Kapitel 44 - 'I don't want to do this. But you don't love me back.'

''Jonathan, what are you doing here?'' Han log sitt läskiga leende, han tog ett steg så han ståg på tröskeln. ''You know what? Never mind.'' Sa jag och stängde igen dörren på han, men innan den ens han smälla igen la han sin hand för dörren. Mitt hjärta börja slå snabbare och jag börja andas tyngre.

Jag tog ett steg bakåt, och han tog ett steg framåt.
''How do you know where I live? Why are you even here?'' Sa jag, jag försökte inte visa mig rädd.
''I know everything.'' Sa han och log. ''Why am I here? I wanna show you how much I want you, how much I love you.''
''Love me, want me? You don't know me.'' Jag tog ett steg bakåt igen, för han var bara en ynka centimeter framför mig. Han tog ett steg till, och han stängde igen dörren bakom sig. Han vände sig om och låste den.
''What are you doing? Get out!'' Sa jag och gick flera steg bakåt. Tillslut var jag vid köket. Han log mot mig. Jag krocka med väggen bakom mig. Han kom mot mig med leende på läppar. Tillslut var han en centimer mot mig, han böjde sig ner så hans läppar var en centimeter mot mina. Han tryckte upp mig mot väggen, det värkte i ryggen på mig.
''Don't be scared.'' Sa han och börja skratta, hans läppar nudda mina. Jag la mina händer på hans ansikte och tryckte bak han,
''Stop it!'' Skrek jag. Nu börja jag skrika, han var rena muskelbärget och jag var väldigt liten till skilland från han. Han börja skratta.
''You're helpless.'' Sa han och la sin hand runt min hals, och börja pressa mig mot väggen. Ingen luft kom nu ned i min strupe, jag la snabbt mina händer på hans arm och börja dra bort den från min hals. Jag försökte tala, men det gick inte.
''Unless you don't do what I tell you to, I'll push harder. And then you'll die.''
Jag nicka, han börja skratta och släppte lite lösare om min hals. Han la sina händer på mina armar och trycke upp mig mot väggen,
''What do you want? What's your problem?'' Sa jag, en tår föll ner för min kind. Som Jonathan sa, jag var hjälplös, ingen kunde hjälpa mig. Jag har sagt till Zayn att jag velat vara ensam ikväll, så jag tvekar på att han kommer. Och Sandra hade precis dragit hemifrån. Nu var jag ensam, med Jonathan. Och ingen kunde hjälpa mig.
''My problem? My problem is Zayn, he's ruining our relationship. Us two, we would be perfect together. Don't you see Emelie? I want you.'' Sa han, han var ett psyk. Hela tiden. Hur kunde jag inte ana? ''Now we're here, together, alone in your apartment. You're helpless, and no one's gonna save.'' Fortsatte han, jag börja gråta nu, på riktigt.
''Don't cry babe.'' Sa han och torka bort mina tårar. Han luta sig över mitt öra och viska,
''After I'm done with you, I'm going over to Zayn. And I'm gonna toture him.'' viska han, jag börja skrika då. Han slog till mig på mina ena kind, med sin knytnäve. Sedan på den andra. Mitt bakhuvud krocka hårt mot väggen.
''Shut up bitch.'' Sa han.
''Do whatever you want with me, just don't touch Zayn.'' Sa jag, flera tårar rann ner för min kind. Jag kände blodsmak i min mun, huvudet värkte och jag hade aldrig i mitt liv vart såhär rädd. Även om han var stark som tusan, även fast jag visste att jag aldrig skulle kunna klara mig ur honom, börja jag ändå göra motstånd. Jonathan, gav mig ett till slag, fast under ögat nu.
''Stop it'' Skrek han. Jag gav upp nu, nu kunde jag inte göra något åt det. Jag fick låta han göra vad han nu ville göra med mig, även om han skulle mörda mig. Han fick göra vad han ville, jag var svag som tusan och hela kroppen värkt.
''Step away from her.'' Sa en ljus röst bakom Jonathan, han vände sig om och jag kolla bakom hans axel. Där ståg Sandra med en kniv i handen, jag såg hur jävla rädd hon var i ögonen på henne. Hennes hand skaka, Jonathan börja skratta högt.
''Haha, and you think you're going to save her?'' Sa Jonathan han tog några steg mot Sandra, och gav henne ett slag på hennes kind med knytnäven. Det var då jag märkte att en mobil föll ner från hennes hand. Jag märkte, men inte han. Jag tog tag i en vas som stog på ett litet bord och jag slängde det på hans bakhuvud och den krossades.
''Sandra, spring. Härifrån.'' fick jag fram.
''Aldrig, jag går inte utanför denna lägnehet utan dig.'' Skrek Sandra.
''oh no, you're going to regret that.'' Sa Jonathan och vände sig om, han la sin hand runt min hals och börja pressa. Jag kolla bakom honom och såg Sandra ta sats, hon hoppa upp på hans rygg och börja strypa han bakifrån.
''STOP IT'' Skrek Sandra. ''Help us!!''
''Hoppa ner från hans rygg.'' Fick jag fram, även fast det var svårt och jag inte fick någon luft. Jag kolla på Sandra som hoppa ner. Jag la mina tummar över hans ögon och börja trycka hårt. Han skrek, han släppte min hals och la sina händer på sina ögon. Jag andades, jag sprang förbi han, tog tag i Sandras hand och vi sprang in i köket. Jag stängde dörren efter oss och låste den. Vi båda sprang direkt till lådorna där knivarna fanns och tog ut dom största knivarna.
''Hur kom du in och varför kom du tillbaka?!'' Stöna jag fram, det värkte i hela kroppen på mig.

Sandras perspektiv:
Fan va klantigt. Hur lyckas jag alltid glömma något när jag ska ut? Den här gången glömde jag mitt busskort, typiskt. Jag låste upp våran ytterdörr, och möttes av ett par röster.
''Do whatever you want with me, just don't touch Zayn.'' Sa Emelie, jag hörde tydligt att det var hon. Hon grät, det hörde man också. Hon skrek till, jag hoppa till av hennes skrik. Hon skrek till ännu en gång, jag gick sakta genom hallen och jag såg Jonathan med ryggen vänd mot mig. Jag såg att det var han på bara ryggen.
''Stop it.'' Skrek han. Jag gick på tå till köket, sakta för att inte göra något ljud. Jag öppna lådan till besticken och tog ut en kniv. Jag börja sakta gå tillbaka då det kanske skulle vara smart att ringa polisen, jag slog in 112 och gick sedan tillbaka. Jag ställde mig bakom dom. Jag skaka, jag var så otroligt rädd, jag måste göra det här. Annars skulle han göra Emelie illa, riktigt illa.
''Step away from her.'' fick jag fram. Jonathan vände sig om snabbt, han börja skratta. Högt. Han hånlog.
''And you think you're going to save her?'' Sa han till mig och tog ett steg mot mig. Han höjde sin hand och slog till mig på kinden med sin knytnäve. Jag tappa mobilen från min hand och la min hand på min kind där han just slagit mig. När jag minst ana det, hörde jag ett krasch, till och med jag blev rädd, jag såg hur Jonathan snabbt vände sig om och la sin hand på sitt bakhvud. Han blödde, riktigt mycket.
''oh no, you're going to regret that.'' sa Jonathan och tog ett steg mot Emelie, han la sin hand runt om hennes hals och börja strypa henne. Jag visste inte vad jag skulle göra, jag fick panik. Jag tog sats och hoppa upp på hans rygg och försökte strypa han bakifrån. Jag klämde hårt på han, och hoppades på att han skulle släppa Emelie.
''Stop it.'' Skrek jag, jag visste att polisen var i luren. ''Help us.'' Fortsätte jag. Jag skrek högt.
''Hoppa ner från hans rygg.'' Sa Emelie, jag gjorde som hon sa och efter en sekund skrek Jonathan till och la sina händer över sina ögon, Emelie tog tag i min hand och vi sprang till köket. Emelie stängde igen dörren och låste den.

Emelies perspektiv:
''Hur kom du in och varför kom du tillbaka?!'' Stöna jag fram, det värkte i hela kroppen på mig.
''Jag glömde mitt busskort. Som tur var. Shit, tänk om jag inte kommit? Kommer aldrig lämna dig, och vi ska klara han tillsammans. Okej?'' Jag nicka. Vi båda hoppa till av att det banka i dörren.
''OPEN THE DOOR GIRLS!'' Skrek han, han verka inte ge sig. Han banka flera gånger, vi båda stog beredda, ifall han lyckades bryta upp dörren. Det tog en sekund, och han stog där. Han lyckades bryta upp dörren. Han gick mot oss med ett flin på läpparna. Han blödde ur ögonen. Vi båda stog där, med knivarna med händerna. Han gick mot oss, och tog tag i våra halsar, med sina händer. Han lyfte upp oss, båda. Jag tog min kniv och högg han i armen. Han släppte mig snabbt och jag hamna på golvet. Jag ställde mig upp snabbt, jag börja puta på Jonathan som hade kvar Sandra i hans händer. Hon högg han i armen med sin kniv men fortsatte att strypa han.
''Stop it!!!'' Skrek jag och tog tag i hans arm. ''Take me.'' Sa jag, hon skulle inte få dö. Iallafall inte för min skull, aldrig. Han släppte henne, hon föll på marken. Hon var medvetslös. Han log mot mig, han drog ut knivarna ur hans armar och slängde bort knivarna, det rann blod från hans armar och han putta mig mot dörren.
''Show me your room.'' Sa han. Jag nicka och vi gick mot sovrumet. När vi kom fram slängde han mig på sängen och höll fast mina armar. Han börja kyssa min nacke, jag lät honom, jag var helt trött i kroppen, det värkte överallt. Jag ville bara låta honom göra vad han nu ville, och få allt överstökat. Så han bara kunde dra härifrån, lämna mig ifred och inte skada mig eller Sandra något mer. Eller Zayn.

OMG?!!?! förvänta ni er något sånt här?? KOMMENTERA, VAD TROR NI HÄNDER????

Kapitel 43 - By myself, then you came

''But that's just the way he is, he's provoking you just by treating me that way. But I won't let him treat me bad anymore.''
''I'm gonna..-'' Sa han, men innan han ens börja snacka avbröt jag han med att lägga mitt finger på hans mun.
''You're not doing anything.'' Sa jag och skaka på huvudet, han bet sig på läppen och börja kyssa mig. Vi förflytta oss till sängen och han drog av sig sin tshirt som satt perfekt på hans kropp.

Jag slängde mig på sängen, det första jag gjorde när jag steg in i mitt rum. Äntligen hemma efter en jobbig dag i skolan, en jobbig dag med Jonathan. Han var fortfarande där, den jobbiga och äckliga snubben som vägra lämna mig ifred. Han var nästan ännu jobbigare idag. Kommer han någonsin lämna mig ifred? Var en fråga jag ställde för mig själv.
Sandra hade gett ut sig på stan med Harry för en tröja hon hade fått syn på. Så jag var ensam hemma. Det var ganska skönt, jag ville vara ensam - okej nej kanske inte. Men eftersom jag hade så mycket i skolan så var jag tvungen att vara ensam, för om Zayn var här nu skulle jag aldrig kunna koncentrera mig i hans närhet. Jag gav en blick mot mina böcker som låg oöppnade på mitt golv, jag sucka tungt. Jag tog ett steg mot böckerna, tog tag i dom och slängde dom på min säng. Jag satte mig ner bredvid dom och slog upp matte boken. Jag sucka ännu en gång, sedan börja jag skriva.

Efter en timme var jag äntligen klar. Nu satt jag här i min ensamhet. Jag ville ringa Zayn, men jag vill ändå vara för mig själv. Käka, ta ett bad, sitta framför tvn eller datorn. Bara för mig själv, för en kväll. Jag tog tag i min iPhone och koppla in dom till mina högtalare jag hade i mitt rum. Som tur var dom trådlösa så jag kunde gå runt i huset med den.

Lyssna medans nedanstående läses.

Dance for you spelades högt i min högtalare, bra. En favorit jag haft länge. Jag drog av mig mina kläder, tog tag i högtalaren och gick in i badrumet. Jag satte på kranen, jag tog ner toalettlocket och satte mig på toan. Min blick hade fastnat på badkaret som fylldes av vatten, ångan som kom från det varma vattnet. Badet hade fyllts upp, jag gick sakta in i badet och sedan var jag i vattnet. Jag börja sjunga med i låten, lågt, för mig själv.
I just wanna show you how much I appreciate you, wanna show you much I'm dedicated to you, wanna show you how much I will forever be tru.
Sjöng jag tyst för mig själv. Det här var så avslappnande, musiken, badet, det släckta ljuset. Allt, jag slöt mina ögon och njöt av allt detta.

