What exactly did he say?'' Sa Zayn och satte sig ner på soffan, han tog tag i mina höfter och drog med mig, jag satte mig på hans knä och la mina armar om honom.
''Well.. he said that-'' Började Harry.
''Okay, you really don't have to say'' sa Zayn och vi alla börja skratta.
''So if Niall never came, in what would you do?'' Sa Louis och alla börja skratta.
''Let's talk about something else'' Sa Zayn. 

Vi satt kvar där en stund, sedan blev klokcna två.
''Wanna go back?'' Viska Zayn.
''Sure.'' Sa jag.
''Ehm, guys we're going to sleep now. goodnight'' Sa Zayn.
''Oh, you're going to sleep..'' Sa Harry och alla börja skratta.
''Yes Harry, they're going to sleep..'' Sa Louis. Vi ställde oss upp och gickutåt.
''Bye guys'' Sa jag.
''Bye'' Sa alla mun på varandra.

Vi kom in på rummet. Jag gick in på toan och borta tändern och bytte om till pyjamas-hotpants och ett pyjamas-linne. Jag blev klar och när jag kom ut gick Zayn på toa.
''Zayn, which bed is yours?'' små skrek jag till Zayn.
''The one to the left.'' skrek Zayn tillbaka, jag la mig under täcket och vänta på Zayn. Sedan kom han ut utan tröja och shorts och la sig bredvid mig. Han flytta sig närmre mig och la armarna om mig. Jag vände mig om så vi va ansikte mot ansikte, vi va så nära varandra att jag kunde känna hans mint-andedräkt. Jag gav han en kyss och la mina armar runt om han. Jag vände mig om igen och han la sin händer på mina höfter. Sedan somna vi.
Tumblr_ly56gu1bnr1r9id84o1_500_large
Jag vakna av att någon gör något ljud. Jag öppnar ögonen och ser Liam ta på sig ett par mjukisbyxor.
''Good morning'' sa jag med en nyvaken röst.
''Good morning'' Sa Liam med en ganska pigg röst. ''Wanna join me, Harry and Niall to breakfast?''
''Sure, I'm just going to wake Zayn.'' Sa jag.
''Don't do that, he always get mad when people wakes him up and he probably won't wake up.'' Sa Liam.
''Oh, okay.'' Sa jag och klev up. Jag tog upp mobilen och kolla hur mycket klockan var. 09.58. Jag låna en av Zayn's tjocktröjor. Jag och Liam mötte upp Harry och Niall i korridoren.
''Good morning'' Sa Harry och Niall i mun på varandra.
''Good morning'' Sa jag och Liam i mun på varandra. Sedan tog vi hissen ner för att äta hotell frukost. Jag va inte så hungrig så jag tog bara en macka och ett glas juice. Det stog fans därute, ganska många för att vara tio på morgonen. Jag tror inte dom skulle ut för att Paul inte var här nere. Vi satte oss ner och börja äta.
''So, did you have fun last night?'' Sa Niall och alla tre börjar skratta.
''Ehm.. we fell asleep when we came to the room.'' Svara jag.
''Oh..'' Sa Niall.
''Did you have fun last night?'' Fråga jag.
''We fell asleep too.'' Sa Harry.
''Oh..'' Sa jag.
4386680256_6ae0ea365e_z_large
''So when are you recording music?'' Fråga jag.
''We're leaving in a bout an hour'' Sa Harry.
''Oh, you excited?''
''Yes, we are'' Sa Liam.
''Oh btw, you're boyfriend is awake.'' Sa Niall och peka mot hissen. Zayn kom mot oss.
''He usually never wakes up this early. I think he got worried when he saw you weren't there.'' Sa Harry.
''Aw.''
''Good morning guys'' Sa Zayn och böjde sig ner och kysste mig.
''Zayn! we want a kiss too'' Sa Niall.
''You wish'' Sa Zayn och satte sig ner bredvid mig.
''What are you doing tonight?'' Fråga jag.
''Nothing much really?'' Sa Liam.
''Well.. Me and my friends are going to a club tonight, and I was just wondering if you wanted to come too?''
''Yeah sure, but aren't you underage?'' Fråga Niall.
''Yes, but they let in 17 year olds, I just can't buy drinks and stuff''
''Oh, but who are your friends? Would I like them?'' Sa Harry och blinka.
''yes, I think you'll like my bestfriend Sandra. She thinks you're cute''
''Oh''
''go for it bro'' Sa Zayn.

Så vad tycker ni? eftersom ni kommentera så sjukt bra så la jag upp kapitlet i förväg. Just for you guys. KOMMENTERA NU SÅ FÅR NI ETT INLÄGG IKVÄLL. puss

Kapitel 10 - Back to normal.

''Thank you for the ride, Paul.'' Sa jag och vinka till han.
''Bye'' Sa paul. Sedan gick vi därifrån. Vi kom in till flygplatsen, checka in vårt bagage, gick till vår gate osv. Det enda jag hade i mina tankar var han, Zayn. Och jag kunde inte sluta tänka på han.

Det första jag gjorde när jag kom var att slänga mig på sängen. Jag var så otroligt trött. Och jag somna på direkten.
Jag vakna dagen därpå sent på förmiddagen. Det första jag gjorde var att sätta på datorn. Jag logga in på skype för att se om Zayn va inloggad. Och det var han. Jag rinde upp han och efter några toner fick jag ett svar.
''Hi Zayn.'' Sa jag.
''Hello babe, how was the flight?''
''Boring..'' Svara jag. Vi fortsatte konversationen och tillslut var jag tvungen att gå.
''Zayn, I gotta go. My mum wants me to go eat breakfast with her. See u later'' Sa jag och stängde av. Jag gick ner till köket. Då hade mamma redan dukat fram all frukost och alla satt ner och var redo att äta. Det här kändes som Lördag morgon. Fastän det var måndag. Vajre lördag vaknar vi alla sent på förmiddagen och äter frukost sent tillsammans. Jag, Hanna, mamma och pappa. Perfekt lördagsmorgon enligt mig.
''Så, hur var resan? berätta!'' Sa mamma samtidigt som hon la på ost på hennes macka. Jag gav Hanna en blick och kolla ner på min macka.
''Emelie, du kan väl berätta? Resan har varit helt otrolig för mig. Men bättre för Emelie antar jag.'' Sa Hanna och börja flina.
''Va menar du?'' Sa pappa nyfiket.
''Hm... Hanna har träffat någon.''
''Jasså? Vem? BERÄTTA!'' Sa mamma.
''Men.. Vad ska jag berätta?'' Sa jag och log lite för mig själv.
''Jag kan berätta!'' Sa Hanna. Hon börja berätta allt om mig och Zayn. Mamma och pappa satt helt tysta.
406504_122620984524807_100003307170571_111316_1136244273_n_large
En månad senare:
Inatt kommer Zayn, jag kan inte fatta att efter en månad ska jag äntligen få träffa han! Jag har längtat så otroligt efter denna dag. Jag och Zayn har hållt kontakt genom skype och mobil. Vi har berättat allt till varandra, och jag känner verkligen att han kan vara ärlig mot mig. Vi har kommit varandra så himla nära under denna månad, även fast vi inte har träffats. Jag ringde upp Zayn.
''Hello, excited for Sweden?'' Var det första jag sa när han svara.
''Oh yes I am! But I'm more excited for you. So I was thinking, can you meet me up at the airport tonight? The first I wanna do when I arive to Sweden is to see you. You can sleep with me at the hotel if it gets too late.'' sa Zayn, och BAM jag log som ett fån.
''Sure, when do you arrive?''
''At the 12.30am.''
''Okay, I'll be there!'' Sa jag.
''Oh, and it can be alot of fans waiting for us.''
''How much?''
''Something around 30 fans or something.''
''Oh.. okay.'' Sa jag. '' Gotta go now, see u later babe.'' Det första jag vill göra när jag ser han är att hoppa upp i hans famn, krama han så hårt jag kan och bara kyssa han så mycket det hår. Men hur ska jag kunna göra det när det är en massa fans runt omkring oss? Aja, får väl göra det bästa av det. Tänk såhär: jag får träffa Zayn inom några timmar. 
Tumblr_ly2yasjpqk1qgk0g0o1_500_large
''Pappa, kan du skjutsa mig till Arlanda?''
''När?'' Fråga han.
''Runt halv tolv ikväll.''
''Så sent? Vad ska du göra där?''
''Möta upp Zayn, snälllaaaa.. bara denna gång. Jag åker med han hem''
''Vadå ska han skjutsa hem dig ända hit?'' Fråga pappa.
''Nej, till hotellet.. där vi ska sova.. Snälla.''
''Hm..... Okej, bara för denna gång.''
''Yes, tack pappa!'' Sa jag och gav han en bamsekram.

Fem timmar senare:
''Pappa, ska vi dra?'' sa jag samtidigt som jag knöt mina låga converse.
''Ja, jag kommer'' Sa han och kom ut till hallen och drog på sig sina skor.
''Hejdå mamma, Hanna. Vi ses imorgon'' Skrek jag.
''Hejdå'' Skrek Hanna tillbaka. Mamma kom ut till hallen.
''Ta hand om dig älskling!'' Sa mamma.
''Ja mamma, hejdå'' Vi gick ner till bilen och pappa börja åka mot Arlanda. Efter ungefär en halv timme var vi framme, nu är klockan tjugo över tolv och Zayn's plan kommer fram om tio minuter. Både pappa och jag klev ur bilen och gick in mot Arlanda. När vi kom in till Arlanda såg jag nästan fler än 50 tjejer stå utanför ''arrival'' såfort jag såg dom vände jag på klacken och fortsatte ut.
''Men, Emelie! Vad gör du?'' Sa pappa.
''Kan vi vänta i bilen?'' Fråga jag pappa snällt.
''Är du säker? Vi kan vänta på cafet istället. Du vet inte när han kommer ut.'' Sa pappa. Och han va ganska övertygande.
''okej då.'' Sa jag och vi satte oss ner på cafet. Jag köpte en burk cola och pappa köpte inget.
''Pappa, ska du stanna kvar när han kommer?'' Fråga jag han i hopp om att han skulle säga nej.
''Om du vill'' Sa pappa.
''Ehm..'' precis när jag skulle säga något avbröt pappa mig.
''Jag vet att du inte vill, så jag drar''
''tack pappa!'' Efter femton minuter hade han ännu inte kommit ut.
''Pappa, om du vill kan du dra. Om det händer något ringer jag dig. Och när jag är i bilen ringer jag dig. Okej? Jag lovar.''
''Okej. Ta hand om dig'' Sa pappa och gav mig en lätt kyss på pannan och han gick därifrån.
Img1462293190_large
Jag kolla mot fansen och ser hur alla plötsligt sätter sig upp och blir helt högljudda. Jag kollar mot utgångarna och ser att Paul och killarna kommer ut. Jag vet inte vad jag ska göra, fansen är på dom, det är vakter överallt runt om dom. Hur ska jag någonsin kunna komma förbi? Jag sitter kvar i hopp om att jag kommer på något att göra. Jag kollar på Zayn, som snackar med fans. Men han kollar runt. Tillslut kolla han mot mig, och vi fick ögonkontakt. Han hitta mig. Jag vinka lite diskret mot han och vinka tillbaka. Sedan nicka han till med huvudet mot utgångarna, och jag antog att det betyda att jag skulle mot utgången. Jag gick ut genom utgången innan alla andra hann. Sedan kom killarna, paul och resten av vakterna stog framför utgången så inga fans kunde komma igång. Killarna kom ut gav mig varsin kram.
''Emelie! Long time no see'' Sa Harry och gav mig en varm kram. Sedan kom Zayn ut och jag nästan små-sprang fram till han, jag hoppade upp i hans famn och stog där ett tag. Han gav mig en kyss och vi börja gå mot parkeringen. Sedan kom fansen ut och gick efter oss, eller rättare sagt efter dom. Zayn ledde mig till en svart stor bil, han öppna dörren.
''Sit here, I be right back'' Sa han utan att stänga dörren. Alla fans ställde sig runt om killarna, tog bilder, snackade och killarna skrev autografer. Jag fick många blickar och så vidare, men då drog jag bara bort blicken från dom.
''Okay guys, thank you. We've gotta go now!'' Sa Paul och drog in killarna. ''Harry, come now!'' Skrek han. Alla kom och tillslut satt alla inne i bilen med mig, dom stängde igen dörr och kännde snabbt hur värmen spred sig. Zayn satte sig bredvid mig och gav mig kyss.

Sådärja! Andra kapitlet under denna dag. Ikväll åker jag iväg och då blir det ingen uppdatering. Ska försöka skriva ett kapitel nu och uppdatera det såfort jag kommer hem ikväll vilket kan bli runt 12-1. Och då hoppas jag att det kommer vara lika många kommentarer som på förra inlägget! Ni gör erat, och jag gör mitt! :D kisses

Kapitel 9 - If you really like someone, the distance is nothing.

''Kind of!'' Sa han och vi börja skratta. Jag har haft riktigt bra dagar med Zayn. Väldigt kul. Jag tror jag faktiskt börja känna något för han, att jag börjar gilla han efter bara några få dagar. Har nog aldrig hänt mig. Och kommer nog sakna honom när jag åker hem. Jag har lärt känna så mycket av han och nu skulle jag åka hem.. sorgligt. Men nu tänker jag ta vara av de dagar vi har kvar istället för att tjura.


Vi kom ut ur biografen, Zayn ringde Paul för att han ansåg att det va i den här tiden fans och paparazzis ofta var ute. Efter ungefär 10 minuter stannade en bil upp framför oss. Och precis när den har stannat upp vevar någon ner fönstret och jag ser på direkten att det är Paul.

''Hello!'' Sa han lite glatt. ''Who wants a ride?''
''WE!'' Sa Zayn och tog tag i min hand, han öppna bildörren för mig och jag klev in. Zayn klev in på andra sidan. Zayn rabbla upp min hotell gata och Paul knappa in det på sin GPS och börja på direkten köra när det hade installerats klart. Efter ungefär 5 minuter stanna han upp framför hotell porten och jag klev ut, och Zayn gjorde detsamma. Han tog tag i min hand och fläta sig in i mina fingrar.
''Call me later?'' Sa Zayn.
''Yeah, of course.'' Sa jag och gav han en kyss. *KLICK* hördes och det blixta till i mina ögon så mycket att jag såg märken efteråt. Paul kom ut ur bilen och ställde sig bredvid Zayn, paparazzi. Han tog flera bilder och det typ stressa oss.
''Bye, see you'' Sa Zayn och kysste mig snabbt.
''Bye Zayn, bye Paul!''
''By Emelie.'' Jag sprang upp för trappan och gick mot hissen. Jag track på min våning och den börja åka upp, av någon anledning kändes det som om denna hiss helt plötsligt åkte jätte segt. Efter ett tag som egentligen kändes en evighet kom jag äntligen upp till min våning. Jag orka inte ta upp mina nycklar så jag knacka istället på dörren i hopp om att Hanna skulle vara hemma. Och jag hade rätt, hon var det.
''Hej.'' Sa jag och klev över dörrtröskeln.
''Tja, hade du kul?'' Sa Hanna och stängde dörren efter mig.
''Yes, det hade jag. Vi kan snacka om det om du vill.''
''Ja, har väntat på det här ganska länge.'' Sa hon och satte sig på soffan. Jag drog av mig mina ytterkläder och satte mig bredvid henne. Jag drog först upp min mobil för att se hur mycket klockan egentligen är: 17.53. Hur fan kunde tiden gå så snabbt? Tänkte jag för mig själv.
''Hallå, Emelie? Berätta!''
''Ajuste ja.. Men igår så träffades vi när jag var ute och shoppa och åt lunch...'' Och jag berätta hela historian med paparazzisarna, middagen, klubben, osv.
''Gud, ni är ju typ som gjord för varandra!'' Sa Hanna efter allt pratande.
''Varför tycker du det?'' Sa jag och små-skratta.
4494461350_b9564dd995_z_large
Dagen efter:
Jag hade precis klivit ur duschen, och nu var det dags för att packa. Ikväll lämnar jag London, det här kommer nog vara en resa jag kommer sent kommer glömma. Staden jag träffa han för första gången. Jag har alltid undrat hur dom här lång-distans förhållanderna egentligen funkar, och nu kanske jag får 'gå igenom' det? Om man egentligen gillar någon så mycket, så är avståndet ingeting. Man kan hålla ihop på så många sätt. Inte bara genom att träffas några gånger per dag. Jag börja packa, och efter första väskan bestämmde jag mig för att slå en signal till Zayn. Jag ringde upp han och efter ungefär 4 toner svra han.
''Hi babe!'' Svara han.
''Hello. You know I'm leaving tonight?''
''Yeah.. I know'' Sa han med en nedsatt röst.
''You wanna join me packing?'' Sa jag och försökte låta lite gladare, men sanningen är den att jag egentligen känner likadant.
''Yeah, I'm coming over in a minute. Just going to take a shower. See u later'' Sa han och klicka ner. Bara tanken över att det här kan vara sista gången vi umgås på månader. Jag vet att han kommer i Septemper och då tänker jag träffa han. Men, vi har ändå precis börjat på det här, och nu bara lämnar jag han. Shit, jag har verkligen fallit för han. På riktigt. Det här kanske inte var så jätte bra ide - men jag ångar mig ändå inte. Jag vill fortfarande ha han. Nej, nu måste jag sluta med dessa depp-tankar. Jag måste tänka positivt - jag har precis träffat världens underbaraste kille. Jag plugga in min iPhone in i högtalarna och börja lyssna på glad musik, bland annat David Guetta. Hans musik hade varit till stor hjälp. Jag packade småsmaker samtidigt som jag digga till musiken.

Go little bad girl, little bad girl.
Go little bad girl, little bad girl.

Jag kunde inte ens texten på vissa delar av låten, men det stoppade mig inte från att sjunga. Det fick mig att hitta på mina egna texter som passade till låten. Sedan ringde det på mobilen och jag anade lite att det var Zayn.
''What room number do you live in?'' Sa Zayn.
''56!'' Sa jag.
''Okay, I'm up in a minute.'' Sa han och klicka. Efter ungefär 3 minuter knacka det till på dörren, jag sprang för att öppna och jag skrek till Hanna att det var Zayn. Och jag bad henne snällt att hon skulle 'act cool'. Jag öppna dörren och gav han en kram och en kyss.
''I really have to pack now, or else we can't spend some time together later.'' Sa jag och gick mot min väska och börja på direkten att packa.
''Okay, I'll help you.'' Sa Zayn och börja vika kläder. Så jäkla gulligt, att han hjälper mig.
''Zayn.. I'm going to miss you.'' Sa jag med en nedsatt röst. Han la sin tumme på min haka och lyfta sakta upp mitt huvud.
''I'm going to miss you too. But we gotta keep in touch, okay?''
''Yeah, of course! Through skype and our phones? Okay? Promise me?'' Sa jag och la fram mitt lill finger för att göra ett lilfinger-löfte.
''I promise'' Sa han och la sitt lilfinger runt om mitt.
964069848_262fca684f.jpg (500×435)
Vi fortsatte att packa och till slut blev jag äntligen klar, och nu kunde vi äntligen spendera lite tid tillsammans utan att packa. Om ungefär 8 timmar sitter jag på ett flyg till Sverige. Sorgligt men sant, vill knappt tro det själv. Tanken fick mig att krama honom hårader, kysser honom mer. Vi satte oss på soffan och börja zappa mellan kanalerna. Vi stanna upp på Two and a half men.
''So, when are you leaving?'' Fråga Zayn.
''We have to leave at 4pm.''
''Oh, so in about 4 hours?''
''You want a ride to the airport? I could call Paul and he could drive you to the airport?''
''No, you really don't have to. I don't wanna bother him.''
''It's ok, I promise.''
''Call him and see if it's ok.'' Sa jag. Han rignde upp Paul och klicka efter en minut.
''It's ok.'' Sa Zayn och gav mig en puss på pannan. Jag flytta mig närmar honom och la mina armar runt om honom. Han gjorde detsamma. Jag luta mitt huvud mot hans axel och vi börja kolla på 'two and a half men' Vi bara satt där, helt tysta, i varandras famnar och bara.. myste!
''EMELIE.. jag är klar med packn..'' Skrek Hanna och kom in till oss, men hon när hon såg att Zayn var där avbröts hon. ''Oh hi Zayn!'' Sa hon och log.
''Hi Hanna!'' Sa han och vinka lite. Jag ställde mig upp och gick mot Hanna och tog tag i hennes arm.
''Be right back Zayn'' Skrek jag. ''Hanna, vi får skjuts till flygplatsen.''
''Ärligt? Hur, eller av vem?'' Fråga Hanna.
''Av Paul, Zayn's bodyguard.''
''Jaha, va snällt då!'' Sa hon. Jag gick tillbaka till Zayn och satte mig vid honom. Klockan ticka och det var dags att gå. Vi gick ner till lobbyn och checka ut. Vi drog ut våra väskor, en svart bil stanna upp framför oss och Paul klev ut ur den. Han och Zayn tog våra väskor och la dom i bagageluckan. Vi klev in i bilen och börja köra till flygplatsen. Alla var helt tysta under bilresan. Det va stelt och lite pinsamt, och ja.

Vi kom fram till flygplatsen efter ungefär 20 minuter. Vi gick ut ur bilen och tog ut vår bagage.
''Zayn, you really don't have to come in with me. It's ok!'' Sa jag och la min hand på hans kind.
''You sure? Cause I could come in.''
''No it's ok Zayn.'' Sa jag och gav han en kram. Vi släppte varandra lite löst men hade ändå armarna runt om varandra. Han gav mig en kyss.
''I'm gonna miss you'' Viska han.
''I'm gonna miss you too.'' Sa jag och gav han en till kyss. Vi släppte och han krama Hanna.
''Thank you for the ride, Paul.'' Sa jag och vinka till han.
''Bye'' Sa paul. Sedan gick vi därifrån. Vi kom in till flygplatsen, checka in vårt bagage, gick till vår gate osv. Det enda jag hade i mina tankar var han, Zayn. Och jag kunde inte sluta tänka på han.

Så, vad tycker ni? KOMMENTERA LIKA BRA SOM FÖRRA KAPITLET! Ni är grymma. Och btw, det här är INTE slutet av denna novell. Det kommer mer, och ni kommer älska det. Jag lovar! (: kisses

Kapitel 8 - I like you.

''Okay!'' Sa jag och vi börja gå. Han tog tag i min hand och vi höll varandra i händerna.

''There may be a chance that fans will come and ask for a picute. But don't bother them! Ok?''

Okay!


Vi kom fram till biografen, vi hade inte ens valt ut någon film. Vi försökte komma på någon film som gick på bio idag, men kom inte på något. Ett par fans hade kommit fram. Dom tog bild med Zayn, ett av fanset frågade vem jag va och jag svara att jag var en vän. Zayn såg iallafall nöjd ut. Precis när vi skulle in till biografen stoppade tre tjejer oss, Zayn släppte min hand såfort han såg dom.
''Hello Zayn, can we have picture and a autograph please?''
''Yeah, sure!'' Sa han och signera deras armar/händer. En av tjejerna gav sin kamera till mig utan att ens fråga.
''you can take the picture!'' Sa hon.
''Well.. okay.'' Sa jag tog ett foto med hennes kamera.
''Thank you Zayn.'' Sa en av tjejerna. Och innan när ens han hann svara svar jag direkt.
''You welcome!'' Sa jag och log. Zayn börja skratta medans tjejerna bara glodde.
''Thank you girls'' Sa Zayn och la sin hand på min rygg och vi börja gå in mot biografen.
''Haha, what was that?''
''What?''
''You're welcome'' Sa Zayn och gjorde ''kanin-öron'' med sina fingrar.
''Yeaaahhh..?''
''Haha, you shouldn't mess with my fans!''
''Well.. okay! they seem hard-core.''
''They are!''
''Aw cute.''
''So what movie do you want to see?'' Fråga Zayn.
''I don't know, suprise me!''
''Well okay, stay here. I'll come back!'' Sa han och gick till biljettkassan och köpte två biljetter till någon film, när han kom tillbaka köpte vi en stor popcorn och två drickor. Vi gick in till bion och satte oss ner på våra platser.
Efter ungefär en kvart av filmen:
''Zayn'' Viska jag.
''Yes?'' Viska han tillbaka samtidigt som han tog en näve popcorn och stoppa in dom i munnen på han.
''Do you like the movie?''
''No.. not really''
''Omg thank god. It's really booring. You have a horrible taste in movies'' Sa jag.
''No I don't!''
''Yes, you have!''
''No I don't'' Sa han och vände sitt huvud mot mig, nu var vi ansikte mot ansikte, vi va så nära att jag kunde känna hans andetag på min hud. Han gav mig en kyss, han gav mig en till. Till slut satt vi där och bara..kysste varandra. Varje kyss han gör är öm och varm, varje gång han kysser mig lägger han sina händer om min nacke och sin tumme på mitt kindben. Zayn måste nog vara den bästa kyssaren någonsin. Jag kolla runt och skulle kolla om det va någon annan här, det fanns runt 5-7 personer här inne. Men ingen av dom satt på sofforna längst upp.
''Zayn, do you wanna go uppstairs and sit on the coach there?'' Sa jag och peka på en av sofforna.
''Yeah, come!'' Vi tog upp allt vi hade. Han satte sig ner och jag la mig ner och lutade mitt huvud mot hans bröst.

5717509453_59a034d656_o_large

Vi fortsatte och kolla på filmen, vi bestämmde oss för att ge filmen ''en chans''. Fast vi båda visste att den sög. Men det här va mysigt, att bara ligga i hans famn, i mörkret. Det här fick mig att känna mig trygg. Att vara hos han. Jag blev segare och segare.. allt runt om mig bara försvann..till slut..


Jag vakna av att någon leker med mitt hår, jag öppnar ögonen och kollar upp och ser att Zayn kollar ner på mig.

''Oops, I fell asleep!''

''I know, you're cute when you sleep.''

''Ha-ha.'' Jag kolla på bio skärmen för att se vart i filmen, eftertexter och hela biosalongen var tom.

''I'm sorry I fell asleep. Was the movie good?''

''No, it sucked.. I watched you instead'' Sa han och börja skratta.

''Aw, you're creepy! Should we go?''

''No, I think we should stay here until someone tells us.''

''That sounds fun.'' Jag låg kvar där jag var.

''Okay, tell me something weird about you.. some secret.'' Sa Zayn.

''Well.. Okay! promise not to laugh, or runaway cause you get scared of me or anything'' Sa jag.

''I promise!''

''Okay.. I've never been in love.'' Sa jag.

''Wow, really?'' Sa Zayn förvånat.

''Yep, never.. Is that bad or good? you know, I'm still looking for my love of my live.'' Sa jag och kolla upp mot Zayn och log.

''Aw..'' Sa Zayn.

''Tell me something now!''