Jag gjorde en turban med min handduk och gick mot köket. Jag satt i badkaret i säkert i en timme tills vattnet blev jummet. Jag tog ut mat ur köket, rester från middagen igår. Hade ingen lust alls att sitta och steka något, jag slängde upp allt som fanns på en tallrik och la in den i mikron. Jag satte mig ner på en av stolarna. Jag hörde hur nyckelhålet till ytterdörren vreds och dörren öppnades.
''Hallå?'' Skrek Sandra från hallen och ytterdörren stängdes igen.
''I köket.'' Skrek jag tillbaka, efter tio sekunder var hon i köket och satte sig ner bredvid mig. Hon såg utmattad ut.
''Vad gör du här själv? Du har världens underbaraste pojkvän som väntar på dig.'' Sa Sandra och rota igenom kylskåpet.
''Jag vet.'' Sa jag och stoppa in en pommes i munnen på mig. ''Ville bara vara för mig själv, ta ett bad och bara.. ta hand om mig. Och btw, vill du ha? Jag tog allt som fanns från igår.''
''Oh I see.'' Sa Sandra. ''Nej det är ok, jag gör en macka.'' Fortsatte hon och börja bre en brödbit.
''Vad fick du med dig?'' Fråga jag och gav en blick på påsen som fanns vid dörren. Sandra ställde sig upp och tog ut två blusar, en vit och en blå.
''Åh, vad fina!'' Sa jag.
Sandra nicka till,
''Jag vet. Från Zara.'' Sa Sandra och satte sig ner. Hon tog en tugga av sin macka.
''Jag ska försöka göra sidorna i matten, sedan ska jag till killarnas lägenhet. Hänger du på?'' Fråga Sandra. Jag behövde verkligen vara för mig själv, jag vet inte varför. Men jag behövde samla tankar liksom.
''Nej, tror inte det. Vill vara med mig själv.'' Sandra nicka till och log. Jag tog upp min disk och la det i diskhornet.
''Jag går till vardagsrummet.'' Sa jag och gick mot vardagsrummet och slängde mig på soffan, jag la mig ner och satte på tvn. Jag zappa mellan kanalerna och såg att det var jersey shore maraton. Perfekt. Tänkte jag för mig själv. Sandra satte sig bredvid mig.
''Ska du inte plugga?'' Sa jag med min blick mot tvn.
''Snart.'' Sa hon och vi satt och glodde.
''Men shit.. dom bråkar ju hela tiden. Men det är kul.'' Sa Sandra, jag brast ut i skratt.
''Inte för dom iallafall.'' Sa jag och vi båda skratta.
''Ibland måste man ju bråka, liksom det måste man iallafall klara. Men vafan dom bråkar ju för minsta lilla sak. Haha, kommer du ihåg när Sammi blev typ as sur för han sa att hon hade en flintstone tå? Jag skulle dö av garv om Harry sa det till mig.'' Sa Sandra, vi båda brast ut i skratt.
''Det är fan sant.'' Sa jag.
''Shit, klockan är nästan sju.. jag tror jag skippar plugget.'' Sa Sandra.
Jag skaka på huvudet,
''Det ska vara inne om torsdag, kom ihåg det.'' Sa jag och hon nicka till.
''Jag drar nu iallafall.'' Sa Sandra. Jag låg kvar i soffan, hade ingen ork alls till att ställa mig upp. Hon tog tag i sin jacka och gick mot ytterdörren.
''Lås dörren.'' Skrek jag. Hon gick ut och jag hörde att hon låste ytterdörren. Ett till avsnitt av jersey shore börja. Yes, jag älska det här avsnittet. Efter ungefär tre minuter hörde jag hur handtaget på ytterdörren drogs ner. Det var antagligen Sandra som hade glömt något, det var typiskt henne. Att alltid glömma något. Det plinga till i på dörrens plinga, men vafan. Hon hade ju nycklar? Eller det kanske inte var hon? Mitt hjärta börja slå snabbare. Tur att jag bytt om till mjukisdress. Jag gick med snabba steg mot ytterdörren. Och utan att ens kolla i kikhålet öppna jag dörren, jag drog efter andan när jag såg han stå där. Vafan gjorde han här?
''Jonathan, what are you doing here?'' Han log sitt läskiga leende, han tog ett steg så han ståg på tröskeln. ''You know what? Never mind.'' Sa jag och stängde igen dörren på han, men innan den ens han smälla igen la han sin hand för dörren. Mitt hjärta börja slå snabbare och jag börja andas tyngre.

Oj vad händer nu då? Vad ska han göra? Kommentera vad du tror ;)

Kapitel 42 - He's still there.

''Jag börjar bli trött.'' Sa jag och gäspa. ''Tror jag ska sova.'' Fortsatte jag och ställde mig upp.
Sandra nicka till,
''Jag med.'' Sa hon. Vi gick skillda vägar och stängde igen dörrarna. Jag tvätta av mitt smink, borsta tänderna och la mig med en bums i sängen. Jag tog tag i min mobil och klicka mig in på twitter, ny tweet.
- Goodnight. xx
Skrev jag och klicka twitter med en gång, mina ögonlock blev tyngre och tyngre och tillslut somna jag.

''När kommer bussen?'' Sa jag samtidigt som jag knöt mina converse. Sandra stog utanför och vänta på mig, hon tog upp sin mobil.
''Om 6 minuter.'' Sa hon och vi tog hissen ner. Vi gick med snabba steg mot bussen som skulla lämna busshållsplatsen om tre minuter. Som tur var, precis när vi svängt in till busshållsplatsen såg vi bussen stanna upp. Vi klev på bussen och satte oss längst bak. Redan andra dagen på denna skola och jag känner redan att jag vill sjunka genom marken, långt ner. Vi satt där tysta. I våra egna tankar. Efter ungefär två minuter av resan stanna upp vid en busshållsplats. Eftersom jag aldrig åkt med denna buss innan så va busshållsplatserna helt nya för mig. Jag kolla fram vid förarens plats för att se vilka som klev på. Och gissa vem som såklart kliver på? FAN!
''Sandra..'' Sa jag och börja putta på Sandra som var ganska seg. ''SANDRA!'' Skrek jag och hon satte sig upp snabbt.
''VAD?!'' Sa hon, jag nicka fram och såfort hon kolla fram ducka hon snabbt ner. Jag visste inte vad jag skulle göra, jag gled sakta ner och hoppades på att Jonathan skulle sätta sig längst fram. Men såklart hade vi såklart inte den turen.
''Hello girls.'' Sa han och blinka. Jag och Sandra nicka och satte oss normalt. Vi kolla fram och vi båda försökte iallafall att undvika han, men det gick såklart inte.
''Förstår han inte att vi inte vill snacka med han.'' Viska Sandra.
''Hey!'' Skrek Jonathan och satte sig bredvid mig. ''Talk english.'' Han la sin arm runt om mig, jag vek mig undan men han la tillbaka den. Tillslut fick jag nog och flytta på mig,
''Jonathan. Please, can you just leave me alone? You know I have a boyfriend. And I could never cheat on him.'' Där. Jag sa det, äntligen. Sandra satte sig bredvid mig, och Jonathan börja skratta. Det börja koka inom mig, vafan ville han?
''What's your problem?'' Sa jag, med ilska i rösten, mina ögon blev suddiga av tårarna. Inte för att jag var ledsen, för att jag va så jävla sur.
Han ryckte på axlarna,
''You know, people know me as the guy who gets what he wants.'' Sa han och blinka. Gillade verklien tjejer det här? Dryga, äckliga killar?
''You're ain't getting me.'' Sa jag, han börja skratta.
Jonathan satt bakom mig. Det var den obehagligaste resan, ever. Jag snegla bakom min axel och såg Jonathan kolla på mig, med en äcklig blick. USCH.

Vi klev av bussen och gick in till våra skåp. Både jag och Sandra var för det mesta tysta hela vägen. Kan mest på bero på att Jonathan gick bakom oss hela tiden, jag kunde nästan känna hans äcklig och läskiga leende bakom mig. Vi kom fram till våra skåp och Jonathan gick förbi oss med en blick, det läskiga leendet.
''Seriöst, Sandra. Jag är rädd nu.'' Sa jag och ryste till.
''Jag ska se till att vi inte får åka buss mer, tänker fan heller åka buss med det där creepet.'' Sa Sandra och nicka till mot Jonathan. ''Jag messar Harry, han får hämta oss idag.'' Fortsatte hon och jag andades ut. Vi gick in på matte lektion, ännu en lektion med äckliga Jonathan. Ska jag verkligen känna såhär i ett år? Varje morgon jag går upp, ska han verkligen vara där i mina tankar? Varje gång jag är påväg till skolan? Att han kommer plåga mig under dagen? Varje gång jag somnar, kommer han vara där? Jag hoppas seriöst att han någon gång kommer lämna mig ifred.

Vi gick ut ur skolan, klockan hade precis slagit fyra. Vi kom ut ur skolan. Skolgården var såklart packad med ungdomar.
''Ser du Harry?'' Fråga Sandra och kolla ut på vägen. Jag kolla också.
''Japp, där är han.'' Sa jag och peka mot Harry och Zayn. Dom satt på Harrys svarta stora bil. Vi börja gå mot dom med snabba steg. Äntligen får jag träffa Zayn, jag har haft det jobbigt idag. Jag kände hur jag själv lös upp i ett leende och jag såg Zayn ställa sig upp och le stort. När jag minst ana det stannar Jonathan upp framför mig. Han hade sitt äckliga leendet på mig.
''Leave me alone.'' Sa jag och försökte gå förbi han. Jag gick åt vänster, han flytta sig mot vänster. Jag gick åt höger, han flytta sig åt höger. Tillslut fick jag nog, jag puta till han. Hårt, han nästan ramla bakåt. Jag bruka aldrig bli såhär arg, men nej nu. Han flytta äntligen på sig och jag gick mot Zayn.

Zayns perspektiv:
''There they are.'' Sa Harry. Äntligen fick jag se henne, hon hade ett stort leende på läpparna. Jag ställde mig upp och gick sakta mot henne. Jag kolla runt lite, det var en massa ungdmoar. Vi hade såklart en massa blickar mot oss, men vi var vana. Jag kolla mot Emelie igen och såg den därra killen som kom fram till Emelie igår, han stog framför henne. Han vägra släppa förbi henne. Allt gick så snabbt, och jag såg hur hon putta till han. Hon gick mot oss, hennes leende var som bortblåst. Ilskan inom mig börja koka. Jag gick med snabba steg mot snubben, nu var det nog. Jag skulle precis passera Emelie då hon tog tag i min arm, och drog bak mig.
''No, please. Zayn.'' Sa hon. Hon tröck sin kropp mot min. Jag försökte koncentrera mig på henne, på att hon stog framför mig. Sårad. Men det gick inte. Ilskan i mitt huvud dunka, jag såg på han. Han flinade.
''Zayn, come on. He's not worth it.'' Sa Harry bakom mig. Jag kände hur Emelies hand sakta tog tag i min hand.
''Come now.'' Sa Emelie lugnande. Jag vände på klacken och vi börja gå mot bilen. Jag hörde killarna skratta bakom oss. Jag försökte koncentrera mig på Emelie, som gick bredvid mig. Jag ville inte såra henne mer. Vi satte oss ner, tysta, i bilen. Harry gasade och det var fortfarande tyst.

Emelies perspektiv:
Vi alla satt tysta i bilen. Jag visste inte vad Jonathan ville av mig, gillade han mig på riktigt? Ville han bara plåga mig för att jag va ny i klassen? Ville han åt Zayn? Jag vet inte. Finns så många tankar i mitt huvud, men vilket av det var egentligen sant? Zayn avbröt mina tankar med sin underbara röst,
''Who is he really? Can you tell me about him? Please, Emelie. The truth.'' Sa han, jag kunde inte ljuga för han. Han förkänna sanningen, om hur Jonathan verkligen var. Om hur han har behandlat mig dom två senaste dagarna. Även om det betyder att Zayn kan bli överbeskyddande. Jag tänker inte ljuga mer.
''Ska du berätta sanningen?'' Sa Sandra.
''Ja..'' Sa jag med en nedstämd röst.
''Please, Emelie..'' Sa han, han led. Jag såg det. Jag berätta allt, om dagen när vi börja. Igår, idag på bussen. Allt. Jag har gått på den här skolan i två dagar, men ändå har Jonathan gjort så mycket. Jag börja bli orolig. Hur han betedde sig, hur han vägra lämna mig ifred.
''Wow..'' Sa Harry tyst.
Vi satt tysta hela resan, jag kolla på Zayn. Hans ben skaka, han lekte med sina egna tummar och han bet sig själv på läppen var tredje sekund. Jag la min hand på hans ben, och han sluta med allt han gjorde. Inget lekande med tummarna, han bet sig inte och hans ben va still.
''Zayn..'' Sa jag och gav ett leende, jag vill lugna han. Jag ville försäkra han att allt skulle bli bra. Jag ville inte att han ska vara orolig varje gång jag ska till skolan. ''It's ok, it really is.'' Fortsatte jag. Han gav mig ett leende. Det var varmt, men ändå kallt. Vet inte hur jag ska förklara. Han liksom log, även fast han innerst inne var väldigt orolig.

Vi stanna upp framför killarnas lägenhet. Harry parkera sin bil och vi gick med tunga steg mot deras lägenhet. Just nu ville jag bara vara i Zayns armar, i hans varma säng, jag ville bara ha hans läppar pressade mot mina. Allt jag ville var att vara med han. Det första jag gjorde, förutom att klä av mig utekläderna, var att ta tag i Zayns hand.
''Can we go to your room?'' Viska jag, han nicka och vi gick mot hans rum. När vi kom upp till hans rum slängde jag mig på hans säng. Jag förvänta mig att Zayn skulle slänga sig bredvid mig, men när jag såg att han satte sig på en stol framför sin dator, utan att ens kolla på mig blev jag lite orolig. Jag ställde mig upp snabbt och gick till han.
''Zayn, how are you?'' Jag ville att han skulle säga bra, men såklart inte.
''Not so good.. I'm worried.'' Mumla han fram.
Jag skaka på huvudet,
''Jonathan?'' Fick jag fram, snälla säg nej. Jag vill inte att han skulle oroa sig över Jonathan, det är det sista jag vill. Inget kommer ALDRIG hända mellan oss, och han kommer inte skada mig.
''Yes,'' Sa han.
''Please, don't worry.'' Sa jag och satte mig på hans knä. Jag ville bara lugna han, han ska verkligen inte oroa sig.
''It's just.. the way he treats you. It's not right.''
''He's just trying to get to you. And you're not gonna let that, right? He will stop soon. He's gonna realize nothing's gonna happen.'' Fick jag fram, jag såg att han lugna sig lite.
''But then he should treat me bad, he shouldn't do that to you.'' Sa han och skaka på huvudet.
''But that's just the way he is, he's provoking you just by treating me that way. But I won't let him treat me bad anymore.''
''I'm gonna..-'' Sa han, men innan han ens börja snacka avbröt jag han med att lägga mitt finger på hans mun.
''You're not doing anything.'' Sa jag och skaka på huvudet, han bet sig på läppen och börja kyssa mig. Vi förflytta oss till sängen och han drog av sig sin tshirt som satt perfekt på hans kropp.

Ett till mellan kapitel. Vi börjar närma oss.. men till vad? ;) Kommentera så får du kanske reda på det till nästa kapitel. Vill ha många kommentarer, som faaaan..

Kapitel 41 - 'Jerk' isn't really my type.

''You know, the boys who think they are the greatest, they think they can get whatever they want, everybody at this school know who they are, and we all know that they're jerks.'' Sa Sarah. Skönt att vi inte är dom ända som tycker så. ''And oh btw, keep away from them.'' Sa hon och gick därifrån. Vad mena hon egentligen med det? Jag skulle iallafall aldrig släppa in dom i mitt liv.