''Okay.. Well, hm..I've only known Louis, Niall, Liam and Harry for about a year..''

''Wait, what?! It seems like you've known eachother your whole life.''

''I know, right? ''

''Yup..''


''what do you do on your spare time? I mean what do you like to do?''

''Hmm.. I love music. I mean, everywhere I go I have my phone with me and my headphones. I listen to music on class, on my way home, on the buss, sometimes when I'm with my friends. I love music.'' Sa jag.

''Really? I listen to alot of music too. What kind of music do you like?'' Fråga Zayn.

''I don't really have a kind? I listen to the music I like, doens't matter if it's hiphop, rock, acoustic, rnb doesn't really matter.''

''I'm the same.. do you have your headphones with you?''

''Yes I have'' Sa jag och drog upp dom ur min jackficka. ''Here'' Sa jag och gav ena hörluran till Zayn, han stoppa in den i örat och jag playa playlisten. Vi satt och lyssna från min spellista ganska länge.

''I love this song!'' Sa Zayn.

''Me too!''

''Excuse me, you can't be here.'' Sa en kvinnoröst. Jag drog snabbt ut mina hörlurar och ställde mig upp.

''I'm so sorry, we got stuck here.'' Sa jag och tog på mig mina skor och jacka.

''Okay, but you gotta go now.'' Sa hon.

''Okay'' Sa Zayn.

''Wait, are you Zayn malik?'' Sa kvinnan.

''Yes'' Sa Zayn.

''Oh, Hi. So nice to meet you!'' Sa hon och sträckte fram sin hand och skaka hand med han.

''Hi! Sorry for staying here a bit longer.'' Sa Zayn.

''Oh, it's ok!'' Sa kvinnan och log lite. Kände mig lite lättad att hon inte brydde sig något mer när hon såg att det var Zayn.

''Bye!'' Sa vi och gick utåt.

''Well, that was easy?''

''Kind of!'' Sa han och vi börja skratta. Jag har haft riktigt bra dagar med Zayn. Väldigt kul. Jag tror jag faktiskt börja känna något för han, att jag börjar gilla han efter bara några få dagar. Har nog aldrig hänt mig. Och kommer nog sakna honom när jag åker hem. Jag har lärt känna så mycket av han och nu skulle jag åka hem.. sorgligt. Men nu tänker jag ta vara av de dagar vi har kvar istället för att tjura.

 


Sådär. Tack för alla fina kommentarer att ni gillar min blogg och att ni bara vill ha mer. Ni ger mig motivation, det är ni som får mig att skriva! Ni har er själva att tack :) Om ni kommenterar lika mycket får ni ett till kapitel! KOMMENTERA KOMMENTERA KOMMENTERA.

 


Kapitel 7 - The first kiss is always the best kiss.

Tillslut kom vi fram till mitt hotell. Han släppte min hand och vi stanna upp! ''Thank you for tonight Zayn!'' Sa jag och krama han. Han gav mig ett leende, och kolla mig i ögonen. Vi stog där ett tag, han kom närmare och närmare.

Han kom närmre och närmre tillslut snuddade våra läppar. Jag börja le när vi va så nära varandra. Det såg säkert så knäppt ut, vi va så nära varandra och men ändå kysstes vi inte. Men till slut kysstes vi. Han la sina händer runt min nacke och sina tummar på mitt kindben. Det va en öm och varm kyss. Den va underbar. Efter ungefär tio sekunder sluta ha kyssa mig, jag kolla ner med ett leende på läpparna. Han hade kvar sina händer, men dom gled ner till mina händer.
''Goodnight babe'' Sa han tyst.
''Goodnight.'' Sa jag och gav han en kram. Sedan gick vi åt skilda hållar. Jag gick upp mot mitt rum, i hissen kunde jag inte sluta le. När jag kom upp på mitt rum var det de enda jag tänkte på. Han fick mig att le. Jag tvätta av mitt smink och satte på mig min pyjamas. Sedan somna jag.
Tumblr_ly45pv3q031rntg48o1_500_large
Jag vakna dagen därpå med ett irriterande ljud. Men eftter några sekunder kom jag på att det va min mobil, och att det va någon som ringde. Jag satte mig hastigt upp och leta efter min mobil. Tillslut hitta jag den under kudden och jag svara snabbt.
''aa?'' svara jag med en trött röst.
''Tjena ssiiiiiss, hur är det?'' Sa Hanna, nästan skrek.
''Det är bra, men jag är jävligt trött. Kan jag ringa dig senare?''
''Men nej! Du måste berätta allt!''
''Men är du inte med din kompis? Hör hon inte allt du säger?''
''Hon förstår svenska, ta det lugnt.''
''Jaja, när kommer du hem?''
''Senare!''
''Okej, berättar då. puss''
''puss'' sa hon och klicka.
Jag la mig hastigt ner i sängen igen och försökte somna om igen. Men det gick inte, jag tog upp mobilen igen för att se hur mycket klockan är. Halv elva. Hur lyckas Hanna gå upp så tidigt. Jag la ner mobilen, nästan samma sekund jag la ner den fck jag ett sms.
- Good morning beautiful. Från Zayn. Jag log antagligen som ett fån men jag kunde inte hjälpa det. Jag menar, vilken tjej älskar inte när killar smsar sådana sms tidigt på morgonen?
- Good morning handsome ;)
- Wanna meet up for coffee?
- Sure! Jag ställde mig upp, och jag fick en plötslig huvudvärk. Det känndes som om någon sparka på mitt huvud. Dagen efter en kväll med alkohol.. man får väl stå ut med konsenkvenserna. Jag orkade verkligen inte sminka eller ta på mig något speciellt. Hoppas inte jag ser allt för hemsk ut. Drar på mig mjukisdressen och sätter upp håret i en slarvig hästsvans. Jag ringde upp Zayn och efter tre signaler svara han.
''You done?'' Var det första han sa när han svara.
''Yes!''
''Okay, come down to the coffee place now!''
''Okay, see u'' Sa jag och klicka. Jag drog på mig mina converse och gick ner till cafet. Det tog ungefär tio minuter tills jag va kvar, jag såg Zayn sitta där inne med en stor man. Jag kom in i cafet och gick fram till Zayn och mannen.
''Hi!'' Sa jag och när Zayn såg mig ställde sig han sig upp och gav mig en kram.
''Hi sweety, this is my bodyguard Paul''
''Hello!'' Sa den stora mannen och räckte fram sin hand.
''Oh, hi!'' Sa jag och skaka hand med han.
''Paul is just about to go. Right?'' Sa Zayn och gav Paul en blick.
''Oh, yes right! Bye!'' Sa han och gick ut från cafet.

Brown-cofee-heart-favim.com-214953_large

''What you gonna have?'' Fråga han mig.

''One coffee and a sandwich. What about you? And btw, I'm paying for myself.'' Sa jag.

''No you're not. I'm taking the same.

''Yes I am.''

''No.'' Diskutionen fortsatte sådär och det sluta med att Zayn betala. Lite konstigt med tanke på att det alltid är JAG som är envis och får det som jag vill. Han ställde sig upp för att gå och betala, och det verka som att han också hade en chill-dag. Mjukisbyxor för han också. 

''Zayn, you know I'm leaving tomorrow night?''

''Oh yes.. you are'' Sa han och kolla ner.

''We've just gotta do the best of these days we have left..''

''Yes..'' Sa han och la sin hand på min. ''But you know what? We could keep in touch, and I'm actually coming to Stockholm in about a month. We could spend some time then. I actually like you and I wanna keep seeing you.'' Sa han, jag kände hur det hettades till på mina kinder och hur ett fånigt leende bildades på mina tänder.

''Aw, I wanna keep seeing you too. I like you too.'' Vi åt upp våra mackor.

''So I was thinking if you maybe wanted to come up to my hotel?''

''Yeah sure!'' Vi gick upp till mitt hotell rum och vi satte oss ner på en soffa som fanns på rummet.

''You wanna watch tv?''

''Yeah, sure!''

''So, tell me. What channels have the best shows?''

''Ehm, give me the remote.'' Jag gav den till honom och han börja gå igenom alla kanaler. Till slut satte han på en kanal som visa simpsons.

''Omg, I love simpsons!''

''You do? Me too!'' Jag satte mig bredvid honom och vila mitt huvud på hans bröst. Han la sin arm runt om mig och vi kolla. Båda va tysta under hela avsnittet, förutom när vi skratta.

tumblr_luua1uGxcD1qmrohl_large.gif (500×256)

När avsnittet va slut kolla jag upp på han, och då gav han mig en kyss. Vi fortsatte att kyssas, jag satte mig långsamt upp och vi börja kyssas mer passionerat. Efter ungefär en halv minut öppna någon ytterdörren, jag sluta kyssa han och gick mot hallen för att se vem det var. Jag antog att det va Hanna eftersom hon är den enda som har nyckeln hit, och jag hade rätt.

''Hej Hanna, jag har en gäst här.''

''Oj, Zayn?''

''Ja.. Vänta här.'' Jag gick tillbaka till Zayn.

''Zayn, Do you wanna go somewhere else?''

''Okay.. do you feel like going to the movies?''

''That sounds perfect!'' Svara jag och gav han en till kyss. Vi båda gick mot ytterdörren för att ta på oss skorna. Vi mötte på Hanna påväg dit.

''Oh, hi!'' Sa Zayn. Jag va lite rädd att hon skulle börja fangirla eller något, men som tur är visste jag att Hanna kunde kontrollera sig.

''Hello!'' Sa hon och krama han.

''Hanna, vi ska på bio. Kommer hem ikväll.''

''Okej!''

''We have to take the bus this time. There's a bus station about five minuter from here.''

''Okay!'' Sa jag och vi börja gå. Han tog tag i min hand och vi höll varandra i händerna.

''There may be a chance that fans will come and ask for a picute. But don't bother them! Ok?''

Okay!

 


Vad tycker ni? Var det bra? Kommentera! Jag påbörjar ett nytt kapitel nu, men kommer INTE uppdatera det föräns jag fått FLER än 30 kommentarer ;) Puss!

 


Kapitel 6 - Shot, shot, shot!

Vi satte oss ner och börja kolla i våra menyer.
''So, what you gonna have?'' Fråga Zayn.

Vi hade precis fått våran mat och vi börja hugga in.
''Gosh, I'm starving'' Sa jag och la in halva maten i munnen på mig.
Zayn börja skratta.
''What?'' Sa jag med spaghetti hängandes runt min mun. Kanske lite för tidigt att vara mig själv. Skulle inte förvåna mig om han sprang härifrån för att han är rädd för mig.
''You're cute'' Sa han och gav mig ett leende. Jag log tillbaka samtidigt som jag sörpla in all spaghetti.
''So, for how long will you stay in London?'' Fråga han.
''I'm flying back home in two days'' Svara jag och kolla ner.
''Two days? Really? Wow, I never expected it to be so soon.''

Zayn2_large

''So is it always like this? People who ask you for picture wherever you go?'' Fråga jag han.

''Not wherever, but it happens few times per day.''
''Oh, isn't it annoying?''
''No, I kind of like it!''
''So, are going to do a new album?''
''ehm, yes actually. In a bout a month we're flying to Stockholm to record some new music.''
''Seriously? How fun! In Sebtemper?''
''Yes!''
Efter ungefär en timme blev vi klara.
''So, I thought maybe if we could go and meet up the boys? I think they are at the club.''
''Sure!'' Sa jag.Servitrissen kom och Zayn betala, jag insistera och efter ungefär 5 minuters diskusion vann Zayn. Vi gick utåt och vi stötte på tjejen/kvinnan påväg ut.
''Bye, Have a nice night!'' Sa hon och vi vinka tillbaka. Vi kom ut och börja gå mot klubben. Jag hade ingen aning om vart det låg.
''Brr, is cold!'' Sa jag och gnugga lätt på mina armar.
''It is? Here!'' Sa han och drog av sin kavaj.
''No, you don't have to! You're going to be cold'' Sa jag.
''No, I'm not! Just take it'' Sa han och gav den till mig. Jag tog på mig den, den hängde lite löst på mig men den va ändå mysig. Och jag erkänner, den lukta sjukt gott..
''Thank you. Just tell me when you need it back.''
''No problem'' Sa han och log. Efter ungefär tio minuters promenad kom vi äntligen fram till klubben. Zayn gick fram till vakten och börja viska saker till han, det fanns paparazzis där men det va bara en. Inga spår av fans eller något. Efter ungefär en minut la Zayn sin hand på min rygg.
''Welcome in babe!'' Sa han och vi båda gick in.
David Guetta Feat Florida & Nicki Minaj - Where them girls at. Spela låt medans nedanstående läses.

Vi kom in i klubben och det va helt fullt, folk va galna, dansa medans Where them girls at spelades högt från högtalarna.
''You want a drink?'' Viska Zayn nära mitt öra.
''Sure!'' Sa jag tillbaka.
''Come!'' Sa han och tog tag i min hand och drog mig till baren. Vi satte oss på bar stolarna.
''What do you want?'' Fråga han.
''One beer!''
''Two beers, thanks!'' Sa han till bartendern och han hällde upp två glas med öl i.
''Where is your friends?'' Fråga jag Zayn.
''There'' Sa han och peka mot killarna som kom mot oss.
''HIII!!'' Sa alla helt glada och alla gav mig en kram. Dom alla var helt glada och kunde knappt stå still.

377850_320817081291288_241058025933861_968736_681441216_n.jpg (500×333)

''Wanna dance?'' Sa Zayn och tog tag i min hand. Vi gick upp på dansgolvet och börja dansa till 'Champagne Showers' Med resten av killarna och ett par tjejer jag inte hade någon aning vem dom va. Men jag hållde mig till Zayn. Efter sångens slut gick vi alla till baren och tog tequila shots medcitron. Efter varje shot shöt alla till, speciellt Louis. Hade nog aldrig skrattat så mycket! Sedan sattes 'Don't stop the party' av Black eyed peace i högtalarna och jag tror alla blev aning galnare.

Tumblr_lvyck9nefm1r82ux5o1_500_large

''PARTY!!!'' Skrek Louis och sprang ut till dansgolvet och alla gick efter. Det snurra till i huvudet på mig, men det fick mig inte att ha roligt. Det blev bara roligare. Vi ställde oss på dansgolvet igen och börja dansa. Zayn tog tag i min höfter och vi börja dansa i takt. Han böjde sig ner till mitt öra.

''You dance really good.'' Viska han.

Jag ställde mig på tå och viska tillbaka. ''You too''

Vi dansa i ungefär två minuter.

''I'm coming back'' Viska jag till Zayn och gick mot tjejtoan. Jag gick på toa, satte på lite läppglans och gick mot dansgolvet igen. 

''Excuse me!'' sa en mans röst, jag vände mig och såg en snygg kille på ungefär 19 år.

''Yes?'' Sa jag coh stanna upp.

''Can I buy you a shot?'' Fråga han mig.

''Ehm, I'm here with someone else.'' Sa jag.

''Okay.. But I can still buy you a shot? Right?'' fortsatte han.

''Well.. okay sure!'' Sa jag och vi börja gå mot baren. Han köpte två shotar och vi drack upp dom snabbt. Jag satt kvar där en stund och prata med han till sist såg jag Zayn komma mot baren. Jag vinka till och han såg oss.

''Hello Zayn!'' Sa jag.

''Hello babe, what took you so long?'' Sa han.

''Oh, so it's Zayn Malik from One Direction you're here with?'' Sa killen.

''Yes! I've gotta go. Bye, thank you for the shot.'' Sa jag och tog tag i Zayn's hand och gick ut mot dansgolvet.

''Who was that?'' Fråga Zayn.

''No one.'' Sa jag och börja dansa.

''You sure?'' Fortsatte han.

''Yes, Zayn you don't have to worry! I promise!''

''Okay'' Sa han och börja dansa i takt med mig och musiken. 

Klockan ticka och klockan slog tolv, ingeting hade ändrats. Vi alla va like glada och bara ville dansa! Klockan fortsatte att ticka, tillslut slog den halv två.

''I think I should go now!'' sa jag till Zayn.

''Okay, wait just let me go get my jacket!'' Sa han och sprang för att hämta sin jacka. Efter tio sekunder va han tillbaka och vi gick utåt.

''Welcome back!'' Sa en vakt från klubben.

När vi kom tog han sin kavaj och satte på den på mig.

''Thank you'' Sa jag och vi börja gå.

''So, you know where my hotel is. Right?'' Fråga jag han.

''Yes!'' Sa han. ''so did you have fun tonight?'' Fortsatte han.

''Yes, I had a blast tonight! So fun.''

''I'm glad you had fun tonight!'' Sa han och la sin arm om mig. Han släppte och tog tag i min hand.

Tillslut kom vi fram till mitt hotell. Han släppte min hand och vi stanna upp!

''Thank you for tonight Zayn!'' Sa jag och krama han. Han gav mig ett leende, och kolla mig i ögonen. Vi stog där ett tag, han kom närmare och närmare.

 


Så, vad tycker ni?! Vad tror ni händer där på slutet? ;) Btw, alltså.. tänk er att det är ni som är Emelie! byt ut hennes namn till erat! Hoppas ni njuter av detta kapitel, om ni kommenterar riktigt riktigt bra kommer ett kapitel ut ikväll ;) Men då vill jag ha bra kommentarer! puss

 


Kapitel 5 - First date.

''EMELIE VAFAN!! varför har du inte sagt att du va med Zayn idag?''
''Vänta, vart har du hört det ifrån?'' Sa jag och kände hur mitt hjärta börja slå fortare och fortfare.
''Har du inte sett? Det är sjukt många bilder uppe på twitter och fan sidor på facebook..''
-----------------
''Vänta, va? Driver du med mig?'' Sa jag samtidigt som jag drog i handduken och vira om mig.
''Nej, jag lovar..''
''Okej, Hanna. Jag ringer dig inom tio minuter.'' Sa jag och klicka. Jag små sprang in till min gaderob och drog på mig min mjukisdress. Jag gick ut, låste dörren och tog hissen ner för att sedan gå till internet kiosken som låg nere vid den här gatan.
När jag äntligen var framme köpte jag internet för 20 minuter. Sedan ringde jag Hanna igen.
Hon svara efter tre toner.
''Okej, Hanna. Vilka sidor? Säg mig nu.''
''På facebok. Sidan ''We love 1D'' Jag skrev snabbt in facebook för att sedan logga in.
''Vart är bilderna?'' Fråga jag henne.
''Klicka på album, och sen 'The boys with girls' hitta du?''
''Shit.. Ja'' Det va ungefär 10 bilder, bilder från när vi satt i cafet och inte märkt något, bilder när jag märkte och kolla in i kameran, när Zayn vände sig om och kolla, när jag kom ut.. och ja. Jag passade på att kolla kommentarerna, flera stycken ''Who is she?'' ''Bitch'' ''He doesn't even look happy.'' ''She looks happy'' ''She's beautiful''. Ja du, det va en massa blandade kommentarer och jag visste inte riktigt vad jag skulle tycka. Jag stängde ner sidan och kolla istället mina händelser och meddelanden. Tänkte uppdatera min status också.
''Har awesome här i London!'' Skrev jag och logga ut, äv en fast jag bara suttit vid datorn i ungefär 5 minuter hade jag ingen lust att sitta kvar. Ville bara härifrån och sätta mig hemma. Precis när jag va påväg ut plinga det till från min mobil. Sms.
- Can I call you? Från Zayn, mitt hjärta hoppa över ett slag när jag såg att det va han.
- Sure. Svara jag tillbaka och förvänta mig att han skulle ringa mig när som helst, och det gjorde han. Efter en minut. Jag svara, blev av någon anledning nervös?
''I'm so sorry.. These paparazzis is everywhere, there's nothing we can do about it.'' Var det första han sa till mig när jag svara.
''I see.. I'm so sorry for leaving you, I got really scared.'' Svara jag.
''It's ok babe, you don't have to be sorry. So, can you give me another chance? I actually like you.. I wanna keep seeing you, I don't really care about the paps..'' När han sa det blev det helt hett om mina kinder..
''Sure'' Svara jag.
''So, tomorrow.. I was wondering if you wanted to eat dinner with me and then afterwards we could meet up my friends and we could go to a club with them?''
''You're asking me out for a date?'' Sa jag och log lite fånigt åt mig själv.
''Kind of..''
''Well, yes ofcourse! But I'm underage.. Remember, 17?''
''Oh..right! But I think I still can get you in!''
''If you can, I'm coming!''
''Good babe, whate hotel do you live in?''
Vi bestämde tid, han skulle komma och hämta mig vid halv åtta.
Dagen efter klockan fyra:
Jag hade bestämt med Hanna att hon skulle sova över hos sin vän. Eftersom jag kommer ganska sent och jag vill inte att hon ska sitta uppe så länge. Hanna hade precis gett av sig till sin vän och jag tänkte börja fixa mig. Hade valt ut lite kläder och till slut blev den en vit spets klänning med djup uring där bak, ett par svarta converse, stram hästsvans och en svart vanlig kuvertväska till det. Efter ungefär två och en halvtimme var jag klar, klockan blev kvart över sju och då var det bara att vänta. Tillslut ringde min iPhone.
''Hey babe, wanna come down?'' Sa Zayn.
''I'm coming down.'' Sa jag och klicka han.
När jag kom ner såg han, han typ lös upp hela gatan kändes det som. Han hade på sig ett par blåa chinos, blå kavaj och en rutig skjorta under. Hans stil va helt underbar.
''Hello babe, you look beautiful!'' Sa han och kolla upp och ner på mig sekunden efter gav han mig en kram.
''you too'' Sa jag och log mot han.
''So I thought maybe if you wanted to walk to the restaurant?''
''Sure!'' Sa jag och vi börja gå mot resturangen.
''So, your friends? Who are they?'' Sa jag lite nyfiket då jag ville veta lite mer om hans vänner vi skulle träffa.
''My friends?'' Sa han och börja skratta.
''What's so funny?'' Sa jag och slog lite löst på hans arm.
''You know, Louis? Liam? Niall? Harry?''
''Wait, OOH! Your frieeeends. I never got that. I thought it was like.. other friends'' Sa jag och kände hur pinsamt det blev.
''Haha, you're funny!'' Sa han och kolla mig rakt in i ögonen. Jag är en sådan person som alltid blir generad när någon ser in i mig i ögonen och jag tar alltid bort blicken, nu ångrar jag lite att jag gjorde det.
http://data.whicdn.com/images/21383025/396980_312413448801300_169787193063927_915703_1533672158_n_large.jpg
''So, where's the restaurant?'' Fråga jag.
''Just there!'' Sa han och peka mot en fin resturang på andra sidan gatan.
Vi gick över gatan och kom in i resturangen och den va sjukt fin.
''Hello, table for two'' sa Zayn till servitrisen när vi kom in.
''Okej, here's the menu'' Sa hon och gav två brickor till mig och Zayn. ''Oh wait, Zayn!'' Fortsatte hon och snegla lite på mig.
''Oh, you know eachother?'' fråga jag.
''No, not really'' Svara hon. ''Zayn, can I have a picture with you? And can you take it?'' Fråga hon och kolla på mig.
''Yeah, ofcourse'' Sa Zayn och stäldle sig bredvid henne, hon gav sin mobiltelefon till mig och jag fota dom.
''Thank you! Have fun tonight'' Sa hon och tog sin mobil.
Vi satte oss ner och börja kolla i våra menyer.
''So, what you gonna have?'' Fråga Zayn.
''EMELIE VAFAN!! varför har du inte sagt att du va med Zayn idag?''
''Vänta, vart har du hört det ifrån?'' Sa jag och kände hur mitt hjärta börja slå fortare och fortfare.
''Har du inte sett? Det är sjukt många bilder uppe på twitter och fan sidor på facebook..''

''Vänta, va? Driver du med mig?'' Sa jag samtidigt som jag drog i handduken och vira om mig.
''Nej, jag lovar..''
''Okej, Hanna. Jag ringer dig inom tio minuter.'' Sa jag och klicka. Jag små sprang in till min gaderob och drog på mig min mjukisdress. Jag gick ut, låste dörren och tog hissen ner för att sedan gå till internet kiosken som låg nere vid den här gatan.
När jag äntligen var framme köpte jag internet för 20 minuter. Sedan ringde jag Hanna igen.
Hon svara efter tre toner.
''Okej, Hanna. Vilka sidor? Säg mig nu.''
''På facebok. Sidan ''We love 1D'' Jag skrev snabbt in facebook för att sedan logga in. 

''Vart är bilderna?'' Fråga jag henne.
''Klicka på album, och sen 'The boys with girls' hitta du?''
''Shit.. Ja'' Det va ungefär 10 bilder, bilder från när vi satt i cafet och inte märkt något, bilder när jag märkte och kolla in i kameran, när Zayn vände sig om och kolla, när jag kom ut.. och ja. Jag passade på att kolla kommentarerna, flera stycken ''Who is she?'' ''Bitch'' ''He doesn't even look happy.'' ''She looks happy'' ''She's beautiful''. Ja du, det va en massa blandade kommentarer och jag visste inte riktigt vad jag skulle tycka. Jag stängde ner sidan och kolla istället mina händelser och meddelanden. Tänkte uppdatera min status också.
''Har awesome här i London!'' Skrev jag och logga ut, äv en fast jag bara suttit vid datorn i ungefär 5 minuter hade jag ingen lust att sitta kvar. Ville bara härifrån och sätta mig hemma. Precis när jag va påväg ut plinga det till från min mobil. Sms.
- Can I call you? Från Zayn, mitt hjärta hoppa över ett slag när jag såg att det va han.
- Sure. Svara jag tillbaka och förvänta mig att han skulle ringa mig när som helst, och det gjorde han. Efter en minut. Jag svara, blev av någon anledning nervös?
''I'm so sorry.. These paparazzis is everywhere, there's nothing we can do about it.'' Var det första han sa till mig när jag svara.
''I see.. I'm so sorry for leaving you, I got really scared.'' Svara jag.
''It's ok babe, you don't have to be sorry. So, can you give me another chance? I actually like you.. I wanna keep seeing you, I don't really care about the paps..'' När han sa det blev det helt hett om mina kinder..
''Sure'' Svara jag.
''So, tomorrow.. I was wondering if you wanted to eat dinner with me and then afterwards we could meet up my friends and we could go to a club with them?''
''You're asking me out for a date?'' Sa jag och log lite fånigt åt mig själv.
''Kind of..''
''Well, yes ofcourse! But I'm underage.. Remember, 17?''
''Oh..right! But I think I still can get you in!''
''If you can, I'm coming!''
''Good babe, whate hotel do you live in?''

Vi bestämde tid, han skulle komma och hämta mig vid halv åtta. 