''Did you get to know anybody?'' Frågade Zayn samtidigt som vi satte oss ner på en bänk ganska långt bort från skolan.
Jag nicka, ville inte berätta om Jonathan och Nick. Det skulle bara göra Zayn överbeskydande och han skulle bara oroa sig.
''Yes I did. They are nice.'' Zayn log, jag ville inte ljuga för han men det var för vårat egna bästa.
När jag minst ana det, hörde jag någon skrika mitt namn. Jag vände mig hastigt om. Och där stog han, Nej. Fan,
''Emelie!'' Skrek Jonathan och både han och Nick var påväg mot oss. Jag kolla snabbt mot Zayn som hade sin blick mot Jonathan.
''Hello sexy.'' Sa han och blinka mot mig. Vänta, va? Sa han verkligen det där? Efter en dag i skolan, framför min pojkvän.
''Hi.'' Mumla jag, han ställde sig framför mig och drog upp mig i en kram. Jag nicka mot Nick och han nicka tillbaka.
''Oh, so you are Emelies boyfriend? Wait.. I know you.'' Sa Jonathan, vafan höll han på med egentligen. Jag kolla först på Jonathan som hånlog mot Zayn, sedan kolla jag på Zayn, han nicka till.
''Yes.'' Sa han kyligt mot Jonathan.
''Too bad.'' Sa Jonathan, oh nej. Jag kolla på Zayn, jag såg ilskan i hans ögon. Han ställde sig upp hastigt, jag ställde mig upp efter han, tog tag i hans hand.
''We should go now.'' Sa jag och drog han mot mig. Vi gick därifrån, utan att säga hejdå. När ska han lämna mig ifred?
Vi gick tysta en bit. Tills Zayn bröt tystnaden,
''Who was that?'' Sa han, han såg obekväm ut och jag såg avundsjukan i hans ögon. Han kommer från och med nu bli helt överbeskyddande,
''A guy in my class. Nothing to worry bout.'' Sa jag och ryckte på axlarna.
''Hi sexy?'' Sa han och imitera Jonathan.
''Zayn, it's ok. Trust me.''
''Okay, I trust you.'' Sa han och sucka tungt. ''But if something ever happends, call me immediately.'' Sa han och jag nicka.

Jag slängde mig tungt på killarnas soffa, där Harry och Sandra satt.
''Harry, can I talk to you?'' Sa han och nicka mot Harry. Han ställde sig upp snabbt och gick efter Zayn, så fort Harry och Zayn var ute ur vardagsrummet satte jag mig upp snabbt.
''Sandra, gissa vad som hände nyss?''
''Vadå?'' Sa han och satte sig upp snabbt. Jag berätta allt som precis hänt och hon va helt stum,
''Är du seriös? Fyfaaaan. Han försöker första erat förhållande också? Nej!'' Sa Sandra och va helt röd i ansiktet.
Jag nicka till,
''Japp.. Vad fan ska jag göra?'' Sa jag och skaka på huvudet.
''Hålla dig bort från han, vi båda ska det. Så som Sanna.. eller var det Sarah?'' Jag nicka. ''Aa, Sarah, så som hon sa måste vi hålla oss borta från dom. Det måste vara något fel på dom.'' Jag kände hur oron i min kropp steg, vad var deras fel?
Både jag och Sandra blev tysta när vi såg killarna stiga in i rummet.
''Sandra, ska vi hem?'' Fråga jag, hon nicka till samtidigt som hon ställde sig upp.
''We're going home.'' Sa Sandra till Harry och han ställde sig upp snabbt. Vi gick mot ytterdörren och satte på oss våra utekläder. Sandra gick ut och jag gav Zayn en kyss, jag såg oron i hans ögon. Som om det skulle bli något mellan oss, jag vet att han lita på mig. Men jag skulle känna precis likadant om jag var i hans sits. Så som jag kände i nyår?
''Don't worry, please.'' Viska jag och mötte han i en kram. Vi gick utåt och bestämde oss för att ta en promenad hem.
''Om vi träffar Nick eller Jonathan kommer jag... springa. Nej men seriöst. Dom är överallt.'' Sa jag och skaka på hela kroppen. Jag rös av tanken på dom.
''Sluta, du skrämmer mig.'' Sa Sandra. Vi gick tysta hel vägen. Vi kom fram till vår tomma lägenhet. Vi gick genom den lilla hallen som ledde in till vårt lilla kök. Ja, våran lägnehet var liten.
''Klockan är nästan sju, vill du dra ut och käka eller ska vi typ laga ihop något enkelt?'' Fråga Sandra, hon rota igenom kylen och tog ut ett paket med djupfrysta kötbullar.
''Vi kan steka dom.'' Sa jag, hon hällde ut några kötbullar på en stekpanna.
''Vi måste ju äta dom med något.'' Sa jag och klia mig i bakhuvudet och rota igenom kylen, jag drog ut pommes och hon nicka mot mig. Jag hällde ut lite pommes på samma stekpanna och det börja fräsa.

Vi satte oss ner och börja hugga i.
''Jag har inte ätit något sen den plågsamma lunchen vi hade idag, åt knappt inget då.'' Sa jag och stoppa en gaffel med kötbulle på.
''Haha.'' Fick Sandra fram och skaka på huvudet. ''Jobbiga killar, om dom inte lämnar oss kommer jag göra ett ninja move på dom.'' Sa Sandra och vi brast ut i skratt.
''Men dom är väldigt muskellösa...'' Sa jag, vi båda blev tyst. Jag skaka på huvudet, ''Okej, nej andra tankar!'' Sa jag.
''Nej, men seriöst Emelie. Jag kan inte gå i samma klass som dom i ett år om dom ska hålla på såhär. Isåfall byter jag klass.'' Sa Sandra.
''Jag byter med dig då.'' Sa jag och vi skaka hand på det. ''Och by the way, vi har läxa i Historia var det va? Vi skulle svara på typ 50 instuderingsfrågor.''
Sandra skaka på huvudet,
''Åh, inte skönt att ligga efter.'' Sa hon, vi plocka undan och satte oss på våran soffa inne i vardagsrummet. I vardagsrummet fanns det två dörrar. Ett som ledde till mitt rum, och ett som ledde till Sandras. Så våran lägenhet var väldigt liten. Dock mysig. Vi börja plugga, vi båda satt tysta och fyllde i svaren på alla frågor.
''Vad är svaret på nummer 36?'' Fråga Sandra och kolla igenom sin historiebok. ''Hittar inte svaret.'' Sa Sandra, jag räckte fram svaret till henne - för mycket text. Orkar inte läsa. Hon skrev av.
''Tack.'' Sa hon. Vi båda blev klara med instuderingsfrågorna.
''Tv?'' Fråga jag. Sandra nicka till och jag klicka upp en engelsk kanal. Jag var inte van vid kanalerna här i England, vi i Sverige hade väldigt annorlunda. Men det kanske var dags att börja vänja sig? Jag zappa mellan kanalerna och stanna upp framför ett Pretty Little Liars avsnitt, repris. Både jag och Sandra älska serien så vi kolla på avsnittet även om vi sett avsnittet innan.
Klockan ticka, jag tog tag i min mobil och klockan hade precis slagit elva.
''Jag börjar bli trött.'' Sa jag och gäspa. ''Tror jag ska sova.'' Fortsatte jag och ställde mig upp.
Sandra nicka till,
''Jag med.'' Sa hon. Vi gick skillda vägar och stängde igen dörrarna. Jag tvätta av mitt smink, borsta tänderna och la mig med en bums i sängen. Jag tog tag i min mobil och klicka mig in på twitter, ny tweet.
- Goodnight. xx
Skrev jag och klicka twitter med en gång, mina ögonlock blev tyngre och tyngre och tillslut somna jag.

Ett slarvigt mellankapitel. Men som sagt, jag har så mycket planerat! Ge mig 50+ kommentarer och jag ger er ett nytt kapitel ;) puss babes

Kapitel 40 - Leave me alone.

''At home, he was asleep when I left.'' Sa Harry och vred på ratten och gasa. ''Do you want me to give you a ride home or should we go straight to our place?'' Fråga Harry samtidigt som han kolla efter bilar i korsningen vi var på.
''Hm.. I need to go home.'' Sa jag och log.
''Then I'll drive to your place. What about you Sandra?''
''I'm coming with you.'' Sa Sandra.

Första dagen i skolan. Det jobbigaste med att börja i en ny skola måste nog vara deras klassrums system. Jag och Sandra var som två vilsna hön, vi hade biologi bok i ena handen och schemat i andra.
''Men, vilket klassrum var det nu igen? Vi börja om tre minuter.'' Sa Sandra, ''Kom igen nu.'' Fortsatte hon för att stressa mig, jag var ju faktiskt ganska seg.
''Klassrum H23.'' Sa jag. Vi kolla på ett av klassrummets skyltar, vi befann oss just nu vid klassrum G21.
''Men vafan Emelie, vi är vid G21? Fan va komplicerat det ska vara då, kunde dom bara inte gjort som i Sverige och bara göra det lätt? eller vänta jag frågar killen som kommer mot oss.'' Sa Sandra, en blond kille med bakåtslickat hår gick mot oss. Blåa chinos och en vit tshirt.
''Excuse me.'' Sa Sandra och killen stanna upp.
''Yeah?'' Sa han och kolla förvånat på oss.
''Do you know where classroom H23 is?'' Fråga Sandra.
''Yeah, just follow me.'' Sa han och vi gick efter han. ''Biology right?'' Fortsatte han och vi nicka.
''Yeah.'' Sa jag.
''Me too, welcome to our class.'' Sa han vänligt och log varmt mot oss.
''Thank you.'' Sa jag och Sandra i mun på varandra. Vi stanna upp framför ett klassrum vi precis gått förbi, jag och Sandra utbytte blickar och brast ut i skratt.
''Oh really? Did we just pass by our classroom?'' Sa jag och nästan skämdes över hur dumma vi var. Den blonda killen brast ut i skratt, sa han hans namn? eller? Vi klev in i klassrummet, båda nervösa över den första lektionen. När vi steg in vändes alla blickar mot oss och läraren lös upp i ett leende,
''Oh, you're here! Welcome girls.'' Sa hon och log varmt mot oss. ''Take your seat there, and there'' Fortsatte hon och peka mot två olika bänkar, fan, jag sitter i andra sidan klassrummet och Sandra i det andra. Vi satte oss ner och nervositeten steg.
''So guys, you all know that we now have two new girls in our class. And I thought that we all could introduce yourselfs?'' Sa Läraren och höjde på ögonbrynet och blickade alla i klassrummet. ''I could start, I'm Alfreda, your new biology and english teacher.'' Alla i klassrummet presentera sig, och sedan var det vår tur. Oh nej.
''I'm Emelie.'' Var det enda jag fick fram.
''And I'm Sandra.'' Alla hade sina blickar mot oss, och alla nicka till.

Vi klev ut ur klassrummet, jag nästan sprang till Sandra. Hon gav mig en blick och vi båda pusta ut.
''So.. That was interesting.'' Sa Sandra och flina.
''Svenska, tack.'' Sa jag och vi båda fick till ett litet skratt. Vi gick sakta genom korridoren som ledde till vårat skåp, korridoren va packad med skrikande ungdomar. Vissa hade sina blickar mot oss. Kanske dags att bli van? Vi stanna upp framför våra skåp och det första jag gjorde när jag låste upp skåpet var att ta ut schemat,
''Vad har vi nu?'' Fråga Sandra och ställde sig bredvid mig och luta sig närmare för att kolla på schemat.
''Engelska, skönt. Då slipper vi lära känna ännu en ny lärare.'' Sa jag utan att tänka mig för, det är ju typ det enda vi kommer få göra dom kommande månaderna.
''Det är dock det enda vi kommer få göra dom kommande veckorna.'' Sa Sandra och himla med ögonen och stängde igen sitt skåp.
''Tänkte precis samma sak.'' Sa jag och vi börja gå mot Engelska lektion, samma klassrum, samma lärare.

''Today I want us to concentrate on the oral part. I'm gonna divid you in groups of four and you have to tell things about you.'' Ohnej, ska vi verkligen delas in i grupper och ska vi snacka om oss själva? Fan. Jag ska precis få delas in med random people och berätta om mig själv.
''Emma, Cassi, Adrian and Rick is one group.'' Fyra pers i klassrummet ställde sig upp samtidigt, antog att det var dom. Dom satte sig vid ett bord längst bak i klassrummet.
''Aiden, Sandra, James and Abbey.'' Fan, fan också! Jag ville ju vara med Sandra.
''Emelie,'' Sa läraren. Vem skulle jag hamna med då? ''Jonathan, Sarah, and Charles.'' Jag visste inte vad jag skulle göra, utan att jag ens hann tänka hade jag tre främlingar runt om mig.
''Hi, nice to meet you.'' Jag vände mig om och möttes av ett par klarblåa ögon, ''I'm Sarah.'' Sa tjejen och la sitt perfekta, långa svarta hår åt sidan. Jag mumla fram ett hej och vände mig mot killarna som satt tysta och kolla, jag visste inte vem som var vem.
''I'm Charles, so nice to meet you!'' Sa killen med tandställning, glasögon och kläder som såg ut att vara från 80 talet. Han grimisera lite konstigt, jag tror han försökte le.
''And I'm Jonathan.'' Sa den andra killen, han hade mörk blont hår, som föresten hade för mycket vax i. Gröna ögon, påminde mig lite om Zayns ögonfärg. Man såg på han att han var typiskt sådan kille som visste att han såg bra ut. ''Well you can start telling stuff about you?'' Fortsatte han, på ett flirtigt sätt.
''Sure.'' Sa jag och försökte att vara så trevlig som möjligt.

Jag hade precis slutat prata om mig, tog drygt 2 minuter. Alla hade sina blickar mot mig, Charles med sin grimas, Sarah med sitt vänliga leende och Jonathan med sitt flirtiga leende.
''You didn't tell us if you had a boyfriend.'' Sa Jonathan. Det hade egentligen inget med han att göra.
''Jonathan!'' Sa Sarah och putta till han. Jag visste inte vad jag skulle göra, jag höll mig själv i handen, mina kinder hettades till och jag kunde tänka mig hur röd jag var. Det blev tyst och som tur var svara jag inte på frågan. Dom andra börja snacka om sig själva. Och såklart när Jonathan skulle snacka om sig själv, satt han för det mesta och skröt om hur många medaljer han har vunnit på fotboll och hur många tjejer han har vart med. Like I care. Skol klockan ringde och alla rusa ut från klassrummet. Jag mötte upp Sandra vid utgången och vi båda flina mot varandra.
''Guess what.. Jag hamna med en av drygaste tjejen ever. Hon frågade varför vi va med Harry och Zayn. Visste fan inte vad jag skulle svara..'' Sa Sandra.
''Ärligt? Stackarn.. Vad svara du?'' Fråga jag.
''Inget, det blev helt tyst i gruppen och.. shit det va så pinsamt.'' Sa Sandra. Vi stanna upp framför våra skåp och slängde in Engelska böckerna.
''Du vill inte veta vem jag hamna med, världens mest självsäkra kille. Han va sjukt jobbig, han flirta jätte mycket och satt och skröt om alla tjejer han haft till det med och alla medaljer han fått.'' Sa jag och himla med ögonen och stängde igen mitt skåp. ''På tal om trollen.'' Sa jag och nicka till mot Jonathan som var påväg mot oss.
''Hello again.'' Sa han, självsäkert och väldigt flirtigt. ''And you are?'' Sa Jonathan och sträckte fram sin hand till Sandra, hon tog tag i hans hand och dom skaka.
''Sandra.'' Sa hon, hon verka väldigt obekväm.
''Ayo! Nick!!'' Skrek Jonathan och en kille med brunt hår kom mot oss.
''This is Nick.'' Sa Jonathan. Vi nicka mot han. ''Nick, this is our future girls.'' Sa Jonathan, dom brast ut i skratt medans jag och Sandra gav varandra blickar. Ohnej, har Jonathan en dubbelgångare? Två självsäkra och flirtiga killar.
''Vad har vi nu?'' Fråga jag till Sandra. Innan hon ens svara avbröt Jonathan oss, shit vafan ville killen?
''And they're Swedish girls. Didn't know Swedish girls was this hot.'' Sa han och blinka mot oss. ''Talk English please, you're in England now.'' Fortsatte han. Både jag och Sandra log osäkert mot dom.
''Lunch.'' Sa Sandra.
''Okej, kom. NU!'' Sa jag till Sandra. Vi gick därifrån, när jag vände mig om stog Nick och Jonathan kvar vid våra skåp och dom bet sig på läpparna. Jag rös till och himla med ögonen, på riktigt? Kommer vi verkligen få stå ut med dom i ett år? 