Dagen efter klockan fyra:
Jag hade bestämt med Hanna att hon skulle sova över hos sin vän. Eftersom jag kommer ganska sent och jag vill inte att hon ska sitta uppe så länge. Hanna hade precis gett av sig till sin vän och jag tänkte börja fixa mig. Hade valt ut lite kläder och till slut blev den en vit spets klänning med djup uring där bak, ett par svarta converse, stram hästsvans och en svart vanlig kuvertväska till det. Efter ungefär två och en halvtimme var jag klar, klockan blev kvart över sju och då var det bara att vänta. Tillslut ringde min iPhone.
''Hey babe, wanna come down?'' Sa Zayn.
''I'm coming down.'' Sa jag och klicka han.
När jag kom ner såg han, han typ lös upp hela gatan kändes det som. Han hade på sig ett par blåa chinos, blå kavaj och en rutig skjorta under. Hans stil va helt underbar.
''Hello babe, you look beautiful!'' Sa han och kolla upp och ner på mig sekunden efter gav han mig en kram.
''you too'' Sa jag och log mot han.
''So I thought maybe if you wanted to walk to the restaurant?''
''Sure!'' Sa jag och vi börja gå mot resturangen.
''So, your friends? Who are they?'' Sa jag lite nyfiket då jag ville veta lite mer om hans vänner vi skulle träffa.
''My friends?'' Sa han och börja skratta.
''What's so funny?'' Sa jag och slog lite löst på hans arm.
''You know, Louis? Liam? Niall? Harry?''
''Wait, OOH! Your frieeeends. I never got that. I thought it was like.. other friends'' Sa jag och kände hur pinsamt det blev.
''Haha, you're funny!'' Sa han och kolla mig rakt in i ögonen. Jag är en sådan person som alltid blir generad när någon ser in i mig i ögonen och jag tar alltid bort blicken, nu ångrar jag lite att jag gjorde det.

396980_312413448801300_169787193063927_915703_1533672158_n_large.jpg (500×500)

''So, where's the restaurant?'' Fråga jag.

''Just there!'' Sa han och peka mot en fin resturang på andra sidan gatan.
Vi gick över gatan och kom in i resturangen och den va sjukt fin.
''Hello, table for two'' sa Zayn till servitrisen när vi kom in.
''Okej, here's the menu'' Sa hon och gav två brickor till mig och Zayn. ''Oh wait, Zayn!'' Fortsatte hon och snegla lite på mig.
''Oh, you know eachother?'' fråga jag.
''No, not really'' Svara hon. ''Zayn, can I have a picture with you? And can you take it?'' Fråga hon och kolla på mig.
''Yeah, ofcourse'' Sa Zayn och stäldle sig bredvid henne, hon gav sin mobiltelefon till mig och jag fota dom.
''Thank you! Have fun tonight'' Sa hon och tog sin mobil.

Vi satte oss ner och börja kolla i våra menyer.
''So, what you gonna have?'' Fråga Zayn.

So, watcha think? Första dejten! Kommentera mycket om vad ni tycker, och remember. Om ni kommenterar mycket kommer nästa kapitel ut MYCKET snabbare! Puss underbaringar. xx

Kapitel 4 - Something I never expected.

- Sorry if I woke you up, had fun tonight?
- It's ok, I had so much fun.. everyone went crazy!
Det dröjde lite innan jag fick nästa meddelande, men jag fick det till slut, och när jag såg smset stanna hela min värld. Vänta, skrev han verkligen det där? Vafan ska jag skriva! hjälp!
-------------------
- You wanna meet up someday? Maybe tomorrow?
Vänta, skrev han verkligen det där? Vafan ska jag skriva! Hjälp! Är det inte lite för tidigt? Vi träffades liksom första gången idag, vi känner ju knappt varandra.. Men om vi träffas imorgon kanske vi lär känna varandra.. äsch vafan jag ger han en chans!
- Sure!
Precis när jag skickat iväg meddelandet kom jag tänka på Hanna.. Vad ska jag säga till henne? ''Jadu, Hanna.. jag ska möta upp en av dina största idoler.''
- Can I have your phone number? Skrev han.
Alltså vafan?! Är det här ett skämt eller? Efter en dag och han vill ha mitt nummer?! Jag gav  mitt nummer till han trots allt jag tyckte det va lite konstigt.
Dagen därpå:
Jag vakna av att en dörr stängdes igen, jag kolla mot Hanna's säng och såg att ingen va där.
''Hanna?!'' Skrek jag, fick ett snabbt svar tillbaka. ''JA?!'' Samtidigt som hon svara sattes duschen på och det va då jag förstod att hon va inne på badrumet. Idag ska jag ha en riktig dag för mig själv, shoppa, äta lunch, bara ta det lugnt här i London. Fast det va då tanken slog mig: Zayn. Vart är mobilen?! Jag börja gräva runt i sängen, jag hitta inte den, under kudden, inte där. Vart fan är den? Kanske under sängen? Jag böjde mig fram och det va då jag såg mobilen ligga upp och ner på golvet. Jag tog upp den snabbt för att se om jag fått något sms - Inget sms, inget meddelande från skype. Det enda jag fick göra var att vänta.
Jag steg up ur sängen för att välja en fin shopping outfit, till slut valde jag ett par svarta vanlig jeans, en svart topp, en svart kavaj, ox-röd halsduk och mina ox-röda converse. Perfekt för en dag med shopping. Efter ungefär en halv timme blev jag klar.
''Men Hanna, skulle du träffa din kompis idag eller?''
''Ja, vi ska träffas om en halv timme på milkshake city!''
''Jaha okej, men jag ska ut och shoppa lite så jag kan lämna av dig där!'' Sa jag.
''Som en mamma eller?''
''Ja.. typ.''
Det har gått en timme sedan jag kom hit och jag har redan spenderat 1500 på att köpa kläder. Nu ville jag bara sätte mig på något fik och käka lunch. Precis då fick jag ett sms.
- Hello babe, what are you up to? Från Zayn.
- Nothing much, I'm out shopping. Going to eat lunch in a minute.
- Alone? :o x
- Yes.. Hehe, you wanna join me? :)
Jag tänkte ta ''första steget'' nu. Jag vill träffa han, jag typ gillar han.. eller nej, jag är intresserad. Så varför inte?
- sure babe, tell me where and when and I'll be there ;)
Gud, han fick mig att le med att bara skriva ett meddelande till mig..
Vi bestämde cafe, som va bara två kvarter från där jag va. Så jag börja gå mot cafet. Jag blev nervösare och nervösare, jag skulle snart mötta upp en 'typ' främling? Får se vart det här leder, har en känsla att det kommer bli en pinsam stämning mellan oss eftersom vi knappt känner varandra.
Jag satte mig ner på ett bord med två stolar, beställde en chai latte. Satt och fiffla med min mobil och drack ur min mugg.
''Hello'' Sa en mans röst, jag kollar upp och ser Zayn. Mitt hjärta slog ett extra slag, jag blev helt sjukt överaskad även fast jag visste att han skulle komma.
''Oh, Hi!' Sa jag och ställde mig upp för att krama om han.
Han satte sig med ryggen mot fönstret och jag satte mig framför han. Han hade på sig en stickad tröja, beiga chinos och sneakers. Han va sjukt snygg.
http://data.whicdn.com/images/19318252/AgkjjQbCEAEgjJ4_large.jpg:large
Jag beställde en sallad och han beställde någon toast-sak. Ja, jag vet inte. Men det var iallafall något gott.
''So you only have one sister?'' Frågade han.
''yes.. only one sister. What about you? Do you have any siblings?''
''Actually, yes I have. Three sisters''
''Oh really? So you're the only boy in your family? Except for your dad?''
''Yes''
''How fun!''
''No, not really.. I love my sisters but it'd be fun with a brother too.''
''Oh I see..'' sa jag.
''so where in Sweden do you live?''
''I live in Stockholm actually, if you take the train from Stockholm Centre it'd take twenty mintues to my home.''
''Oh!''
'''Where do you live?'' Fråga jag han.
''Ehm, my family lives in bradford, but now when I'm on tour we usually sleep in our tour buss, and when we're in London we're at out apartment.''
''Oh!''
Efter cirka en timmes pratande såg jag två män utanför cafet, båda hade riktigt stora kameror. Det va då det slog mig. Paparazzis.
''Zayn, is that papparazzis?'' Sa jag samtidigt som jag kissa, dom börja fota på mig och jag blev helt vettskrämd. Zayn vände sig om och såg att papparazzisarna va utanför. Då blev han helt stressad, självklart blev jag också stressad. Jag visste inte vad jag skulle göra så jag bara ställde mig upp tog på mig min jacka.
''Zayn, I'm so sorry! I never knew it'd be paparazzi here! Maybe this was a mistake, I've gotta go.''
''No, Stay. Emelie!'' Jag bara gick därifrån, jag kom ut och då börja dom fota ännu mer. Jag blev helt förvånad.. rädd.. det kanske var ett misstag att gå ut därifrån? Jag gick snabbare och snabbare, efter cirka en minut kolla jag bak - inga paparazzi. Jag andades ut för första gången på tre minuter. Men jag kände fortfarande hur snabbt mitt hjärta dunka, jag blev sjukt rädd.
Jag kom äntligen fram till hotell rummet, jag la mig ner på sängen och bara andades ut. Fick en klump i magen för att lämnat Zayn där. Men jag blev sjukt rädd.. visste inte vad jag skulle göra. Sedan fick jag en ännu större klump av paparazzinarna, alla bilder dom tog.. vart kommer dom hamna? På internet? Tidning? Ohnej. Jag vet hur sjukt snabbt rykten sprids, detta kan ta minst en timme..
Jag bestämmde mig att ta ett bad, för att liksom lugna ner mig. Efter en kvart i badet avbröt min mobil, jag tog upp den för att svara.. Såg att det var Hanna.
''Hej sis!'' Svara jag.
''EMELIE VAFAN!! varför har du inte sagt att du va med Zayn idag?''
''Vänta, vart har du hört det ifrån?'' Sa jag och kände hur mitt hjärta börja slå fortare och fortfare.
''Har du inte sett? Det är sjukt många bilder uppe på twitter och fan sidor på facebook..''
- Sorry if I woke you up, had fun tonight?
- It's ok, I had so much fun.. everyone went crazy!
Det dröjde lite innan jag fick nästa meddelande, men jag fick det till slut, och när jag såg smset stanna hela min värld. Vänta, skrev han verkligen det där? Vafan ska jag skriva! hjälp!

- You wanna meet up someday? Maybe tomorrow?
Vänta, skrev han verkligen det där? Vafan ska jag skriva! Hjälp! Är det inte lite för tidigt? Vi träffades liksom första gången idag, vi känner ju knappt varandra.. Men om vi träffas imorgon kanske vi lär känna varandra.. äsch vafan jag ger han en chans!
- Sure!
Precis när jag skickat iväg meddelandet kom jag tänka på Hanna.. Vad ska jag säga till henne? ''Jadu, Hanna.. jag ska möta upp en av dina största idoler.''
- Can I have your phone number? Skrev han.
Alltså vafan?! Är det här ett skämt eller? Efter en dag och han vill ha mitt nummer?! Jag gav  mitt nummer till han trots allt jag tyckte det va lite konstigt.

3059527705_1_5_68nk2v7w_large

Dagen därpå:
Jag vakna av att en dörr stängdes igen, jag kolla mot Hanna's säng och såg att ingen va där.
''Hanna?!'' Skrek jag, fick ett snabbt svar tillbaka. ''JA?!'' Samtidigt som hon svara sattes duschen på och det va då jag förstod att hon va inne på badrumet. Idag ska jag ha en riktig dag för mig själv, shoppa, äta lunch, bara ta det lugnt här i London. Fast det va då tanken slog mig: Zayn. Vart är mobilen?! Jag börja gräva runt i sängen, jag hitta inte den, under kudden, inte där. Vart fan är den? Kanske under sängen? Jag böjde mig fram och det va då jag såg mobilen ligga upp och ner på golvet. Jag tog upp den snabbt för att se om jag fått något sms - Inget sms, inget meddelande från skype. Det enda jag fick göra var att vänta.
Jag steg up ur sängen för att välja en fin shopping outfit, till slut valde jag ett par svarta vanlig jeans, en svart topp, en svart kavaj, ox-röd halsduk och mina ox-röda converse. Perfekt för en dag med shopping. Efter ungefär en halv timme blev jag klar.

''Men Hanna, skulle du träffa din kompis idag eller?''
''Ja, vi ska träffas om en halv timme på milkshake city!''
''Jaha okej, men jag ska ut och shoppa lite så jag kan lämna av dig där!'' Sa jag.
''Som en mamma eller?''
''Ja.. typ.''

Det har gått en timme sedan jag kom hit och jag har redan spenderat 1500 på att köpa kläder. Nu ville jag bara sätte mig på något fik och käka lunch. Precis då fick jag ett sms.
- Hello babe, what are you up to? Från Zayn.
- Nothing much, I'm out shopping. Going to eat lunch in a minute.
- Alone? :o x
- Yes.. Hehe, you wanna join me? :)
Jag tänkte ta ''första steget'' nu. Jag vill träffa han, jag typ gillar han.. eller nej, jag är intresserad. Så varför inte?
- sure babe, tell me where and when and I'll be there ;)
Gud, han fick mig att le med att bara skriva ett meddelande till mig..
Vi bestämde cafe, som va bara två kvarter från där jag va. Så jag börja gå mot cafet. Jag blev nervösare och nervösare, jag skulle snart mötta upp en 'typ' främling? Får se vart det här leder, har en känsla att det kommer bli en pinsam stämning mellan oss eftersom vi knappt känner varandra.
Jag satte mig ner på ett bord med två stolar, beställde en chai latte. Satt och fiffla med min mobil och drack ur min mugg.
''Hello'' Sa en mans röst, jag kollar upp och ser Zayn. Mitt hjärta slog ett extra slag, jag blev helt sjukt överaskad även fast jag visste att han skulle komma.
''Oh, Hi!' Sa jag och ställde mig upp för att krama om han.
Han satte sig med ryggen mot fönstret och jag satte mig framför han. Han hade på sig en stickad tröja, beiga chinos och sneakers. Han va sjukt snygg.

AgkjjQbCEAEgjJ4_large.jpg:large (500×600)

Jag beställde en sallad och han beställde någon toast-sak. Ja, jag vet inte. Men det var iallafall något gott.

''So you only have one sister?'' Frågade han.

''yes.. only one sister. What about you? Do you have any siblings?''
''Actually, yes I have. Three sisters''
''Oh really? So you're the only boy in your family? Except for your dad?''
''Yes''
''How fun!''
''No, not really.. I love my sisters but it'd be fun with a brother too.''
''Oh I see..'' sa jag.

''so where in Sweden do you live?''
''I live in Stockholm actually, if you take the train from Stockholm Centre it'd take twenty mintues to my home.''
''Oh!''
'''Where do you live?'' Fråga jag han.
''Ehm, my family lives in bradford, but now when I'm on tour we usually sleep in our tour buss, and when we're in London we're at out apartment.''
''Oh!''
Efter cirka en timmes pratande såg jag två män utanför cafet, båda hade riktigt stora kameror. Det va då det slog mig. Paparazzis.
''Zayn, is that papparazzis?'' Sa jag samtidigt som jag kissa, dom börja fota på mig och jag blev helt vettskrämd. Zayn vände sig om och såg att papparazzisarna va utanför. Då blev han helt stressad, självklart blev jag också stressad. Jag visste inte vad jag skulle göra så jag bara ställde mig upp tog på mig min jacka.
''Zayn, I'm so sorry! I never knew it'd be paparazzi here! Maybe this was a mistake, I've gotta go.''
''No, Stay. Emelie!'' Jag bara gick därifrån, jag kom ut och då börja dom fota ännu mer. Jag blev helt förvånad.. rädd.. det kanske var ett misstag att gå ut därifrån? Jag gick snabbare och snabbare, efter cirka en minut kolla jag bak - inga paparazzi. Jag andades ut för första gången på tre minuter. Men jag kände fortfarande hur snabbt mitt hjärta dunka, jag blev sjukt rädd.
Jag kom äntligen fram till hotell rummet, jag la mig ner på sängen och bara andades ut. Fick en klump i magen för att lämnat Zayn där. Men jag blev sjukt rädd.. visste inte vad jag skulle göra. Sedan fick jag en ännu större klump av paparazzinarna, alla bilder dom tog.. vart kommer dom hamna? På internet? Tidning? Ohnej. Jag vet hur sjukt snabbt rykten sprids, detta kan ta minst en timme..

Wanne.jpg_effected-003_large

Jag bestämmde mig att ta ett bad, för att liksom lugna ner mig. Efter en kvart i badet ringde min mobil, jag tog upp den för att svara.. Såg att det var Hanna.
''Hej sis!'' Svara jag.
''EMELIE VAFAN!! varför har du inte sagt att du va med Zayn idag?''
''Vänta, vart har du hört det ifrån?'' Sa jag och kände hur mitt hjärta börja slå fortare och fortfare.
''Har du inte sett? Det är sjukt många bilder uppe på twitter och fan sidor på facebook..''

Alltså, jag har en fråga. Tycker ni det går för fort fram? Jag har tänkt efter lite, och själv tycker jag att det gått för snabbt fram, men jag har tänkt lite till och jag har ''planerat'' lite av novellen, och för att allt ska bli som det ska bli senare så måste dom  liksom börja snacka nu. Fattar ni? Jag hoppas det! Och, alltså hon åker ju hem om tre dagar. Så.. Hoppas ni fattar. MEN KOMMENTERA MYCKET MYCKET MYCKET OM VAD NI TYCKER! REMEMBER OM NI VILL HA NÄSTA KAPITEL, kommentera! puss på er, ni e bäst. x

Kapitel 3 - one text message could change your whole world.

''Thank you, I'll send you a request. Accept it, bye!'' Sa han och gick därifrån till killarna, när jag kolla på resten av killarna såg jag att alla hade ett fånigt leende på läpparna.
''Vafan va det där Emelie?'' Sa Hanna med ett litet leende.
''Jag vet inte'' Sa jag, samtidigt hörde jag ett litet pling ifrån min iPhone, då såg jag att jag fått en vänförfrågan från Zayn.
--------------
Jag acceptera snabbt och la ner min mobil i fickan.
''Vad var det där?'' Fråga Hanna.
''Inget''
''Men, jooo. Säg!''
''Men inget!'' Om jag sa till henne skulle hon antagligen säga till hennes fangirling-vänner. ''Ska vi gå käka?'' Fråga jag Hanna.
''Tror du vi hinner? Konserten börjar om två timmar timme''
''Jaha, men vi hinner. vi kommer tillbaka inom en timme''
''Okej.'' Vi gick och käka mat på en snabbresturang.
*pling* hördes från min mobil, jag sluta genast med det jag gjorde och drog upp min mobil. Ett meddelande från skype, jag klicka mig in och såg att det va från Zayn.
- Hi babe.
Jag börja le lite för mig själv, då insåg jag att min lilla syster till fangirl satt framför mig.
''Zayn, eller hur?'' Fråga hon.
''Ehm.. Kanske!''
''Jag vet att det är han som skriver''
''Okej, det är han. Men säg inte till någon, lova?''
''Jag lovar, du kan lita på mig!'' Sa hon och log mot mig. jag tog en tugga av min hamburgare och börja skriva till Zayn.
- Hello!
Jag fortsatte på min mat, efter cirka två minuter fick jag ett svar.
- you coming to the concert tonight?
''Aw, Zayn igen? Jag ser hur du ler!'' Sa Hanna och log.
''He-He!'' Svara jag, kännde hur varm jag blev. Skrev snabbt in ett svar.
- Ehm.. Yes I am, my sister won two tickets so I'm going with her! Jag skicka snabbt det till han.
''Ajuste, Emelie. Jag har en vän här i London som jag har snackat väldigt mycket på twitter. Som så gärna vill möta upp mig efter konserten!''
''Jaså? Är du säker på att hon inte är en våldtäcksman eller något?'' Svara jag henne.
''Men, Emelie! Jag har skypat med henne. Flera gånger, vi har haft webcameran på och allt. Inget att oroa sig över. Lovar!''
''Ehm.. okej! Men kan du möta upp henne imorgon? Det blir ju ganska sent..''
''Sen när börja du bry dig om mig och tider jag kommer hem?''
''Mamma och pappa litar på mig, dom sa att vi inte skulle vara ute för sent. Så, du får inte!''
''Jaha okej!''
''Mhm. Är du klar?'' Fråga jag Hanna.
''Yes, ska vi rulla mot Arenan?''
Inne i arean:
Det va fullt med folk, tjejer som har på sig ''i love one direction'' tröjor, skrivet på pannan eller på armarna, en massa skyltar. Ja det va fullt med såkallade fangirls. Helt sjukt att man kan älska några killar såhär mycket! Ganska coolt ändå. Jag tog upp min mobil för att ta några bilder på hela grejen, då såg jag att jag fått et meddelande från skype.
- Have fun babe! Från Zayn.
- Thank you (:
Jag skrev tillbaka och fota några foton, sedan gick vi till våra platser. Sit platser ganska långt upp, bra för mig. Känner inte för att stå och typ bli puttade och helt.. mosad.
Sedan börja konserten, det hela börja med en nedräkning på stor skärmen, hela publiken blev helt galna, inklusive min syster. Sedan kom killarna ut, publiken blev ännu galnare.
I say it's over one day,
But then I'm calling back begging you to stay.
We make up then we break up all the time.
Dom börja med låten 'na na na' alla sjöng med, alla va helt galna. Eftersom jag knappt kunde låten satt jag och kolla på liksom. Hanna stog upp och sjöng/skrek, hon störde antagligen paret bakom som satt och försökte kolla. Alla va sjukt bra, alla kunde sjunga, och dom va helt otroliga, men jag kunde ändå inte sluta kolla på Zayn. Hans röst va helt.. gudomlig. Den va helt sjukt bra! Konserten rulla på och jag hade hört dom flesta låtar, dom flesta genom väggarna för att Hanna lyssnat på dom så högt.
Efter cirka en och en halv timme så gick konserten slut, nu gick alla mot utgången. Jag tog tag i Hannas arm och drog in henne mot utgången så att vi slippa stå här inne och vänta.
''Vad gör du??'' Skrek Hanna.
''Skynda, vi måste hinna komma ut innan det bler helt fullt i utgångarna!!'' Det va då Hanna förstod och vi båda börja springa, som tur är kom vi ut ganska snabbt innan alla och vi kunde andas ut. Vi börja sedan gå mot vårat hotell som bara låg några kvarter härifrån.
Nu låg vi båda äntligen i våra sängen.
''Haft kul idag?'' Fråga jag Hanna.
''Bästa dagen i mitt liv.'' Svara hon.
''Jag förstår det, haft kul också. Så glad att du blev nöjd.''
''Tack sis.'' Sa hon, ''godnatt!'' fortsatte hon.
''Godnatt, ska ringa pappa''
Efter ett samtal med pappa va det dags att sova. Precis när jag skulle somna in fick jag ett skype meddelande från Zayn.
- Sorry if I woke you up, had fun tonight?
- It's ok, I had so much fun.. everyone went crazy!
Det dröjde lite innan jag fick nästa meddelande, men jag fick det till slut, och när jag såg smset stanna hela min värld. Vänta, skrev han verkligen det där? Vafan ska jag skriva! hjälp!
''Thank you, I'll send you a request. Accept it, bye!'' Sa han och gick därifrån till killarna, när jag kolla på resten av killarna såg jag att alla hade ett fånigt leende på läpparna.
''Vafan va det där Emelie?'' Sa Hanna med ett litet leende.
''Jag vet inte'' Sa jag, samtidigt hörde jag ett litet pling ifrån min iPhone, då såg jag att jag fått en vänförfrågan från Zayn.

Jag acceptera snabbt och la ner min mobil i fickan.
''Vad var det där?'' Fråga Hanna.
''Inget''
''Men, jooo. Säg!''
''Men inget!'' Om jag sa till henne skulle hon antagligen säga till hennes fangirling-vänner. ''Ska vi gå käka?'' Fråga jag Hanna.
''Tror du vi hinner? Konserten börjar om två timmar''
''Jaha, men vi hinner. vi kommer tillbaka inom en timme''
''Okej.'' Vi gick och käka mat på en snabbresturang.
*pling* hördes från min mobil, jag sluta genast med det jag gjorde och drog upp min mobil. Ett meddelande från skype, jag klicka mig in och såg att det va från Zayn.
- Hi babe.
Jag börja le lite för mig själv, då insåg jag att min lilla syster till fangirl satt framför mig.
''Zayn, eller hur?'' Fråga hon.
''Ehm.. Kanske!''
''Jag vet att det är han som skriver''
''Okej, det är han. Men säg inte till någon, lova?''
''Jag lovar, du kan lita på mig!'' Sa hon och log mot mig. jag tog en tugga av min hamburgare och börja skriva till Zayn.
- Hello!
Jag fortsatte på min mat, efter cirka två minuter fick jag ett svar.
- you coming to the concert tonight?
''Aw, Zayn igen? Jag ser hur du ler!'' Sa Hanna och log.
''He-He!'' Var det enda jag fick fram, jag kännde hur varm jag blev. Skrev snabbt in ett svar.
- Ehm.. Yes I am, my sister won two tickets so I'm going with her! Jag skicka snabbt det till han.
''Ajuste, Emelie. Jag har en vän här i London som jag har snackat väldigt mycket på twitter. Som så gärna vill möta upp mig efter konserten!''
''Jaså? Är du säker på att hon inte är en våldtäcksman eller något?'' Svara jag henne.
''Men, Emelie! Jag har skypat med henne. Flera gånger, vi har haft webcameran på och allt. Inget att oroa sig över. Lovar!''
''Ehm.. okej! Men kan du möta upp henne imorgon? Det blir ju ganska sent..''
''Sen när börja du bry dig om mig och tider jag kommer hem?''
''Mamma och pappa litar på mig, dom sa att du inte fick vara ute för sent. Så, du får inte!''
''Jaha okej!''
''Mhm. Är du klar?'' Fråga jag Hanna.
''Yes, ska vi rulla mot Arenan?''

6720335141_651029d040_z_large

Inne i arenan:
Det va fullt med folk, tjejer som har på sig I ♥ One Direction tröjor, 1D skrivet på pannan eller på armarna, en massa skyltar. Ja det va fullt med såkallade fangirls. Helt sjukt att man kan älska några killar såhär mycket! Ganska coolt ändå. Jag tog upp min mobil för att ta några bilder på hela grejen, då såg jag att jag fått ett meddelande från skype.
- Have fun babe! Från Zayn.
- Thank you (: you too
Jag skrev tillbaka och fota några foton, sedan gick vi till våra platser. Sitt platser ganska långt upp, bra för mig. Känner inte för att stå och typ bli puttade och helt.. mosad.
Sedan börja konserten, det hela börja med en nedräkning på stor skärmen, hela publiken blev helt galna, inklusive min syster. Sedan kom killarna ut, publiken blev ännu galnare.