Vi satte oss ner på ett runt bord mitt i matsalen. Matsalen var verkligen packad.
''Is it okay if we sit here?'' Sa en röst bakom mig, jag vände mig om snabbt, och såklart står Nick och Jonathan där. Vad vill dom? Jag kolla på Sandra som kolla på mig, jag vet att vi båda inte ville det. Men vi båda hade svårt till att säga nej.
''Sure'' Sa Sandra och dom slog sig ner bredvid oss.
''So, you didn't answer my question. Do you have a boyfriend?'' Sa Jonathan.
''Yes Jonathan, I have a boyfriend.'' Sa jag, jag kolla på Jonathan som kolla på Nicka. Båda flina mot varandra, vafan var deras problem?
''And what about you?'' Fråga Nick och nicka till mot Sandra. Sandra kolla på mig och sedan tillbaka på Nick.
''Yes.'' Sa Sandra. Snälla, gud. Gör så att dom lämnar oss ifred nu.
''Is it someone I know?'' Fråga Jonathan, seriöst? ska vi ha ett förhör nu också?
''Maybe.'' Sa jag och ryckte på axlarna. Jag tvivla på att han inte visste vem Zayn var, ville bara inte berätta det.
''Is it Zayn Malik maybe?''
''Yes.'' Sa jag. Jonathan gav en underlig blick mot Nick och dom börja små skratta.
''And that's funny because..?'' Fråga jag.
''Just funny.'' Sa han och ryckte på axlarna. Nej nu får det vara nog.
''Sandra, shall we go?'' Sa jag och höjde ögonbrynen.
''Yes.'' Sa hon och vi gick därifrån, kjag vände mig om och såg att killarna hade sina blickar mot oss. Skulle dom någonsin få lämna oss ifred? Vi gick ut ur matsalen och möttes av Sarah.
''So I saw you sitting with Nick and Jonathan.'' Sa hon. Vi nicka till och hon börja skratta. ''Oh, btw I'm Sarah.'' Sa hon och skaka hand med Sandra.
''So, who are they really?'' Fråga jag och hon fick till ett litet flin.
''You know, the boys who think they are the greatest, they think they can get whatever they want, everybody at this school know who they are, and we all know that they're jerks.'' Sa Sarah. Skönt att vi inte är dom ända som tycker så. ''And oh btw, keep away from them.'' Sa hon och gick därifrån. Vad mena hon egentligen med det? Jag skulle iallafall aldrig släppa in dom i mitt liv.

Ojojoj, vad händer nu? Kommer dom någonsin lämna dom ifred nu när dom vet att tjejerna är upptagna? Kommentera vad ni tror händer, jag har iallafall planerat en hel del. And I promise, you gonna love it ;) Vi gör en deal, 40+ kommentarer och kapitlet är erat? Jag har redan påbörjat nästa ;)

Kapitel 39 - Back to school.

''okay, I could never get tired of plans.'' Sa jag och blinka mot han. Vi båda brast ut i skratt. Vi slängde av oss våra kläder och la oss under täcket. Den här kvällen har vart helt underbar, som jag sa innan. Bästa ny års firandet, ever. Med en helt underbar kille, och underbara vänner. Drama fri och, ja.. den har vart helt underbar. Zayn la sig över mig och börja kyssa mig. Bra avslut av kvällen också.

B3b415da58c611e19896123138142014_7_large
Jag vakna till, stressad, över att min väckarklocka inte ringt. Jag satte mig upp hastigt och luta mig mot sängbordet och tog tag i min mobil. Jag låste upp den och såg klockan, 07.37. Nemen va skönt, då får jag sova i tjuga minuter extra. Jag la mig ner bredvid Zayn som sov, han andades tungt. Jag vred och vände i ungefär tio minuter och insåg att det inte gick att sova. Jag tog tag i min mobil ännu en gång och klicka mig in på twitter. Ny tweet.
- Going to my school today for the first time, nervous!
Skrev jag, 1 minute senare fick jag en massa tweets. Vissa som frågar vart jag ska gå, när jag ska börja, och så vidare. Tänkte inte svara vart jag ska börja. Jag klicka på svara på en av tweeten.
- I'm starting tomorrow, today we're having a meeting and stuff.
Jag har alltid varit en av dom därra som velat prova på High school, både jag och Sandra har det. Vi skulle egentligen till USA i ett år, men det sket sig då vi båda inte kunde. Så vi bestämde oss för London, vi skulle egentligen till två olika värdfamiljer. Men vi ville uppleva det här tillsammans, därför har vi hyrt en lägenhet i ett år ungefär. Men vi kan va kvar här hur länge vi vill. Skulle vilja vara kvar här efter vi blir klara, vi båda blir ju trots allt 19 år. Men det bror på vad våra föräldrar tycker. Jag satte mig upp försiktigt, för att inte väcka Zayn. Men det gick inte så bra, då min alarmklocka på mobilen ringde och Zayn satte sig upp hastigt. Jag stängde av alarmklockan snabbt och kolla på Zayn som halvsov.
''Goodmorning'' Sa han tyst med en hesröst. Jag log mot han, av någon konstig anledning tyckte jag att hans röst på morgonen alltid va så.. sexig?
''Good morning, go to sleep you. I'm getting ready.'' Sa jag och la min hand på hans kind. Han luta på sitt huvud mot sin axel och log.
''No, I wanna kiss you goodbye.'' Sa han, jag log och satte mig upp. Jag gick genom min och Sandras lilla lägenhet och kom till Sandras rum. Vi båda på en liten tre, mitt i Londons stan. Som tur, nära till killarnas lägenhet och nära till vår skola. En buss mot skolan, och efter fem minuter är vi framme. 
Jag knacka på Sandras dörr och hörde någon skrika,
''Come in'' Lite tyst sådär, när jag kom in såg jag Sandra stå upp, hon såg jävligt trött ut. Och Harry som by the way också såg trött ut, sitta på sängkanten.
''Good morning.'' Sa Sandra och Harry i mun på varandra.
''Good morning, just wanted to make sure you were up.'' Sa jag och nicka mot Sandra. Jag stängde igen dörren och gick in på mitt rum, tomma rum. Zayn låg på min säng, han såg klar vaken ut. Stackarn, killen som alltid brukar vakna vid ett vaknar vid åtta.
''Hello.'' Sa jag och gick mot min gaderob, jag valde ut det första jag såg. Ett par svarta jeans och en blus. Jag satte på mig det snabbt och satte mig framför spegeln för att sminka mig lätt, och sedan platta håret.

Jag var klar och gick mot köket för att äta något, eftersom vi precis flyttat in hade vi inte så mycket i kylskåpet. Men vi hade ändå frukost. När jag kom till köket satt Harry och Sandra färdigfixade, Harry skulle skjutsa oss till skolan. Zayn kom efter mig och vi satte oss bredvid Harry och Sandra som var upptagna med sin egna konversation.

Jag drog på mig mina svarta låga converse, min skinjacka och en ryggsäck och vi alla gick ut mot bilen. Vi satte oss ner, jag och Zayn satte oss där bak.
''Are you nervous?'' Fråga Zayn, jag visste egentligen inte om jag var det. Det verka iallafall inte det.
''Hm.. not really. I'm happy I have Sandra by my side.'' Sa jag, Sandra vände sig om samma sekund hon hörde sitt namn och log mot oss. Harry gasa och vi va nu påväg till våran nya skola. När vi kom fram gick vi av bilen. Alla fyra, vi gick en massa blickar. Det var då nervositeten steg, jag hatade blickarna man fick när man börja i en ny skola. Jag vet ju själv hur det är när en ny person börjar på skolan, man kollar ju på personen och undrar vem fan det är? Det blev fler och fler blickar mot oss, folk peka, viska och så vidare. Jag luta mig mot bilen och Zayn ställde sig bredvid mig. Då slog det mig, vafan. Harry och Zayn är ju förfan med i Englands hetaste band, fan. Såklart att vi får blickar? Jag luta mig mot Zayn och sa,
''You should go, everybody is staring.'' Jag viska det, jag var rädd att någon skulle höra. Zayn gav mig en kyss. Kändes inte alls bra, med tanke på att vi hade allas ögon på oss. Harry och Zayn satte sig i bilen och dom åkte iväg. Sandra ställde sig bredvid mig och tog tag i min hand och vi börja gå mot skolan. Fortfarande med blickar runt om oss. Även fast vi inte sa något, tänkte vi båda likadant.

''So here's your locker.'' Sa skolans rektor och räckte fram två nycklar till oss. Som tur var våra skåp bredvid varandra. Korridoren var helt tom, antagligen var alla redan på lektion. Rektorn ledde oss genom korridoren och stanna upp framför ett klassrum. ''So this is your classroom, and your class is in there. You wanna meet them?'' Sa hon vänligt och log mot oss. Jag och Sandra utbytte blickar. Vi börja skratta.
''Hm, I don't know.'' Sa jag och log. Sandra börja skratta.
''You don't have to go in, you can just see how they look like and how your classroom looks like.'' Sa rektorn och öppna dörren. Vi alla tre stack in våra huvuden i klassrummet, det var en klass på 30 personer. Alla såg olika ut, men deras blickar mot oss var lika. Jag hade sett vissa tjejer utanför, och vissa killar som glott på oss innan. Alla blev tysta när vi kolla in. Klassrummet var stort, inget speciellt. Såg ut precis som i Sverige. Rektorn stängde igen dörren och vi gick genom korridoren och in till rektorns kontor. Vi satt där ett tag och sedan gick vi ut därifrån. Det första Sandra gjorde var att ringa upp Harry. När vi kom ut till korridorerna igen var det full packat. Jag blev nervös, såklart fick vi blickar. Men inte lika mycket som när vi var ute med Harry och Zayn. Vi hade fått en massa böcker från rektorn så vi var tvungna att lämna dom i vårt skåp. Vi gick mot våra skåp och stanna upp framför dom.
''Det känns så jävla skönt att vi kan snacka hur mycket vi vill på svenska utan att någon förstår.'' Sa Sandra, jag börja skratta och la i allting i en hög i mitt skåp.
''Haha, Sandra. Du tänker exakt likadant som mig.'' Sa jag och vi brast ut i skratt. Vi låste våra skåp och gick ut i skålgården, det var fullt med ungdomar. Vi ställde oss i vägen, efter ungefär två minuter såg vi en svart bil svänga in och stanna upp framför oss. Dörren öppnades och ur bilen klev Harry. Han gav både mig och Sandra en kram.
''Where's Zayn?'' Fråga jag samtidigt som jag satte mig ner i baksätet av bilen.
''At home, he was asleep when I left.'' Sa Harry och vred på ratten och gasa. ''Do you want me to give you a ride home or should we go straight to our place?'' Fråga Harry samtidigt som han kolla efter bilar i korsningen vi var på.
''Hm.. I need to go home.'' Sa jag och log.
''Then I'll drive to your place. What about you Sandra?''
''I'm coming with you.'' Sa Sandra.

Kommentera! Kanske går för fort fram, men ni anar inte!! är så jävla excited att skriva dom kommande kapitlena. MYCKET KOMMER HÄNDA!! kommentera kommentera!

Kapitel 38 - New years eve.

''What is it babe?'' Sa Zayn och la sin hand på min rygg och tröck mig närmare honom. Han kolla mig rakt in i ögonen och jag tror han förståd vad jag tänkte. ''It's only you, I love you.'' Fortsatte han och jag blev genast gladare. Jag gav han en kyss och han besvara den, vi stod där ett tag och sedan gick vi in.

Tumblr_lwxny0gv8v1r5ho8co1_500_large_182230594_large

Jag kolla på Zayn som precis tagit tag i en champagne flaska och två champagna glas. Alla hade förflyttat sig utåt. Klockan var nu 23.50 och det var tio minuter kvar av 2011. Zayn tog tag i min hand och vi gick utåt. Detta hade nog varit den enda nyår då jag inte vart stup full och druckit mycket. Kan berått på att jag har varje år aldrig haft pojkvän att fira det med, att jag alltid vart så olycklig på nyår. Och dessutom hade jag aldrig vart kär. Det här nyåret måste nog varit den bästa, av alla jag firat på mina 18 år. Vi kom ut och nu hade alla samlats utanför, alla var glada, hade cigarrer i ena handen och champagne flaskor i andra. Klockan var 57 och vi hade tre mintuer kvar av 2011.
''Come here'' Sa Zayn och tog tag i min hand, vi gick lite åt sidan. Han la sin arm runt om mig och hällde upp champagne åt oss båda. Han tog av sin jacka och la den runt om mig.
''You don't have to.'' Sa jag och försökte ta av mig jackan, men Zayn stoppa mig och la tillbaka den.
''But I want to.'' Sa han och kysste mig på pannan.
''Zayn, we've known eachother for about 6 months. It's been the best months ever. You made my year amazing, I love you.'' Sa jag, Zayn lös upp i ett stort leende. ''Thank you.'' Fortsatte jag.
''You made my year amazing too, I love you beautiful.'' Sa Zayn. Alla börja räkna ner.
''10..'' Skrek alla, förutom jag och Zayn. Han tröck mig närmare han.
''9..8..7..6..'' Fortsatte alla.
''5..4..3..2..1 HAPPY NEW YEAR!!'' Skrek alla, en massa jublande, hördes. Jag kolla runt och börja skratta, men jag hann inte ens säga happy new year tills Zayn tröck sina läppar mot mina. Allt blev tyst runt om oss, det fanns bara oss två. Bästa, starten, på ett nytt år EVER! Tänkte jag för mig själv. Han la sin hand på min kind. Vi sluta kyssas efter ungefär 10 sekunder då en massa fyrverkier avbröt oss. Vi tog tag i vårat champagne glas och drack ur det.
''Cheers babe'' Sa han och vi skåla.
''Happy new year'' Sa jag, han böjde sig fram och gav mig en kyss.
''Happy new year'' sa han och tog tag i min hand. Vi satte oss på en sten och satt och kolla på alla fyrverkier och galna människor som dansa runt. Vi skratta, drack champagne och ja, det var helt underbart. Sandra och Harry kom mot oss helt glada över att det var nytt år.
''HAPPY NEW YEAR!'' Skrek dom båda och omfamna oss med varsin kram.
''Happy new year!'' Skrek vi tillbaka. Jag kolla bakom Sandra och Harry och såg Niall komma gående med en tjej under hans armar.
''Well hello, ladies man.'' Sa jag och alla andra brast ut i skratt. ''Happy new year babe'' Sa jag till Niall och omfamna han. Han gick vidare till alla andra för kramar. Jag sträckte fram handen till tjejen Niall precis kommit med, för att vara lite trevlig.
''Emelie.'' Sa jag och log.
''I'm Cecilia.'' Sa tjejen, hon va inte blyg men ändå tyst.
''So did you know Niall before this party?'' Fråga jag för att starta konversitionen mellan oss.
''Yes, we've met a couple of times.'' Sa Cecilia och log.
''Oh, Niall is a real keeper'' Sa jag och blinka mot henne. Hon brast ut i skratt.
''So, you're Zayns girlfriend right?'' Fråga hon, David verka ha rätt.. om man är Zayns flickvän vet alla vem man är. Eller?
''Yes.'' Sa jag, Niall ställde sig mellan oss och kolla på oss nyfiket. Han höjde på ögonbrynet och kolla på oss utan att säga något.
''What??'' Sa jag och puta till Niall lite, Zayn ställde sig bredvid mig.
''Nothing'' Sa han och gick därifrån med Cecilia. 