I say it's over one day,
But then I'm calling back begging you to stay.
We make up then we break up all the time.

Dom börja med låten 'na na na' alla sjöng med, alla va helt galna. Eftersom jag knappt kunde låten satt jag och kolla på liksom. Hanna stog upp och sjöng/skrek, hon störde antagligen paret bakom som satt och försökte kolla. Alla va sjukt bra, alla kunde sjunga, och dom va helt otroliga, men jag kunde ändå inte sluta kolla på Zayn. Hans röst va helt.. gudomlig. Den va helt sjukt bra! Konserten rulla på och jag hade hört dom flesta låtar, dom flesta genom väggen mellan mitt och Hannas rum, ja, för att Hanna lyssnat på dom med så hög volym.
Efter cirka en och en halv timme så gick konserten slut, nu gick alla mot utgången. Jag tog tag i Hannas arm och drog in henne mot utgången så att vi slippa stå här inne och vänta.
''Vad gör du??'' Skrek Hanna.
''Skynda, vi måste hinna komma ut innan det bler helt fullt i utgångarna!!'' Det va då Hanna förstod och vi båda börja springa, som tur är kom vi ut ganska snabbt innan alla och vi kunde andas ut. Vi börja sedan gå mot vårat hotell som bara låg några kvarter härifrån.

Tumblr_lxnp8fjpms1qbsikvo1_500_large

Nu låg vi båda äntligen i våra sängen.
''Haft kul idag?'' Fråga jag Hanna.
''Bästa dagen i mitt liv.'' Svara hon.
''Jag förstår det, haft kul också. Så glad att du blev nöjd.''
''Tack sis.'' Sa hon, ''godnatt!'' fortsatte hon.
''Godnatt, ska ringa pappa''
Efter ett samtal med pappa va det dags att sova. Precis när jag skulle somna in fick jag ett skype meddelande från Zayn.
- Sorry if I woke you up, had fun tonight?
- It's ok, I had so much fun.. everyone went crazy!
Det dröjde lite innan jag fick nästa meddelande, men jag fick det till slut, och när jag såg smset stanna hela min värld. Vänta, skrev han verkligen det där? Vafan ska jag skriva! hjälp!
Blir så JÄKLA glad av alla kommentarer. Ni är helt amaZAYN! Tack för alla finna kommentera, ni uppmuntrar mig sjukt mycket. Vill bara tacka den underbara sidan One Direction - Sweden för en länk. Om ni inte gillar sidan, GILLA NU! Hoppas ni fortsätter med alla kommentarer på alla mina kapitel jag uppdaterar, hoppas ni stannar. Sen förlåt om jag har en USEL engelska..
Btw: Har fått några kommentarer där dom frågor om detta har hänt på riktigt; Nej! Det har det inte, det här är en novell jag själv har kommit på. Har också fått en fråga om jag har träffat killarna: Ja, jag har träffat killarna!
Baby's, nu äre bara att kommentera för att få nästa kapitel ;)

Kapitel 2 - Love at first sight.

''Är ni beredda?''
''Ja'' Svara jag.
''Nej! Vänta, en sekund!'' Sa hanna, hon andades ut ett par gånger. ''Okej, nu!'' Fortsatte hon, och Anna öppna dörren.
''Hello boys, we have some guests here!'' Sa anna till killarna. Och när jag kolla upp såg jag alla killar stå med ett leende mot oss.
-------------------------
''Hi girls!'' Sa alla ihop samtidigt, jag erkänner.. alla är sjukt snygga och deras leenden är to-die-for. Hanna tog tag i min hand och börja klämma riktigt hårt. Jag fick ju såklart ont och gav till ett litet tjut.
''Aaaajjjj'' Skrek jag nästan och killarna börja skratta. ''Sorry.. He-he'' Sa jag lite tyst från mig. ''It's ok darling'' Sa en kille med brunt, lockigt och kort hår till mig. 'Antog att det va Liam, samtidigt skaka han hand med mig och gav mig en kind-puss. Alla killar skaka hand med mig och Hanna och några av dom gav oss kindpussar.
''You can sit down if you want to'' Sa en kille med platt och ljus brunt hår, Louis. Han peka mot en av sofforna och vi satte oss ner.
''So, what your name?'' Sa Harry (Ja, jag vet namnen på dom)
''Ehm, my name is Emelie'' Svara jag.
''And my name is Hanna, we're sisters'' Sa Hanna och kolla mot mig.
''Oh really? I couldn't see that'' Sa Niall, den blonda och gulliga killen.
''How old are you?'' Fortsatte Zayn, mörkhåriga killen med mohawk.
''I'm 17''
''And I'm 14, almost 15''
''Oh so both of you are fans?'' Fortsatte Zayn.
''Ehm.. I'm a big fan. Don't know if my sister are though, are you Emelie?'' Sa Hanna och log lite ont mot mig. Jag hoppades typ att den här frågan INTE skulle komma upp, skulle väl vara lite pinsamt om jag dök upp och träffar dom fastän jag inte ens är ett fan?
''Ehm.. I like your music'' Sa jag och log neråt.
''Oh, our music?'' Sa Harry och dom alla börja skratta, och det gjorde Hanna också. Själv skratta jag väl inte, tyckte det va lite skämmigt.. typ!
''Are you from sweden?'' Frågade Liam.
''Yes we are'' Svara Hanna.
''Really? I love it there!'' Sa Harry ''Yeah, me too!'' Sa alla killar mun på varandra.
Efter cirka en halvtimmes snackande:
''Can I have a picture with you guys?'' Sa Emelie lite blygt samtidigt som hon kolla ner.
''Sure babe!'' Svara Harry. Dom alla ställde sig bredvid henne så hon stog i mitten, jag tog en bild med hennes kamera.
''Thank you!'' Sa Hanna och tog sin kamera från min hand.
''You don't want a picture?'' Hördes uppifrån och när jag kolla upp såg jag att det va Zayn.
''Me? Ehm, you don't have to. It's not necessary!'' Svara jag och kände hur jag blev varm om kinderna.
''But I want a picture with you'' Sa Zayn och la sin hand på min rygg och nästan tvinga mig fram till killarna. Vad ska man göra? Jag kan ju knappt säga nej till en sånn snygg kille som han. Jag ställde mig i mitten av killarna och Hanna knäpte ett foto. Jag kände att det blev lite pinsamt av att stå där. Tillslut kom Anna och bröt den pinsamma stämningen, antagligen bara jag som kännde att det va pinsamt.
''So girls, the boys are gonna have an interview now. So unfortunately you have to go.'' Sa hon.
''No, but they could watch us while we're doing the interview? It's ok for us. Isn't it?'' Sa Zayn och gav alla killar en blick, han typ spärra upp sina ögonen. Som om något var på gång.
''Oh, yes it's ok!'' Sa alla mun på varandra.
''Ehm.. you want to stay Hanna?'' Fråga jag henne. Visste redan svaret men frågade för säkerhetsens skull.
''Oh, yes I'd love to!'' Sa hon.
''Well, okay!'' Sa Anna och gick ut därifrån för att hämta dom som skulle intervjua killarna. Vet dock inte vilka det är som ska intervju dom.
Efter en massa skratt och deras skratt var det dags att gå. Jag skulle upp för att hämta min jacka. Då hörde Liam och Zayn snacka, jag ville inte snoka men jag kunde inte låta bli.
''Should I do it?'' Sa Zayn.
''Yes, do it'' Svara Liam. Jag sluta lyssna för det kändes fel att snoka på dom.
Vi gav alla en varsinn kram och sa hejdå. Sedan gick vi mot dörren för att gå utåt. Plötsligt hörde jag en röst bakom mig.
''Wait!'' Jag vände mig om och såg att det va Zayn.
''Yes?'' Sa jag lite förvånat och undra vad han ville.
''Can I have your skype?'' Det va då jag blev helt förvånad och lite stumm, tänkte för mig varför fan vill en sånn snygg kille min skype för? Då kom jag på att jag inte sagt något på ett par sekunder.
''Ehm, oh.. yes!'' Sa jag och gav min skype till han samtidigt som han knappa in den på sin Blackberry.
''Thank you, I'll send you a request. Accept it, bye!'' Sa han och gick därifrån till killarna, när jag kolla på resten av killarna såg jag att alla hade ett fånigt leende på läpparna.
''Vafan va det där Emelie?'' Sa Hanna med ett litet leende.
''Jag vet inte'' Sa jag, samtidigt hörde jag ett litet pling ifrån min iPhone, då såg jag att jag fått en vänförfrågan från Zayn.
''Är ni beredda?''
''Ja'' Svara jag.
''Nej! Vänta, en sekund!'' Sa hanna, hon andades ut ett par gånger. ''Okej, nu!'' Fortsatte hon, och Anna öppna dörren.
''Hello boys, we have some guests here!'' Sa anna till killarna. Och när jag kolla upp såg jag alla killar stå med ett leende mot oss.

''Hi girls!'' Sa alla ihop samtidigt, jag erkänner.. alla är sjukt snygga och deras leenden är to-die-for. Hanna tog tag i min hand och börja klämma riktigt hårt. Jag fick ju såklart ont och gav till ett litet tjut.
''Aaaajjjj'' Skrek jag nästan och killarna börja skratta. ''Sorry.. He-he'' Sa jag lite tyst från mig. ''It's ok darling'' Sa en kille med brunt, lockigt och kort hår till mig. Antog att det va Liam, samtidigt skaka han hand med mig och gav mig en kind-puss. Alla killar skaka hand med mig och Hanna och några av dom gav oss kindpussar.
''You can sit down if you want to'' Sa en kille med platt och ljus brunt hår, Louis. Han peka mot en av sofforna och vi satte oss ner.
''So, what your name?'' Sa Harry (Ja, jag vet namnen på dom)
''Ehm, my name is Emelie'' Svara jag.
''And my name is Hanna, we're sisters'' Sa Hanna och kolla mot mig.
''Oh really? I couldn't see that'' Sa Niall, den blonda och gulliga killen.
''How old are you?'' Fortsatte Zayn, mörkhåriga killen med mohawk.
''I'm 17''
''And I'm 14, almost 15''
''Oh so both of you are fans?'' Fortsatte Zayn.
''Ehm.. I'm a big fan. Don't know if my sister are though, are you Emelie?'' Sa Hanna och log lite ont mot mig. Jag hoppades typ att den här frågan INTE skulle komma upp, skulle väl vara lite pinsamt om jag dök upp och träffar dom fastän jag inte ens är ett fan?
''Ehm.. I like your music'' Sa jag och log neråt.
''Oh, our music?'' Sa Harry och dom alla börja skratta, och det gjorde Hanna också. Själv skratta jag väl inte, tyckte det va lite skämmigt.. typ!
''Are you from sweden?'' Frågade Liam.
''Yes we are'' Svara Hanna.
''I love it there!'' Sa Harry ''Yeah, me too!'' Sa alla killar mun på varandra.

Ajck48xcqaaogeq_large

Efter cirka en halvtimmes snackande:
''Can I have a picture with you guys?'' Sa Hanna lite blygt samtidigt som hon kolla ner.
''Sure babe!'' Svara Harry. Dom alla ställde sig bredvid henne så hon stog i mitten, jag tog en bild med hennes kamera.
''Thank you!'' Sa Hanna och tog sin kamera från min hand.
''You don't want a picture?'' Hördes uppifrån och när jag kolla upp såg jag att det va Zayn.
''Me? Ehm, you don't have to. It's not necessary!'' Svara jag och kände hur jag blev varm om kinderna.
''But I want a picture with you'' Sa Zayn och la sin hand på min rygg och nästan tvinga mig fram till killarna. Vad ska man göra? Jag kan ju knappt säga nej till en sånn snygg kille som han. Jag ställde mig i mitten av killarna och Hanna knäpte ett foto. Jag kände att det blev lite pinsamt av att stå där. Tillslut kom Anna och bröt den pinsamma stämningen, antagligen bara jag som kännde att det va pinsamt.
''So girls, the boys are gonna have an interview now. So unfortunately you have to go.'' Sa hon.
''No, but they could watch us while we're doing the interview? It's ok for us. Isn't it?'' Sa Zayn och gav alla killar en blick, han typ spärra upp sina ögonen. Som om något var på gång.
''Oh, yes it's ok!'' Sa alla mun på varandra.
''Ehm.. you want to stay Hanna?'' Fråga jag henne. Visste redan svaret men frågade för säkerhetsens skull.
''Oh, yes I'd love to!'' Sa hon.
''Well, okay!'' Sa Anna och gick ut därifrån för att hämta dom som skulle intervjua killarna. Vet dock inte vilka det är som ska intervju dom.

Handsome-omg-cutie-amplt3-one-direction-zayn-malik-zyan-malik-favim.com-268826_large

Efter en massa skratt och deras intervju var det dags att gå. Jag skulle upp för att hämta min jacka. Då hörde Liam och Zayn snacka, jag ville inte snoka men jag kunde inte låta bli.
''Should I do it?'' Sa Zayn.
''Yes, do it'' Svara Liam. Jag sluta lyssna för det kändes fel att snoka på dom.
Vi gav alla en varsinn kram och sa hejdå. Sedan gick vi mot dörren för att gå utåt. Plötsligt hörde jag en röst bakom mig.
''Wait!'' Jag vände mig om och såg att det va Zayn.
''Yes?'' Sa jag lite förvånat och undra vad han ville.
''Can I have your skype?'' Det va då jag blev helt förvånad och lite stumm, tänkte för mig varför fan vill en sånn snygg kille min skype för? Då kom jag på att jag inte sagt något på ett par sekunder.
''Ehm, oh.. yes!'' Sa jag och gav min skype till han samtidigt som han knappa in den på sin Blackberry.
''Thank you, I'll send you a request. Accept it, bye!'' Sa han och gick därifrån till killarna, när jag kolla på resten av killarna såg jag att alla hade ett fånigt leende på läpparna.
''Vafan va det där Emelie?'' Sa Hanna med ett litet leende.
''Jag vet inte'' Sa jag, samtidigt hörde jag ett litet pling ifrån min iPhone, då såg jag att jag fått en vänförfrågan från Zayn.