Alla börja gå innåt och börja festa rejält nu. 2012 var nu här, och folk festade galet. Jag tog tag i Zayns hand och förde han ut på dansgolvet. Vi dansa i takt med musiken och alla andra som dansa runt om oss. Vi alla bilda en ring och den första som gick in var såklart Louis och hans roliga dance moves. Vi brast såklart ut i skratt. Sedan gick Niall in och hans gulliga irländska danser. Och ja, kvällen fortsatte med en massa shots och mycket dans med gänget.

Kvällen led mot sitt slut och klockan slog precis 3, fler och fler åkte hemmåt och det sluta med att det bara var vi kvar - Danielle, Eleanor, Jag, Sandra, Harry, Niall, Louis, Liam, Zayn och vi hade tydligen fått en ny ''familjemedlem'' Cecilia. Vi alla låg utslagna på soffan i vardagsrummet, helt döda efter en grym kväll. Jag tror heller inte att någon av oss egentligen var så fulla, alla hade druckit men alla hade ändå vetat vad dom gjort ikväll. Vilket faktiskt var bra. Vi alla dela på oss och gick till ett varsitt sovrum. 

Jag slängde mig på Zayns säng och gav till ett stön,
''AAAH.'' Sa jag och Zayn gav mig en underlig blick. ''I'm tired..'' Sa jag och skaka på huvudet.
''AW, you tired? That means then that you want to sleep.. and I had plans for tonight.'' Sa Zayn och brast ut i skratt, han la sig över mig och log.
''okay, I could never get tired of plans.'' Sa jag och blinka mot han. Vi båda brast ut i skratt. Vi slängde av oss våra kläder och la oss under täcket. Den här kvällen har vart helt underbar, som jag sa innan. Bästa ny års firandet, ever. Med en helt underbar kille, och underbara vänner. Drama fri och, ja.. den har vart helt underbar. Zayn la sig över mig och börja kyssa mig. Bra avslut av kvällen också.

Nååååå? Bra update, visst? hihi! Kommenterakommentera! Jag har redan skrivit klart nästa kapitel, vill bara ha en massa kommentarer.. ni vet inte vad som väntar er i nästa kapitel, mihihi ;) funfun

Kapitel 37 - End of the year.

''Nothing, it's like.. we're not gonna spend so much time together when you start school.'' Han kolla upp, på mig rakt in i ögonen.
''Zayn, I'm gonna live in London. I'm coming to you on every opportunity I get.'' Sa jag och flytta mig närmare Zayn. Han la sina armar runt om mig och kysste mig.
''So will I.'' Sa han och log.


Jag och Sandra ville ha lite privat och lite utrymme till att fixa oss, så vi bestämde oss för att checka in på ett hotell som låg nära killarnas lägenhet. Killarna skulle ha en ny års fest i deras lägenhet och hade bjudit över en massa folk. Så det skulle vara riktigt kul att få träffa killarnas kompisar, från både deras hemstad och folk härifrån. Jag tog tag i en stol och drog den till spegeln och satte den framför den. Klockan hade precis slagit fem och jag hade tre timmar på att fixa mig. Skulle gå finemang. Jag satte mig på stolen och börja med att noppa mina ögonbryn och för att sedan sminka mig.

Klockan slog sju och jag var klar med att ha sminkat och lockat mitt hår. Jag tog tag i min klänning som låg på sängen bredvid mina pumps och smycken. Jag satte på tub klänningen med en stor svart rosett, den satt perfekt. Så som den svarta långklänningen Zayn gav mig, hade först tänkt att ha på mig den. Men det sket sig då jag tyckte den var mer en sommarklänning än en fest klänningen. Sandra kom in rusad med hennes marinblå klänning,
''Hjälp mig, tack!'' Sa hon och vände sig om och la sitt hår åt sidan. Jag drog upp dragkedjen och granska Sandra lite.
''Gud va fin du är.'' Sa jag och kände att jag har konkurrent.
''Ska du säga!'' Sa Sandra och försvann genom dörren. In till hennes rum. Jag satte på mina smycken och nu var jag klar. Vad skulle jag göra i en timme nu då? Jag gick in på Sandras rum och hon satt och sminka sig.
''Kan inte du sminka mig?'' Fråga Sandra och gjorde puppy eyes. Att sminka folk var ett av det bästa jag kunde, och det visste Sandra också. Jag satte mig bredvid Sandra och la lite ögonskugga.

Jag och Sandra bestämde oss för att gå hem till killarna. Det log fem minuter fårn hotellet och det skulle bara vara onödigt att ta en taxi dit. Vi kom fram till killarnas lägenhet och vi möttes direkt av alla killar, plus Danielle och Eleanor. Ingen hade verkat kommit eftersom klockan knappt var åtta. Jag kolla på Zayn som höll en cigg i handen och såg lika vacker ut som vanligt. När han såg mig lös han upp i ett leende och han bet sig på läppen. Jag gick med snabbare steg mot han och han mötte mig med en varm kram.
''Wow..'' Sa Zayn och kolla på mig upp och ner.
''What?'' Jag kolla på Zayn som hade fastnat sin blick, på mig. ''Zayn?'' Sa jag ännu en gång och han skaka på huvudet.
''You look so beautiful.'' Sa han och böjde sig ner för att kyssa mig. Han tog tag i min hand, fimpa ciggen och vi gick in till deras lägenhet. När vi kom in möttes vi av hög musik och jag blev genast på bättre humör. Fler och fler rusa in och tillsluta var alla här.

Nicki minaj - Starships. Spela medans nedanstående läses.

Starships spelades på högtalarna, jag tog tag i en flaska breezer, tog tag i Sandras hand och vi drog ut på dansgolvet och dansade som aldrig förr. Någon tog tag i mina höfter, jag vände mig om och möttes av ett par perfekta ögon. Leendet var stort, Zayn gav mig en kyss på munnen och vi börja dansa i takt med varandra och i takt i musiken. Jag börja dansa min fula dans och Zayn börja härma mig. Vi båda brast ut i skratt.
''Haha, you dance awful.'' sa jag till Zayn och han gjorde puppyeyes.
''Haha, babe I'm just imitating you.'' Sa han, vi båda brast ut i skratt igen och jag hade nog aldrig i mitt liv vart såhär glad. Jag tog en klunk av breezern och gick åt sidan, Zayn gick efter mig och vi satte oss bredvid alkohol bordet - alltså där vad all alkohol ståg. Det var inte lite det. Zayn satte sig på en stol och jag satte mig på hans knä - där jag kände mig mest trygg. På hans knä, med hans armar runt om mig. Jag la min hand på hans kind och gav han en kyss.
''You wanna go out?'' Fråga Zayn, jag nicka till och vi gick utåt. Dels för att ta luft, men också för Zayn som skulle ta en cigg. Vi kom ut och det var en massa personer där, alla var ungdomar och jag kände knappt igen någon.
''ZAYN!'' Skrek en mörkblond kille. Han kom springandes mot oss, han såg väldigt packad ut och det var lite roligt. Han nästan sprang på Zayn och gav han en kram.
''Hello'' Sa Zayn och börja skratta, jag kunde inte sluta att le. Som ett fån. Killen var överglad.
''And you must be the famous Emelie?'' Sa killen och sträckte fram sin hand. Jag sträckte fram min hand och vi skaka.
''Famous? I don't know, but yes I'm Emelie'' Sa jag och skratta. ''And you are?''
''I'm David. And you're Zayns girlfriend, everybody knows who you are'' Sa David och sprang därifrån. Både jag och Zayn brast ut i skratt.
''I think he have been drinking a little bit too much, he's usually never like this.'' Sa Zayn och tog ett bloss från sin cigg. Ett par tjejer stanna upp framför sig och börja pipa.
''Zayn!'' Sa dom efter varandra och gav han en varsin kram. Jag hade ingen aning om vilka det var, men det var antagligen ett par vänner till killarna. Dom alla var lika fina och jag hade nu konkurrent. Zayn gav dom en kram och jag kände hur avundsjukan steg, jag hatade att bli avundsjuk, och ville verkligen inte bli det. Men jag kunde inte motstå. Tjejerna var sjukt snygga, och dom hade nu min största kärlek i sina armar. Tjejerna gick därifrån och jag hade fortfarande min blick mot dom. Jag blev alltid så jävla osäker när jag såg Zayn med en annan tjej, jag kunde lita på Zayn, men det blev ändå jobbigt.
''What is it babe?'' Sa Zayn och la sin hand på min rygg och tröck mig närmare honom. Han kolla mig rakt in i ögonen och jag tror han förståd vad jag tänkte. ''It's only you, I love you.'' Fortsatte han och jag blev genast gladare. Jag gav han en kyss och han besvara den, vi stod där ett tag och sedan gick vi in.

Kommer fortsätta nyårsfirandet på ett nytt kapitel. Vill ni att jag ska skriva en drama fri part kväll, eller en med drama? Om ni vill med drama, kommentera tips. Om inte drama, kommentera ändå ;) pusspuss

Kapitel 36 - Through everything.

Vi möttes sedan igen och gick ner, jag kolla mot köket och fick ögonkontakt med Harry. Vi båda kolla bort.
''Jag går och berättar för killarna att vi drar ut'' Sa Emelie. Emelie gick mot killarna medans jag mot ytterdörren.
Hon kom tillbaka efter en minut och vi gick utåt.

Jag satte mig ner på en bänk lite längre bort från killarnas lägenhet. Kylen hade hunnit gått igenom min tjocka jacka på bara några sekunder och jag frös. Jag sparka bort lite snö från marken och Emelie satte sig bredvid mig.
''Sandra, sluta nu.''
''Med vad?'' Fråga jag Emelie.
''Med att spela så svår. Du plåger både dig själv och Harry.'' Det Emelie sa var sant, men jag hade ändå ingen lust med han nu. Ville bara ha en paus, bara för en dag.
''Men, som jag sa innan. Om man verkligen älskar någon, ska man kunna gå igenom mycket för den personen man älskar. Harry verkar inte kunna det och ville bara ta den lätta vägen ut och göra slut.'' Sa jag och skaka på huvudet. ''Tänk om han inte älskar mig? Han kanske bara vill ha andra saker'' Jag kolla på Emelie som höjde ögonbrynet.
''Sandra! Ge Harry en chans att få snacka med dig. Han var upprörd innan och tänkte inte på det han sa. Och Sandra, han älskar dig. Jag lovar. Tror du själv han vill vara i ett förhållande bara för sex eller?''
''Okej jag ska snacka med han ikväll.''
''Nu?'' Sa Emelie och försökte övertyga mig att prata med Harry, och hon nästan lyckades.
''Asså...-'' Sa jag, innan jag ens hann prata klart avbröt Emelie mig.
''Gör det bara.'' Jag nicka till, vi börja gå hemmåt.

Vi kom hem, vi hörde alla snacka inne på köket. Vi gick in och där satt Zayn, Louis, Liam, Niall, Danielle och Eleanor. Men inte Harry.
''Hello'' Sa alla mun på varandra, Emelie gick och satte sig på Zayns knä.
''Where's Harry?'' Sa jag lite tyst. Jag kände hur pinsamt det blev.
''Upstairs, at his room'' Sa Niall. Jag gick därifrån och gick sakta upp till hans rum. När jag kom in på Harrys rum låg han på sin säng. Men såfort han såg mig flög han upp.
''Hi'' Sa jag tyst.
''Sandra, I'm so sorry. I didn't mean-'' Jag avbröt han med att hoppa upp i hans famn och kyssa han. Jag kunde inte låta bli. Han var så jäkla underbar. Jag sluta kyssa han.
''I'm sorry, I didn't mean to yell att you'' Sa jag, Harry sprack upp i ett leende. Hans fina vita tänder lös, hans leende lös. Jag log också. Vi hade armarna runt om varandra.
''I'm sorry, I'd do anything to you. I hope you understand that'' Vi satte oss ner på hans säng, Harry tog tag i min hand och fläta ihop våra fingrar.
''Yeah, and I hope you understand that it hurts getting comments like that. I try to ignore it, everyday. But I can't. It's hard''
''I understand, but remember. No matter what. I'll always be by your side.''
''Thank you, it means alot. That you're here. Without you it'd be really hard'' Sa jag, Harry gav mig en kyss.

Emelies Perspektiv:
''So how's Sandra?''
''She was a bit sad, I think she's working things out with Harry right now'' Sa jag och slängde mig på Zayns säng.
''Oh, good.'' Sa Zayn och satte sig ner bredvid mig.
''How's Harry?''
''He was really sad. Harry usually never cries but he did. Because of the hate Sandra gets and because he hurted her.''
''Really? Aw..'' Sa jag och verkligen hoppades på att Sandra och Harry skulle reda ut sakerna som precis hände.
''So, when are you starting school again?'' Fråga Zayn.
''In three weeks.'' Sa jag. Jag kolla på Zayn som kolla ner.
''Oh.'' Sa han med en nedstämd röst. Jag kolla på han och fick till ett litet leende,
''What is it?'' Fråga jag och kolla på Zayn som verka ledsen.
''Nothing, it's like.. we're not gonna spend so much time together when you start school.'' Han kolla upp, på mig rakt in i ögonen.
''Zayn, I'm gonna live in London. I'm coming to you on every opportunity I get.'' Sa jag och flytta mig närmare Zayn. Han la sina armar runt om mig och kysste mig.
''So will I.'' Sa han och log.

Kommentera mycket! kommer med ett nytt efter torsdag, har prov då och är jätte stressad inför det.. sorry :(

Kapitel 35 - Tell me a lie.

Han tog tag i min hand och ställde sig upp, jag ställde mig upp efter han och vi gick hand i hand mot hans rum. När vi kom upp på hans rum börja Zayn kyss amig, långsamt och passionerat. Han börja gå mot hans säng samtidigt som vi kysste varandra. Han puta mig mot sängen så jag ramla bakåt. Jag börja skratta och Zayn hade ett sexigt leende på läpparna. Han bet sig på sin läpp och la sig över mig och börja kyssa mig ännu mer. Han slängde av sig sina kläder snabbt, och börja sedan dra av mina kläder. Sakta, för att retas säkert. Jag börja skratta och drog av mig dom på direkt.

Jag satte mig upp, på kanten av sängen. Jag slängde en blick på Zayn som log på magen och sov. Jag granska varje liten kroppsdelen av han. Jag böjde mig fram och tog tag i min iPhone som log på sängbordet. Klockan var halv tio. Hur lyckas jag egentligen? Jag la mig ner bredvid Zayn och kolla på han. Kunde inte låta bli att le för mig själv, hur kunde man vara så underbara? Jag kände hans andetag mot mitt ansikte och jag rös till varje gång. Jag gav till ett litet skratt, kanske lite för högt. Zayns ögonfransar fladdra till och han kolla på mig. Han gnugga sina ögon.
''Hi'' Sa han med en hes röst, jag la min hand på hans kind och smekte den lätt. Han tog tag i min hand och flätta våra fingrar.
''Hi'' Sa jag och fick ett stort leende på mina läppar. ''You look cutee when you sleep'' Sa jag och skratta. Han log mot mig och blunda. Jag blunda också. 

Jag vakna till av att någon kysste mig på min panna. Jag rös till, jag blunda fortfarande men fick fram ett leende. Jag öppna ögonen och såg Zayn förvånad.
''So that's what you do when I'm asleep? Kiss me? Like a real creeper'' Sa jag och brast ut i skratt. Zayn kolla på mig och gjorde puppy eyes, men han brast själv ut i skratt.
''What time is it?'' Fråga jag och gnugga mig i ögonen, jag hade visst somnat. Jag granska Zayn, som precis böjt sig fram och tagit tag i hans mobil. Hans nakna hud gav mig gåshud.
''Almost 1.'' Sa han och låste sin mobil och la den bredvid sin kudde.
''Oh.'' Sa jag och flytta mig närmare Zayn. Han la sin armar runt om mig.

Vi gick nerför trappan. Lukten av pannkakor nästan slog oss, min mage kurra till och jag nästan sprang ner till köket.
''Hungry?'' Sa Zayn och skratta.
''Yeah, what do you think?'' Sa jag och höjde på ögonbrynen. När vi kom ner till köket var ingen där, bara en massa mat på bordet. Jag satte mig ner på en av stolarna medans Zayn forsatte till kafe maskinen och hällde upp kaffe till både mig och han. Han slog sig ner framför mig.
''Pancakes!!'' Sa jag och nästan hällde på maten på min tallrik. Zayn brast ut i skratt och jag stoppa in en gaffel med pannkaka på in i munnen på mig.
''So.. what do you wanna do today?'' Fråga Zayn och drack av sitt kaffe.
''Nothing really.. haha, just wanna sleep. That's all''
''Sleep?'' Sa han och kolla konstigt på mig. ''You don't wanna spend the day with me?'' Fråga han och gjorde puppy eyes.
''Ofcourse babe, I wanna stay in bed.. with you'' Sa jag och bet mig på läppen. Zayn blinka åt mig och vi båda brast ut i skrattl. Sandra kom ner för trappan och såg upprörd ut. Hon gav mig en blick och nicka till.
''Zayn, I'll be right back'' Sa jag och han nicka till. Jag gick mot Sandra som ståg lutat mot väggen.
''Hur är det?'' Fråga jag och la min hand bakom Sandras rygg.
''Dåligt, det är Harry.''
''Vad är det med han?'' Fråga jag och vi satte oss på trappan.
''Vi bråka, pågrund av alla fans som hackar på mig. Det är fan jobbigt'' Sa Sandra och skaka på sitt huvud.
''Vad vad har hänt?''

Sandras Perspektiv:
Jag kolla på Harry som precis satt på sig ett par jeans. Jag vände tillbaka min blick mot datorn, framför mig hade jag en bild på mig och Harry. Och en massa kommentarer om hur ful, bitchig, äcklig jag är. Sedan en massa kommentarer om att jag inte förkännar Harry. Det var jobbigt, jävligt jobbigt. Även fast Harry har förskt övertala mig att jag inte ska ta saker och ting fansen säger så personligt, att dom bara var avundsjuka. Gick det inte. Jag tog det så personligt som det gick. Jag ville vara stark, jag ville inte gråta. Men det gick inte, en tår föll nerför min kind och jag torka snabbt bort den.
''Sandra? What is it?'' Fråga Harry och satte sig ner på huk bredvid mig. Jag kolla på honom och bad till gud att han inte skulle kolla på skärmen. Men det gjorde han.
''Sandra, what have I said? Please don't care about them.''
''Harry, it's not that easy. You have to understand what I'm going through, even though they're jealous it's still hard.''
''I know what you're going through, but still. Try to not care.''
''I can't, everywere I go I see hate comments, it's not easy. you see what I'm going through because of you?''
''Because of me? You don't have to be with me. Just break up with me if you don't want any hate comments.'' Sa Harry och ställde sig upp. Jag märkte att han blivit surare, och allt var mitt fel. Jag hade på något sett provocerat han. Han försökte trösta mig, men jag var bara sur. Det dåliga samvetet kom fram snabbt.
''I wanna be with you-''
''Don't seem to'' Sa Harry och slängde på sig en tshirt. Agressivt.
''Can you let me finish?'' Sa jag, jag blev också sur. Men jag hade ändå det dåliga samvetet inom mig. Jag logga ut från facebook och stängde igen laptopen.
''Sure'' Sa han och luta sig mot vägen.
''I wanna be with you, but sometimes it's hard''
''If it's hard, just break up with me.'' Sa Harry. Det börja koka inom mig och det dåliga samvetet inom mig hade gått bort, han hade gått över gränsen.
''Don't you get it? Harry, if you really love someone. You could go through anything. Through tears, hapiness, anger, hate. Anything. And you don't seem to get it. Could you really go throught that?'' Sa jag med en aggressiv röst.
''Yeah. ofcourse-'' Sa Harry, jag kunde höra att hans röst blivit nedstämd. Jag avbröt han och sa,
''You know what? Save it. I don't wanna hear anything, you really can't be with someone you love.'' Sa jag och rusa ut därifrån.
''SANDRA!'' Sa Harry, han tog tag i min arm. Jag ryckte bort han och han släppte mig. Jag kolla på han, man såg att han blivit ledsen. Jag fick dåligt samvete, men inte så mycket. Jag var fortdarande skit sur.
''Just.. Leave me alone'' Sa jag och gick därifrån. Jag gick nerför trappan och såg Zayn och Emelie sitta ner och skratta. Emelie kolla på mig, jag nicka mot henne. Hon sa något till Zayn och kom till mig. Jag luta mig mot vägen och kolla på Emelie. Hon såg orolig ut, det som var så bra med henne, med oss var att vi kunde se vad som var på tok med bara blickar.

''Hur är det?'' Fråga Emelie och la sin hand på min rygg.
''Dåligt, det är Harry.''
''Vad är det med han?'' Fråga Emelie och vi slog oss ner på trappan.
''Vi bråka, på grund av alla fans som hackar på mig. Det är fan jobbigt'' Sa jag och skaka på mitt huvud.
''Vad vad har hänt?'' Jag berätta allt som precis hänt.
''Men Sandra, du måste förstå han lite. Det är också jobbigt för han. Han älskar sina fans och dig. Båda sjukt mycket. Det blir jobbigt för han.''
''Jag vet, men han förstår ju inte att jag går igenom sjukt mycket.'' Jag hörde en dörr stängas igen och trappsteg, jag kolla upp och såg Louis och Harry komma ner för trappan. Jag kolla på Harry, han hade sin blick på sina fötter. Jag vände min blick fram.
''Hello girls'' Sa Louis, jag och Emelie nicka till och killarna gick förbi oss. Dom satte sig ner vid köksbordet med Zayn.
''Sandra, sluta plåga han. Jag ser fan hur mycket han lider, han älskar dig. Man ser det i hans ögon, han älskar dig sjukt mycket. Tro mig, han skulle kunna gå igenom allt för din skull.'' Jag ville gråta, jag älskade också Harry. Han var den första killen jag någonsin vart kär i. Han var helt underbar mot mig, jag skulle aldrig kunna släppa taget om han. Jag kolla mot killarna, man såg att Zayn och Louis trösta Harry. Han såg så ledsen ut, jag kunde inte kolla på han. Jag ställde mig upp, och gick uppåt. Jag kolla bak och såg Emelie gå efter mig.
''Kan vi gå ut? Ta luft?'' Sa jag snällt, och hoppades på att hon inte gjort några planer med Zayn.
''Såklart gumman'' Vi delade på oss. 

Vi möttes sedan igen och gick ner, jag kolla mot köket och fick ögonkontakt med Harry. Vi båda kolla bort.
''Jag går och berättar för killarna att vi drar ut'' Sa Emelie. Emelie gick mot killarna medans jag mot ytterdörren.
Hon kom tillbaka efter en minut och vi gick utåt.

Vad tycker ni? Många har tjatat om Sandras perspektiv so here you go babes! KOMMENTERA MYCKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kapitel 34 - Home again.

''Zayn.. How are you?'' Sa jag och han vände sin blick mot mig. Han kolla på mig med en ganska sorgsen blick, jag kunde nästan gissa om vad det handla om.
''It's always hard to leave my family..'' Sa han och luta sitt huvud mot min axel.
''I know, but it's not like this is the last time you'll meet them?'' Sa jag och tog tag i hans hand och börja leka med hans fingrar. ''you'll be back there soon'' Sa jag och han satte sig upp normalt. Han log mot mig och gav mig en puss på kinden. Jag kände hur mina ögonlock sakta blev tyngre, jag luta mitt huvud mot hans axel.


Jag vakna upp av att en dörr stängdes igen. Jag kolla på Zayn som log mot mig.
''We're already here?'' Sa jag och gnugga mig i ögonen. Hur lyckades jag alltid att somna? Taxi bilarna måste trots allt ha sköna säten.
''Yeah'' Sa han och var påväg ut ur bilen.
''I'm sorry.. I always fall asleep'' Sa jag och också gick ut ur bilen.
''It's ok'' Sa han och log stort. ''I like it when you fall asleep cause that's when I could watch you forever. Did you know that you're the cutest when you're sleeping?''
''So that's what you do when I'm asleep? Creeper.. And no I couldn't be the cutest cause you are'' Sa jag och börja skratta. Vi tog ut vårt bagage och gick upp mot lägenheten. När vi kom in var det ganska tyst i lägenheten. Vi gick in och lämna vårat bagage vid ytterdörren. När vi minst ana det så hoppa Harry, Niall och Sandra fram från ingenstans. Både jag och Zayn tjöt till som aldrig förr. Det kändes som om mitt hjärta hade hoppat ut och kommit tillbaka. Jag hade nog aldrig vart såhär rädd. Jag kolla på Harry, Sandra och Niall som nästan låg ner på golvet av hur mycket dom skrattade. Jag slog till Sandra lite lätt och andades ut. Zayn skrattade och började små brottas med Niall. Vi alla gick in mot köket och satte oss på varsin barstol. Jag kolla klockan och den hade nästan blivit fyra.
''My heart is still beating fast'' Sa jag och kände min puls. Jag tog tag i Zayns hand och la den under mitt bröst för att visa hur snabbt det slog.
''Sorry'' Sa Niall och skratta.
''So how was it in cheshire?'' Frågade Zayn och la ena sin arm runt om mig. Jag luta mig mot hans axel.
''Good, Sandra was soooooo nervous about meeting my parents, it was so funny'' Sa Harry och både Niall och Harry brast ut i skratt.
''That's true'' Sa Niall och flina.
''No, that's not true!'' Sa Sandra och gav både Niall och Harry ett slag på deras armar.
''Haha, Emelie was pretty nervous too..'' Sa Zayn och flina mot mig. Jag gav han en liten mördarblick och hans leende blev större.
''I don't get it, your parents are like humans. Why did you guys get so nervous?'' Fråga Niall.
''I don't know.. it's like-'' Sa jag och fundera lite över vad jag skulle säga. ''It's like... your parents'' Alla brast ut i skratt och jag kolla på Sandra och jag märkte direkt att hon tänkte likadant som mig.

Alla killar hade kommit hem. Jag älskade dessa dagar, då vi alla. Då menar jag killarna, jag, Sandra, Danielle och Eleanor va ''samlade'' och umgås. Killarnas lägenhet var så stor att vi alla fick plats där. Liam, Louis, Eleanor och Danielle hade kommit hem runt sju tiden och klockan hade precis slagit tio. Vi har sedan dess spelat kort spel, druckit vin och bara chillat och umgåts. Jag satt just nu framför Niall och vi spela vänd tian, jag hade vunnit alla gånger och jag antog att Niall var ganska trött på att jag vann.
''HAAAAAA!'' Skrek Niall. ''In your face'' fortsatte han. Jag brast ut i skratt och gav han en blick. Han satte sig ner framför igen och log.
''Congrats, first time ever?'' Sa jag och brast ut i skratt - igen. Jag blanda korthögen och kolla på Niall som hade en blick mot mina händer.
''Ha-ha'' Sa han och små skratta.
''Again?'' Fråga jag och dela ut kort.
''Again.'' Sa han. Vi börja spela och det sluta såklart med att jag vann. Som alltid dåra. Niall gav mig en ond blick och jag brast ut i skratt. Haha, killen var underbar. Han fick mig alltid att skratta. Hans söta meningar och underbara skrat. Så himla gullig. Jag kolla på Zayn som satt och snacka med Danielle och Liam. Dom satt för det mesta i ett litet hörn och snacka. Jag ställde mig upp och gick mot dom. Jag kolla på Zayn som genast sprack upp i ett leende när han såg att jag var påväg mot han. Han bredde ut sina armar och jag satte mig på hans knän. Han la sina armar runt min midja.
''Hi'' Sa jag.
''Hi beautiful'' Sa Zayn. Danielle och Liam hade redan gått härifrån. Jag satte mig ner bredvid Zayn och han la sina armar runt om mig. Zayn gav mig en puss på pannan, när jag kolla upp mot han kolla han mig rakt in i ögonen och hade ett stort leende på läpparna.
''What?'' Sa jag och flina lite mot Zayn'
''What?'' Sa han och rynka lite på pannan och skaka på huvudet.
''Why are you smiling at me like that?'' Fråga jag.
''You make me smile''
''Aw'' Sa jag och flytta mig närmare han och krama han det hårdaste jag kunde. Ibland kunde jag och Zayn bete oss som syskon, typ brottas och bråka och alltid vart helt galna tillsammans. Men ibland kunde vi bli som värsta gifta paret. Det jag älska mest med Zayn var att jag kunde vara den galna, fula och klantiga tjejen jag hade inom mig, och att han ändå kunde älska mig. Han tog mig som den jag var. Han tog tag i min hand och ställde sig upp, jag ställde mig upp efter han och vi gick hand i hand mot hans rum. När vi kom upp på hans rum börja Zayn kyss amig, långsamt och passionerat. Han börja gå mot hans säng samtidigt som vi kysste varandra. Han puta mig mot sängen så jag ramla bakåt. Jag börja skratta och Zayn hade ett sexigt leende på läpparna. Han bet sig på sin läpp och la sig över mig och börja kyssa mig ännu mer. Han slängde av sig sina kläder snabbt, och börja sedan dra av mina kläder. Sakta, för att retas säkert. Jag börja skratta och drog av mig dom på direkt.

kort och mellankapitel, kom på i sista sekund att jag lovat ert ett kapitel idag :)

Kapitel 33 - Merry Christmas.