Tja babes! Vad tycker ni? Kommentera, kommentera, kommentera! Jag kan ta kritik, jag lär mig bara av det. Så kööör bara!

Kapitel 1 - Beginning of something new.

''Har vi några läxor till nästa vecka?'' Sa jag till Lisa som va i andra sidan luren.
''Ehm.. Jag tror inte det.''
''Tror? Gud lisa, vi är döda..''
''Men, jag tror seriöst inte vi har något!''
''Okej, bäst för dig!''
Plötsligt kommer min lillasyster Hanna inrusat.
''OMG!! OMG!!!!!! OOMGGG!! EMELIE!!!''
''Vänta Lisa, min syster har fått ett psykfall.'' Sa jag samtidigt som jag satte ner mobilen på sängen. ''Ett: Knacka! Två: Vad är det?!'' Fortsatte jag.
''Jag vann precis en resa till london, och meet and greet med one direction!!!! FATTA EMELIE!!! JAG SKA TRÄFFA ONE DIRECTION!''
''Är det sant? Grattis Hanna!'' Sa jag samtidigt som jag krama henne.
''Tack, omg jag kan inte fatta det!''
''När?''
''Om tre veckor! Fatta Emelie. Jag ska åka till London, få träffa dom, se dom live, bo i lyxigt hotell!''
''Gud va kul!'
''Grejen är den, jag får ta med en vän. Och min kompis Sara får inte för hennes föräldrar. Och jag har inga andra vänner som är fans. Så jag undra om du ville följa med?''
''På riktigt? Ja! Självklart. Men är du säker?''
''Ja''
*Två veckor senare*
''Hejdå Mamma. Ses om fem dagar.'' Sa jag.
''Hejdå älskling! Ha så kul tjejer, jag älskar er.'' Sa mamma och gav mig och Hanna varsin kram. Pappa skulle skjutsa oss till flygplatsen, då jag och Hanna tar flyget mot London. Eftersom jag är så pass gammal (17 år) klarar jag nog att åka själv och leva i London helt ensam.
På flygplatsen:
''Hejdå tjejer, ta hand om er. Och ring mig SÅFORT ni är framme i London, lova?'' Sa pappa.
''Ja, Pappa. Jag lovar! lita på mig, vi ringer varje kväll och morgonen, några gånger under dagen också.'' Svara jag snabbt.
''Tack, älskar er mina små tösar!'' Sa pappa och krama oss samtidigt.
Cirka två och en halv timme senare:
''Omg, JAG KAN INTE FATTA ATT VI ÄR FRAMME!'' Skrek Hanna ut i flygplatsen i London.
''Men herregud, sluta skrik. Vi är ute på en allmän plats'' Viska jag till henne samtidigt som jag gav små leenden till främlingar.
''Jaja, Vi måste gå till Nandos och käka där. Sedan till milkshake city!!!''
''Vänta, va? Varför och varför fortsätter du att skrika? Vi äter där nandos sen shoppar vi!'' svara jag.
''Jaja..''
Efter en dag med en massa shopping va vi äntligen framme på hotellrummet. Vi åt på nandos och drack milkshake på milkshake city, vet dock inte varför hon börja fangirla men jag orka inte fråga då jag inte brydde mig så mycket.
''Omg, Emelie. Imorgon. Träffar vi one direction.. JAG KAN INTE FATTA DET!!!!''
''Ja, Hanna. Jag kan fatta det.. Men du kommer väl inte fangirla där framför dom? Du kommer skämma ut mig..''
''Va? Nej! Jag kommer spela cool.''
''Som om du kan spela cool, ha-ha!''
''Tro mig, jag kan.''
''Okej.. Godnatt lil sis'' Sa jag och vi båda somna.
Jag vakna dagen därpå med att Hanna skriker.
''OMG EMELIE VAKNA VI SKA TRÄFFA ONE DIRECTION IDAG!''
''TYST HANNA JAG FÖRSÖKER SOVA''
''Inte längre, wakie wakie syster. Idag ska vi träffa one direction.''
''Hur mycket är klockan?'' Fråga du henne.
''11. Vakna nu!''
Jag hade ändå tänkt att vakna tidigt för att ta en dusch. Vi skulle möta upp en tjej som jobba i den här arenan vid fyra tiden. Sedan skulle vi in till ett rum backstage där vi möter upp killarna.
Nu är klockan två. Jag ser på hanna hur nervös hon är. Själv fattar jag inte varför, dom är liksom fem vanliga killar. Men om jag va ett sådan stort fan skulle jag nog också vara nervös.
''Ska vi gå käka?'' föreslåg jag.
''DRIVER DU MED MIG ELLER?! EMELIE!!! VI SKA TILL ARENAN, NU!!!''
''Men, va? Det är ju nästan två timmar kvar?''
''Men jag vill inte vara försenad..''
''Hanna, älskling. Vi kommer hinna äta något. Är du sugen på burger king eller KFC?''
En och en halv timme senare stog vi utanför arenan. Då en kvinna kommer mot oss.
''Hej, det är jag som Anna. Är du Hanna Lindgren?''
''Hej, ja det är jag som är Hanna.'' Sa hanna och sträckte fram sin hand för att skaka hand med den här Anna. ''Det här är min stora syster Emelie.'' Fortsatte Hanna och jag sträckte fram min hand för att hälsa.
''Okej tjejer, följ med här! Är ni nervösa?''
''Ja, jag är jätte nervös.. Kan knappt tro att jag vann!'' Svara hanna snabbt.
''Jag är inte så jätte nervös...''
''Jasså, hur kommer det sig?'' Svara Anna.
''Min syster tog med mig eftersom hon inte hade någon kompis som va ett fan.. Eller hon hade det men ingen som fick''
Anna ledde oss till scenen, vi fick gå upp på scenen för att sedan gå backstage. Sedan kom vi till en lång korridor, med en massa folk. Till slut stanna hon upp framför en dörr.
''Är ni beredda?''
''Ja'' Svara jag.
''Nej! Vänta, en sekund!'' hon andades ut ett par gånger. ''Okej, nu!'' Fortsatte hon, och Anna öppna dörren.
''Hello boys, we have some guests here!'' Sa anna till killarna. Och när jag kolla upp såg jag alla killar stå med ett leende mot oss.
Den här novellen handlar om 17åriga Emelie Lindgren, som bor i en förort utanför Stockholm Central. Hennes lillasyster vann en resa och en träff med one direction, där hände det saker som hon aldrig själv kunde ana.

''Har vi några läxor till nästa vecka?'' Sa jag till Lisa som va i andra sidan luren.
''Ehm.. Jag tror inte det.''
''Tror? Gud lisa, vi är döda..''
''Men, jag tror seriöst inte vi har något!''
''Okej, bäst för dig!''
Plötsligt kommer min lillasyster Hanna inrusat.
''OMG!! OMG!!!!!! OOMGGG!! EMELIE!!!''
''Vänta Lisa, min syster har fått ett psykfall.'' Sa jag samtidigt som jag satte ner mobilen på sängen. ''Ett: Knacka! Två: Vad är det?!'' Fortsatte jag.
''Jag vann precis en resa till london, och meet and greet med one direction!!!! FATTA EMELIE!!! JAG SKA TRÄFFA ONE DIRECTION!''
''Är det sant? Grattis Hanna!'' Sa jag samtidigt som jag krama henne.
''Tack, omg jag kan inte fatta det!''
''När?''
''Om tre veckor! Fatta Emelie. Jag ska åka till London, få träffa dom, se dom live, bo i lyxigt hotell!''
''Gud va kul!'
''Grejen är den, jag får ta med en vän. Och min kompis Sara får inte för hennes föräldrar. Och jag har inga andra vänner som är fans. Så jag undra om du ville följa med?''
''På riktigt? Ja! Självklart. Men är du säker?''
''Ja''
Tumblr_lxys839bv61r7pbr7o1_500_large
*Två veckor senare*
''Hejdå Mamma. Ses om fem dagar.'' Sa jag.
''Hejdå älskling! Ha så kul tjejer, jag älskar er.'' Sa mamma och gav mig och Hanna varsin kram. Pappa skulle skjutsa oss till flygplatsen, då jag och Hanna tar flyget mot London. Eftersom jag är så pass gammal (17 år) klarar jag nog att åka själv och leva i London helt ensam.
På flygplatsen:
''Hejdå tjejer, ta hand om er. Och ring mig SÅFORT ni är framme i London, lova?'' Sa pappa.
''Ja, Pappa. Jag lovar! lita på mig, vi ringer varje kväll och morgonen, några gånger under dagen också.'' Svara jag snabbt.
''Tack, älskar er mina små tösar!'' Sa pappa och krama oss samtidigt.

Tumblr_lxbobncujm1r6hdpno1_500_large

Cirka två och en halv timme senare:
''Omg, JAG KAN INTE FATTA ATT VI ÄR FRAMME!'' Skrek Hanna ut i flygplatsen i London.
''Men herregud, sluta skrik. Vi är ute på en allmän plats'' Viska jag till henne samtidigt som jag gav små leenden till främlingar.
''Jaja, Vi måste gå till Nandos och käka där. Sedan till milkshake city!!!''
''Vänta, va? Varför och varför fortsätter du att skrika? Vi käkar nu sen shoppar vi!'' svara jag.
''Jaja..''
Efter en dag med en massa shopping va vi äntligen framme på hotellrummet. Vi åt på nandos och drack milkshake på milkshake city, vet dock inte varför hon börja fangirla men jag orka inte fråga då jag inte brydde mig så mycket.
''Omg, Emelie. Imorgon. Träffar vi one direction.. JAG KAN INTE FATTA DET!!!!''
''HA-HA, du är för rolig när du fangirlar. Men du kommer väl inte fangirla där framför dom? Du kommer skämma ut mig..''
''Va? Nej! Jag kommer spela cool.''
''Som om du kan spela cool, ha-ha!''
''Tro mig, jag kan.''
''Okej.. Godnatt lil sis'' Sa jag och vi båda somna.
Tumblr_lxvgj6yf4a1r3d98uo1_500_large
Jag vakna dagen därpå med att Hanna skriker.
''OMG EMELIE VAKNA VI SKA TRÄFFA ONE DIRECTION IDAG!''
''TYST HANNA JAG FÖRSÖKER SOVA''
''Inte längre, wakie wakie syster. Idag ska vi träffa one direction.''
''Hur mycket är klockan?'' Fråga jag henne.
''11. Vakna nu!''
Jag hade ändå tänkt att vakna tidigt för att ta en dusch. Vi skulle möta upp en tjej som jobba med one direction vid fyra tiden utanför arenan dom uppträder ikväll. Sedan skulle vi in till ett rum backstage där vi möter upp killarna.
Nu är klockan två. Jag ser på hanna hur nervös hon är. Själv fattar jag inte varför, dom är liksom fem vanliga killar. Men om jag va ett sådan stort fan skulle jag nog också vara nervös.
''Ska vi gå käka?'' föreslåg jag.
''DRIVER DU MED MIG ELLER?! EMELIE!!! VI SKA TILL ARENAN, NU!!!''
''Men, va? Det är ju nästan två timmar kvar?''
''Men jag vill inte vara försenad..''
''Hanna, älskling. Vi kommer hinna äta något. Är du sugen på burger king eller KFC?''
En och en halv timme senare stog vi utanför arenan. Då en kvinna kommer mot oss.
''Hej, det är jag som Anna. Är du Hanna Lindgren?''
''Hej, ja det är jag som är Hanna.'' Sa hanna och sträckte fram sin hand för att skaka hand med kvinnan. ''Det här är min stora syster Emelie.'' Fortsatte Hanna och jag sträckte fram min hand för att hälsa.
''Okej tjejer, följ med här! Är ni nervösa?''
''Ja, jag är jätte nervös.. Kan knappt tro att jag vann!'' Svara hanna snabbt.
''Jag är inte så jätte nervös...''
''Jasså, hur kommer det sig?'' Svara Anna.
''Min syster tog med mig eftersom hon inte hade någon kompis som va ett fan.. Eller hon hade det men ingen som fick''
Anna ledde oss till scenen, vi fick gå upp på scenen för att sedan gå backstage. Sedan kom vi till en lång korridor, med en massa folk. Till slut stanna hon upp framför en dörr.
''Är ni beredda?''
''Ja'' Svara jag.
''Nej! Vänta, en sekund!'' Sa hanna, hon andades ut ett par gånger. ''Okej, nu!'' Fortsatte hon, och Anna öppna dörren.
''Hello boys, we have some guests here!'' Sa anna till killarna. Och när jag kolla upp såg jag alla killar stå med ett leende mot oss.
Välkommen till bloggen! En tjej som skriver novell när hon har tråkigt, dagdrömmer väldigt ofta och det är då jag får alla ideer. Får en massa motivation av kommentarer so keep commenting! Om ni har någon kritik så är det bara att kommentera, så ska jag försöka att ändra det som är dåligt! Tack ni som stannar, kommenterar och läser! xx

RSS 2.0