''I got that'' Sa jag och börja skratta. Jag sparka bort lite sand från marken, sedan slog det mig - varför gungar jag inte? Jag ställde mig upp på gungan och kollade på Zayn som hade en konstig blick mot mig. Jag börja gunga i fullfart. Jag satte mig ner på gungan och gunga. Jag kollade på Zayn som ställde sig upp och börja gunga ännu mer.
''Zayn!'' Sa jag samtidigt som jag skratta. Han stoppade gungan och den stanna upp, han gav mig en kyss och tog tag i min hand. Sedan börja vi gå hemmåt.

Jag la mig ner bredvid Zayn. Jag kröp närmare honom, för att undvika att ramla ner från sängen.
''Just so you know, my family usually never celebrate christmas. We just eat food and watch movies and stuff'' Sa Zayn och log.
''So you don't buy christmas gifts and stuff? Becuase I've only bought something for you'' Sa jag, jag kolla på Zayn som log stort.
''Really? What?'' Fråga han och såg lite förvånad.
''You really think I would tell you?'' Sa jag och små skratta lite. Han kolla på mig och log, sedan gav han mig en puss på pannan.
''I've bought you something too'' Vi låg kvar där en stund, sedan somna vi med armarna runt om varandra.
Jag vakna till nästa morgon av att jag hade Zayns hand på min arm. Han skaka lite på mig och jag vakna till.
''Merry christmas beutiful'' Sa han och hade ett stort leende. Han stog upp och låg inte på sängen bredvid mig. Jag vakna till ännu mer och satte mig upp.
''Merry christmas'' Sa jag och gnugga mig i ögonen, jag satte upp håret i en slarvig boll mitt på skallen på mig. Han satte sig ner bredvid mig och gav ett varmt leende.
''My mum just made breakfast, you want some? Everybody is downstairs''
''Ofcourse'' Sa jag och ställde mig upp, Zayn gjorde detsamma och vi gick ner till köket. Där nere satt alla runt mat bordet och ingen åt ännu. Men alla hade iallafall mat på tallrikarna.
''Good morning, and merry christmas'' Sa alla mun på varandra.
''Good morning, merry christmas to you too'' Sa jag tillbaka och satte mig ner på exakt samma plats som igår, men med Zayn bredvid mig. Han la sin arm runt om mig och log.
''There's scrambled eggs, bread, fruit, juice, tea, coffee, cheese. Everything'' Sa Patricia och peka på allt som stod på bordet.
''Thank you, it looks great'' Sa jag och tog ett bröd som fanns på en tallrik. Jag kolla på Zayn som precis tagit en tugga av sin macka.
''What do you want to drink?'' Fråga han.
''Coffee'' Sa jag, han ställde sig upp och tog tag i en kopp, han hällde upp kaffe till mig och kom tillbaka. Jag hällde i lite mjölk som fanns på bordet.

Jag satte mig på knä framför min resväska och börja rota efter något att ha på mig. Eftersom Zayns familj inte fira jul så satte jag på mig något vanligt, fick bli ett par ljusa jeans och en vit blus. Jag satte på mig det snabbt, jag borsta igenom mitt hår och drog några drag med mascaran. Jag satt och vänta på Zayn som var inne på badrumet. Jag var nu klar, hade inget och göra. Kunde väl passa på att logga in på twitter, jag satte mig vid Zayns dator som fanns på hans skrivbord, den var redan på så det var bara att klicka upp internet. Jag klicka upp internet och logga in. Jag hade inte twittrat på typ två veckor så jag kunde väl göra det nu, jag klicka upp en ny tweet och satt och tänkte ut något att twittra. Till slut twittra jag,
- In bradford, having a great time! x
Skrev jag, jag logga ut twitter och klicka upp hans webcamera. Jag fota några bilder på mig, oseriösa. Sedan kom Zayn in i rummet och jag klicka ner webcamen.
''So I was thinking, I wanna give my gift now'' Sa han och log mot golvet. Han tog ut en påse från sin byrå och räckte den till mig. Jag öppna upp påsen och såg en svart grej ligga där. Jag tog ut den och från påsen föll en svart lång klänning med världens finaste rygg på. Jag granska den noga och den var helt perfekt.
''Oh my.. Zayn it's beautiful'' Sa jag och slängde mina armar runt om han, inte visste jag att han hade en sådan bra stil när det gällde tjejkläder? Jag kunde inte sluta le
''Try it on'' Sa han och log. Jag drog av mina kläder snabbt som tusan, och satte på mig den perfekta klänningen. Den satt till och med perfekt på mig. Jag flytta mig till Zayns spegel och granska min kropp tå till topp. Zayn kom bakifrån och la sina händer på mina höfter, han luta sin haka mot min axel och log mot spegeln.
''you look beautiful''
''thank you'' sa jag och gav han en kyss. Jag böjde mig ner och börja rota igenom min resväska i hopp om att hitta min present till Zayn. Jag hitta den äntligen, jag gav påsen till Zayn. Han kolla upp mot mig och log. Han tog upp asken som fanns i påsen och öppna sedan asken. 

Zayns perspektiv:
Jag öppna asken, det ståg gucci på asken och den var ganska stor, var det de jag ana? Jag öppna asken och japp, det var en gucci klocka. En klocka jag 'kollat' på ganska länge men inte hunnit köpa.
''Emelie.. I love it'' Sa jag och la armarna om henne. ''But..''
''But what?'' Sa Emelie, jag märkte att oron i henne steg.
''isn't it expensive?''
''No, it isn't. Zayn your worth it'' Hur kunde jag vara så lycklig och fått hamna hos denna underbara tjej?
''I love you'' Sa jag och gav henne en kyss. Jag satte på klockan på direkten och granska den. Jag kolla på Emelie som precis hade dragit av klänningen, hon vek den perfekt och la den i sin resväska. Hon satte på sig jeansen och hennes vita blus och hade ett stort leende på läpparna. Det leendet var underbar, perfekt. Jag skulle kunna göra allt för att hon skulle ha kvar det.

Emelies perspektiv:
Vi satte oss det runta bordet. Det var mysigt och en massa mat runt bordet. Hans släktingar var också på besök och alla verka trevliga. Jag satte mig mellan Doniya och Zayn, jag snacka lite med Doniya. Jag har märkt att vi båda klickat ganska bra vilket var jätte bra med tanke på att det är Zayns syster. Hon var nästan lika underbar som Zayn. Zayn la sin hand på mitt lår under bordet och jag börja le för mig själv. Jag la upp potatis och kalkon till mig själv och börja hugga i. 

När vi blev klara med våran middag satte vi oss framför den stora tvn dom hade i varddagsrummet. Jag satte mig som vanligt bredvid Zayn och han la sina armar runt om mig. Dom satte på en klassisk familjefilm, som alla kunde se och skratta till. Även om jag var van vid att ha en typisk ''svensk jul'' så var det här ändå otroligt mysigt. Ibland skulle det vara skönt att alla släktingar samlades åt middag och kolla på film.
Filmen ledde till sitt slut, efter två timmar med en massa skratt så skulle Zayns släktingar hem. Vi tog förväl och dom gick ut.
''You wanna watch another movie?'' Fråga Patricia och log. Vi alla nicka till och hon satte på ännu en film. Jag luta mitt huvud mot Zayns axel. Detta var nog en av dom mest underbaraste stunder någonsin. Jag sitter här, med Zayns armar runt om mig. Hans familj som jag tror faktiskt gillar mig, och som är helt underbar och jätte välkomnande. Hur kunde jag vara så himla nervös innan? Dom är ju helt underbara hela högen. Jag har nog världens tur som har hamnat hos en sånn underbar kille med en sånn underbar familj. Perfekt stund som jag aldrig skulle vilja ta slut. Mina ögonlock blev tyngre och tyngre.

''Emelie'' Sa en röst. Mitt namn upprepa sig och tillslut vakna jag till. Zayn stog upp, jag kolla runt och varddagsrummet var helt tomt.
''Where's everybody?'' Fråga jag. Zayn la sig på soffan och jag la mig bredvid han. Han tog tag i en filt och la den runt om oss.
''Asleep, you fell asleep. Like everybody else'' Sa han, vi båda skratta.
''Oops'' Sa jag och la min hand på hans bröst.
''Should we go upstairs and sleep?'' Fråga Zayn.
''Yeah'' Sa jag, han tog tag i min hand, släckte alla lampor i nedervåningen och vi gick uppåt. Vi la oss i hans lilla sängen tätt och somna med varandras armar runt om varandra.
Tre dagar senare:
Det kändes som om det var igår jag och Zayn satt i taxin påväg till London. Och om bara fyra dagar var det nyår. Nytt år, ny start, nya löften. Jag knäppte upp säkerhetsbältet, och satte mig i mitten av sättet. Alltså närmare Zayn, jag la mina armar om Zayn som kolla ut genom fönstret.
''Zayn.. How are you?'' Sa jag och han vände sin blick mot mig. Han kolla på mig med en ganska sorgsen blick, jag kunde nästan gissa om vad det handla om.
''It's always hard to leave my family..'' Sa han och luta sitt huvud mot min axel.
''I know, but it's not like this is the last time you'll meet them?'' Sa jag och tog tag i hans hand och börja leka med hans fingrar. ''you'll be back there soon'' Sa jag och han satte sig upp normalt. Han log mot mig och gav mig en puss på kinden. Jag kände hur mina ögonlock sakta blev tyngre, jag luta mitt huvud mot hans axel.

Dålig update men har så sjukt j*vla mycket i skolan. Men gjorde det här, har redan påbörjat nästa SÅ KOMMENTERA SOMFAAAAN NU. :) puss

För er som missat:

Så kan ni gå in och gilla min blogg på facebook: http://www.facebook.com/pages/onedirectionfantasibloggse/149996148451045 Väldigt bra att ha då kan ni ju mycket info, sen får ni previews och så vidare. Gilla!! Sedan kan ni ju följa mig på bloglovin, mycket lättare och så vidare! bloglovin

Kapitel 32 - Bradford bad boi Zayn.

''Yeah'' Sa Niall, jag gav han ett litet leende och gick upp för trappan och in till Zayns rum, han satt vid datorn. Jag tror inte han märkte att jag kom in, eftersom han hade hörlurarna inne. Jag gick lugnt fram till honom, sedan la jag mina armar runt om han. Han drog ut sina hörlurar och ett stort leende sprack upp i hans läppar.

Några dagar senare:
''You ready?'' Sa Zayn och log. Vi satte oss ner inne i taxi bilen. Jag sprack upp ett leende, antagligen ett ganska falskt leende. Jag var väldigt glad över att få träffa Zayns familj, men inners inne var jag jätte rädd. Hade aldrig fått träffa min pojkväns föräldrar innan, detta var alltså min första gång.
''Yeah, I guess so.. but what if they don't like me?'' Zayn gav till ett litet skratt, han la sin hand på min kind och hade kvar ett leende.
''You really think so?'' Sa han och rynka med ögonbrynen. ''They will love you, I know it.'' Han böjde sig fram och gav mig en mjuk kyss på munnen. Taxi chauförren gasa och vi vinka av Paul som stog utanför.^

Zayns perspektiv:
Jag kolla på Emelie, hennes ben skaka, hon trumma med händerna på hennes lår, hon rörde på sig, hon bet sig i läppen, hon kunde helt enkelt inte sitta still. Man märkte klart och tydligt att hon var riktigt nervös, vilket hon inte borde vara. Jag vet att dom skulle gilla han, jag menar, varför skulle dom inte göra det? Jag la mina armar runt om henne för att lugna ner henne lite, jag flytta mig närmare henne och hon la sitt huvud på min axel.

''Emelie, Emelie! Wake up'' Sa jag, jag ska lite på henne och hon vakna till.  Hon satte sig upp och gnugga sig i ögonen.
''Where are we?'' Sa hon och gäspa, jag log lite mot henne, hon skulle antagligen bli vettskrämd om hon visste att vi var framme. Hon vände sig mot fönstret och hoppa till när hon såg att vi stog still.
''We're in Bradford babe'' Sa jag och gick ut. Taxi chauförren hjälpte till med att ta ut våra resväskor. Jag kolla mot Emelie som precis stigit av. Hon gick mot oss och hjälpte till med att ta ut bagaget. 

Emelies perspektiv:
En liten tjej kom springades ut från huset vi stog framför.
''ZAYN'' skrek tjejen och omfamna Zayn. Han krama om henne och gav henne en puss på kinden. Eftersom hon var liten antog jag att det var Zayns yngsta syster.
''Hi sis, I've missed you'' Sa Zayn och tog tag i hennes hand. ''That's Emelie, the girl I talked about, remember?'' Sa han och peka mot mig.
''Hello'' Sa jag och böjde mig ner lite , jag sträckte fram min hand och hon gjorde detsamma.
''I'm Emelie'' Sa jag och log.
''I'm Safaa'' Sa hon och log. Två andra tjejer kom ut och jag kände hur nervositeten steg. Dom var lite äldre, en av tjejerna var iallafall äldre än både mig och Zayn. Snart skulle jag få träffa föräldrarna, dom skulle få se mig för första gången, jag bad till gud att jag gjorde ett bra första intryck. Tjejerna omfamna Zayn och sedan kom dom till mig.
''Hi, you're Emelie right? Nice to meet you. I'm Doniya'' Sa den äldsta tjejen. Hon sträckte fram sin hand och det gjorde jag också.
''Yes, I'm Emelie. Nice to meet you to'' Den andra tjejen kom fram till mig och sträckte fram sin hand.
''I'm Waliyha'' Sa tjejen och log. ''Nice to meet you''  fortsatte hon.
''I'm Emelie, nice to meet you too'' Sa jag. Sedan kom dom ut, hans föräldrar.. mitt hjärta börja dunka till max. Det kanske var överdrivet, dom är ju två helt normala människor, varför ska jag vara så jäkla nervös? Men om det gick dåligt med föräldrarna, om dom ogillar mig, då går det helt enkelt dåligt för mig och Zayn då också. Dom båda omfamna Zayn, dom båda såg vädligt glada ut. Sedan kom mamman fram till mig, jag visste ännu inte vad hon hette men hoppades på att få veta snart.
''Hello, you must be Emelie?'' Sa hon och gav mig ett varmt och fint leende.
''Yeah, I'm Emelie'' Sa jag och skaka hand med henne.
''I'm Patricia, Zayn's mum. Lets hug'' Sa hon och börja skratta, hon gav mig en varm kram. Sedan kom hans pappa fram.
''I'm Yasser, nice to meet you'' Sa han och vi skaka hand. Vi alla börja gå in mot deras hus. Det var stort och nyrenoverat.
''Let's show you around'' Sa Zayn och la ner vårat bagage vid ytterdörren, han la sin hand på min rygg. Vi gick upp för en trappa som log vid hallen, bredvid trappan fanns kök och varddagsrum. Vi gick upp och kom upp till en hall som hade ungefär 4 dörrar. Vi steg in till ett rum.
''This is my room'' Sa han och slängde sig på sin säng, det var ingen dubbelsäng, bara en enkel säng. Rummet var ganska killaktig, planscher med vita väggar.
Jag slängde mig bredvid han och la min hand på hans bröst.
''They love you'' Sa Zayn och kolla mig rakt in i ögonen,
''And how exactly do you know that?'' Sa jag och luta mig mot min axel.
''I can see it, in their eyes'' Jag börja skratta och gav han en kyss.
''Well, I hope they do'' Sa jag och log.
''What time is it?'' Sa Zayn samtdigt som han ställde sig upp och öppna upp sin resväska.
''Almost 6'' Sa jag och satte mig upp.
''Yay you know what that means?'' Sa han och sken upp i ett leende.
''What?''
''DINNER'' Sa han, jag brast ut i skratt.

Jag satte mig framför Zayn, bredvid Doniya. Bordet var fullt med mat, hela hans familj satt runt matbordet. Alla börja ta för sig.
''You want chicken?'' Fråga Patricia vänligt och gav en blick mot kyckling fileerna som stog på bordet.
''Yeah sure'' Sa jag, samtidigt som jag precis skulle ta en file från tallriken hann hon före och tog tag i en file och la på min tallrik.
''Thank you'' Sa jag och börja hugga i mig, precis som alla andra. Jag satt för det mesta tyst och snegla då och då på Zayn som kolla på mig.
''So tell me, where do you live Emelie?'' Frågade Patricia och drack från vattnet hon hade framför sin tallrik.
''Ehm, I live in Sweden, Stockholm. But me and a friend are moving to London next month''
''Really, how come?'' Fråga Doniya.
''We're gonna study here, for a year'' Alla nicka till när jag sa det där.
''So you guys are leaving to London in three days, right?'' Fråga Yasser, Zayns pappa dåra.
''Yes we are'' Sa Zayn. Alla verka lite besvikna när han sa det, jag kunde tänka mig. Han var ju knappast hemma. ''But we will be back soon'' Sa Zayn och alla sprack upp ett leende. Vi åt upp våran mat och satt kvar där i minst en timme.

''Emelie'' Sa Zayn och nicka utåt. ''Come'' Sa han och ställde sig upp och tog tag i sin disk. Jag gjorde det samma och vi gick ut.
''You're family is nice'' Sa jag och tog tag i Zayns hand. Jag släppte den i samma sekund, han tog upp ett cigg paket och tände en cigg. Han stoppa in pinnen i munnen på han och tog ett bloss.
''As I said before, they love you'' Sa Zayn och tog tag i min hand igen. Vi tog en promenad runt området han bodde på. Vi fortsatte att gå, hand i hand. Tillslut gick vi förbi en tom lekplats, det va helt mörkt, jag släppte taget om Zayns händer och börja gå snabbt mot gungorna.
''Zayn, come!'' Sa jag lite glatt och han börja gå efter mig. Jag satte mig på en av gungorna, det fanns en lampa som lysste över gungorna, annars var det helt mörkt. Zayn satte sig på gungan som fanns bredvid.
''This town is cozy'' Sa jag och kolla ut på området. Det va bokstavligen helt tomt. Även fast det bara vara klockan 8.
''I know, I've missed it'' Vi satt kvar där en stund, tysta. Sedan hörde jag ett par ungdomar, grabbar. Det blev högre och högre. Till slut var dom bara ett par meter ifrån oss.
''Zayn?'' Skrek en av dom, Zayn små gick mot killarna och hälsa på alla. Om dom va lite mindre skulle jag gått fram och hälsa, nu var dom kanske 11 - 12 och jag hade ingen stor lust att gå fram och skaka hand med typ 15 personer. Det kom iallafall tre personer fram till mig och hälsa, antog att det var Zayns närmaste vänner här. Jag hälsa på dom och dom stod kvar och snacka lite. Sedan kom resten av killarna och vi stod där lite och snacka.
''So, for how long will you be here?'' Fråga en av killarna till Zayn.
''Hmm.. for three days'' Sa Zayn.
''Man, you always leave the same second you come'' Sa en av killarna och verka besviken.
''We gotta go now'' Sa en annan. Vi sa hejdå och dom stack. Jag kolla på Zayn som kolla på mig. Vi log lite sedan avbröt Zaynvåran tystnad,
''Old friends'' Sa han och log sitt typiska leende - lite snett.
''I got that'' Sa jag och börja skratta. Jag sparka bort lite sand från marken, sedan slog det mig - varför gungar jag inte? Jag ställde mig upp på gungan och kollade på Zayn som hade en konstig blick mot mig. Jag börja gunga i fullfart. Jag satte mig ner på gungan och gunga. Jag kollade på Zayn som ställde sig upp och börja gunga ännu mer.
''Zayn!'' Sa jag samtidigt som jag skratta. Han stoppade gungan och den stanna upp, han gav mig en kyss och tog tag i min hand. Sedan börja vi gå hemmåt.

Sådärja! Blir nog ett till kapitel, påbörjar det ikväll. Det är bara att kommentera. MYCKET TACK! :)

Kapitel 31 - Lunch.

''The necklace was perfect''
''You think so? I'm glad'' han gav mig en puss på kinden. Mina ögonlock blev tyngre och tyngre och tillslut somna jag.

Jag vakna till av att någon tar tag i min hand. Jag kolla ner i min hand och ser att Zayns fingrar flätar sig med mina.
''Oh, sorry did I wake you up?''
''Yeah, it's ok'' Sa jag och flytta mig närmare honom. ''What time is it?''
''Almost 11'' Sa han och la sin arm om mig.
''Why are you up so early?'' Sa jag och gav till ett litet skratt. Även om det inte var så tidigt så var det tidigt för Zayn, han vakna ju alltid så himla sent och sov bort halva sin dag.
''Is it really that early?''
''Yeah, it is.. for you'' Jag börja skratta.
''Ha-ha, really fun''
''I'm taking a shower'' Sa jag och steg upp ur sängen. 

Jag klev in i duschen, satte på den och vattnet börja rinna. Jag hörde någon gå in i badrumet, jag drog bort draperiet och stack ut huvudet. Där ståg Zayn topless och log. Han brast ut i skratt, måste sätt roligt ut med all skumm i håret. Jag skratta såklart också men återgick till vattnet för att skölja bort all skumm i håret. Jag kunde inte se för att jag hade vatten/skumm i ögonen. Någon tog tag i mina höfter och jag tjuta till.
''It's just me'' Sa Zayn och jag försökte ta bort vattnet som fanns i mina ögon, jag lyckades och öppna upp ögonen och där stog Zayn, bitandes på läppen och ler. Han börja kyssa mig.

Vi kom ut ur duschen, båda invirrade med varsin handduk och blötta i håret. Jag börja rota i min resväska, som föresten var helt stökig, jag hade ingen lust att packa upp då vi inom en vecka ändå ska till Bradford. Jag fick upp ett par mörka jeans och ett vitt pösigt linne. Det fick bli min 'dagens outfit' Jag kolla på Zayn som redan satt på sig sina kläder, en mörkblå skjorta, vit t-shirt och ett par beigha chinos. Lika snygg som alltid. Jag kamma igenom mitt hår.
''Do you think Harry and Sandra is still asleep?'' Frågade jag Zayn som fixa sitt hår.
''No I don't, go check. His room is the one down the hall to the left'' Sa Zayn och jag försvann ut ur rummet, jag gick mot rummet Zayn precis beskrivit. Jag knacka och öppna det litet. Sandra stog framför spegeln och granska sig själv, jag kolla mot sängen och såg Harry snarka.
''God morgon'' Sa Sandra och gick ut ur rummet.
''Hello'' Sa jag och skratta, vi börja gå mot trappan. ''Har du lust och ta en fika eller något idag?''
''Visst, vad sägs om frukost/lunch nu?''
''Låter bra'' Sa jag och log. Vi gick ner mot kökt och där satt Niall, Liam och Danielle.
''Good morning'' Sa alla tre mun på varandra. Jag tog tag i ett glas och hällde upp juice till mig själv.
''You're not eating?'' Fråga Niall.
''No, we're going out for a lunch in a minute'' Sa Sandra.
''Yeah'' instämde jag. ''Sandra, ska du inte fixa dig nu? Vi båda vet hur jäkla seg du är och jag orkar inte vänta, min mage kurrar''
''Okej, okej'' Sa Sandra och gick upp. Jag små-log för mig själv.
''So where you going to eat?''
''I don't know, some cafe down the street I guess'' Sa jag och ryckte på axlarna. Jag gav en blick mot Danielle, ''Danielle, if you can you could come with us?'' Fråga jag och små-log. Hon bytte ut någon blick med Liam, han nicka till och hon vände sig mot mig igen.
''Well, yeah that'd be great'' Sa hon och log. ''I'll be right back'' Sa hon och gick upp. Jag klunka i mig min apelsin juice och både Niall och Liam gav mig allvarliga blickar.
''What? I'm thirsty!'' Sa jag och dom börja skratta. Jag satt där i ungefär 20 minuter och snacka med dom, efter ett tag kommer Sandra ner och sedan Danielle. Nu var vi va alla tre klara för lunch.
''Wait here'' Sa jag och sprang upp för trappan och in till Zayns rum, som btw fortfarande fixa med sitt hår.
''You're not finished yet?'' Fråga jag och skratta.
''Nope'' Sa han.
''I'm going out with Danielle and Sandra for lunch.''
''Okay, have fun'' Sa han jag böjde mig ner och gav han en kyss och gick ner igen. Där stod tjejerna på klädda och klara. Jag satte på mig mina ytterkläder och vi gick ut.
''Danielle, do you know a good cafe?''
''Yeah, just follow me'' Sa hon och vi gick efter henne. Efter fem minuter kom vi fram och slog oss ner vid ett bord för fyra personer. Vi beställde och vänta på våra sallader.
''So how's Eleanor? I haven't seen her in while.'' Fråga jag och drack från min iste.
''She's good, she's with her family actually.'' Jag kolla på Sandra som nickade, jag vände tillbaka min blick mot Danielle och log.
''Oh''
''How are you spending your christmas?'' Fråga Sandra.
''At Liam's actually! What about you?'' Fråga Danielle.
''At Harrys, what about you Emelie?'' Frågade Sandra igen.
''Haha, at Zayns. Seems like we all gonna have a great christmas with our boyfriends.'' Sa jag och vi alla börja små-skratta. Våran lunch kom och vi börja hugga i oss.
''Gosh I'm so hungry'' Sa jag och stoppa in en gaffel fylld med sallad och kyckling in i munnen på mig.
''Like always?'' Sa Sandra och börja skratta.
''What kind of insult is that, shut up and eat your food'' sa jag och vi alla brast ut i skratt. Jag kolla bakom Danielle som satt framför mig och märkte att en tjej hade upp sin mobil och blixten kom upp, det var då jag märkte att hon fota. Jag fick till en av min ninja moves och luta mig över bordet.
''What is it?'' Sa Danielle och vände sig bak. Då märkte hon också då tjejerna satt och skratta.
''Fans?'' Fråga Sandra.
''Think so, don't mind them'' Sa Danielle och log. ''I know we all get so much hate for dating them, but isn't it worth it?'' Fråga Danielle.
''Yeah it is'' Sa jag och Sandra i mun på varandra. ''I love Zayn and I can't just give up on us just because the fans'' Sa jag. Det var skönt att kunna prata med tjejer som gick igenom samma saker som än själv. Vi åt upp våra sallader och satt kvar där en stund.
''Let me take a picture of you'' Sa jag och tog upp min mobil från min ficka. Sandra och Danielle maka ihop sig och jag knäppte ett foto. ''I'll post it to twitter'' Sa jag och klicka upp twitter. Jag track upp 'tweet' och ladda up bilden.
''Danielle, do you have twitter?''
''Yes, it's daniellepeazer'' sa hon.
''Okay, I'll follow you''
- Eating lunch w/ @daniellepeazer and Sandra. Skrev jag och skicka iväg tweeten. Jag stängde av twitter och la tillbaka mobilen i fickan. 

Vi kom hem, drog av oss våra ytterkläder. Killarnas röst hördes inne i varddagsrummet, lika högljudda som vanligt. Vi alla tre gick in dit och där satt Harry, Liam, Louis och Niall.
''HELLO'' skrek alla i mun på varandra.
''Hi'' Sa vi alla tre i mun på varandra också, lite lugnt sådär. Danielle satte sig på Liams knä medans Sandra satte sig vid Harry. Jag satte mig på en stol bredvid Niall.
''So, we saw a picture of you today'' Jag, Danielle och Sandra utbytte några blickar.
''When we ate lunch?'' Frågade Sandra.
''Yeah'' Sa Harry och kysste Sandra på hennes panna, det fick mig att sakna Zayn och hans kyssar lite. Jag ställde mig upp,
''Is Zayn up stairs?''
''Yeah'' Sa Niall, jag gav han ett litet leende och gick upp för trappan och in till Zayns rum, han satt vid datorn. Jag tror inte han märkte att jag kom in, eftersom han hade hörlurarna inne. Jag gick lugnt fram till honom, sedan la jag mina armar runt om han. Han drog ut sina hörlurar och ett stort leende sprack upp i hans läppar.

Ett tråkigt mellan kapitel. Men i nästa kapitel händer det roliga grejer , KOMMENTERA FÖR NÄSTA !:D

RSS 2.0