Kapitel 54 - cosy

''Omg, who is that?'' Sa jag, vi var ensama och en bil stog där. Mitt hjärta börja dunka snabbare. Jag flytta mig närmare Zayn. Bilen körde mot oss, och då slog det mig! Våran personliga förare ju.

''Our personal driver babe, don't worry.'' Sa han och kysste mig på pannan. Jag andades ut. Bilen stanna framför oss och fönstren gick ner. Och vi möttes av Eleanors leende och Louis som satt bredvid han. Jag brast ut i skratt.

''You're so beautiful Emelie!'' Sa Eleanor. Zayn öppna dörren till bilen och jag klev in. Han klev in efter mig och Louis körde i full fart. Radion var på och dom höjde volymen till högsta. Och vi alla börja skrika med. Lite fåniga.

 


Jag vakna upp med ett stort leende på läpparna. Solen lös in, vi hade visst inte dragit för persienerna. Jag vände på mig och Zayn andades djupt. Hur mycket var klockan igentligen? Igår kväll var en underbar kväll, efter vår såkallade romantiska middag drog vi till Louis och Eleanors hotell rum och hade en liten fest för oss själv. Eller kanske inte, vi drack öl och spela kortspel. Senare drog iallafall jag och Zayn till vårt rum och hade en fest för oss själva. Jag gnugga mig för ögonen och log lite för mig själv. Har aldrig vart såhär lycklig, jag luta mig fram mot sängbordet och tog tag i min mobil. Klockan var tio i tio. Jag la ner mobilen snabbt och la täcket över mitt ansikte, om jag ska somna om ska jag inte somna om går det inte med ljust i rummet. Jag ställde mig upp snabbt och drog för persiennerna.

 

''Hi sexy.'' Jag hoppa till och jag vände mig om, Zayn brast ut i skratt. ''Sorry.'' Sa han med sin sexiga morgonröst.

''Thanks for that.'' Sa jag och la mig under täcket, vi flytta närmare och jag la mina armar runt om han. Hans fingrar strök min nakna hud på ryggen. Det gav mig en liten stöt, jag rös till. 

Jag vakna till av en röst.

''Yeah, thanks. Oh, and I forgot. Chocolate strawberries too.'' Jag vakna upp och log lite för mig själv, Zayn stog med telefonen mot sitt öra. Utan tröja, lika sexig som alltid. Jag var lite stolt över att kalla han min.

''Your personal waitress?'' Sa jag och skratta lite, jag satte mig upp och gnugga mig. Vi hade visst somnat om, Zayn skratta också och satte sig ner bredvid mig.

''What time is it?'' Fråga jag och satte mig upp och satte på mig Zayns tröja. Mysig som alltid.

''Almost one.'' Jag skaka på huvdet.

''So we've wasted our day on sleeping, not good...'' Sa jag och slängde mig på Zayn. Jag satt gränsle över honom. Jag la min händer runt hans nacke och han låg ner. Jag kysste han och avbröt varje mening med ett ord.

''What..'' Kyss. ''Did..'' Kyss. ''You..'' Kyss. ''Order?'' Fråga jag och han skratta efter kyssarna.

''You'll see.'' Sa han och blinka. Med snabba rörelser vände han på mig så han log över mig. Jag brast ut i skratt och Zayn kysste mig snabbt och jag hann inte ens skratta klart. Så jag skratta under kyssen.

''You have to laugh at the same time as we kiss?'' Jag nicka och Zayn skaka på huvudet. Jag la mina händer på hans kinder och tryckte mina läppar mot hans. Precis då knacka det på dörre,

''Room service.'' Zayn ställde sig upp och öppna dörren. Dom rulla in vagnen och la den vid sängen.

''Thank you.'' Sa Zayn och gav dom dricks.

''Classy.'' Sa jag och börja söka igenom vagnen. ''Yum..'' Sa jag och vi högg i oss. Pannkakor, kaffe, juice, baguetter, frukt, ja allt möjligt.

''I didn't know what you wanted really so I ordered a little bit of everything.'' Sa han och tog en klunk av sitt kaffe.

''So that explains this much food. I will not be able to eat everything.''

''You don't have to.'' Sa han och jag nicka, vi fortsatte äta. 

Jag stöna till, jag har nog aldrig blivit så här mätt på att äta frukost. Jag la mig ner på sängen och gav till ännu ett stön.

''You're not totally full, right?'' Sa Zayn och la sig bredvid mig.

''Yes I am, why?'' Zayn log och drog fram chockld jordgubbarna. Ohnej, min största svaghet. Fanns inget godare än detta.

''I wanna fead you with these.'' Sa han och kom närmare med en jordgubbe i munnen, jag öppna munnen och han la in en jordgubbe i munnen på mig.

''Yum..'' Sa jag samtidigt som jag tugga. ''Even though I'm full I still eat.. not good.'' Fortsatte jag och Zayn brast ut i skratt. Jag tog tag i en jordgubbe. Och flytta närmare min hand mot hans mun, sedan tröck jag den mot hans ansikte och han satte där med öppen mun.

''Oh no you didn't..'' Sa Zayn, jag brast ut i skratt och ställde mig upp snabbt och sprang därifrån. Jag kolla bak och såg hur Zayn sprang efter, jag hade nog aldrig skrattat så mycket. Men vem försöker jag lura, Zayn är ju snabbare än mig. Han la sina armar runt om min midja och bärde upp mig. Han slängde ner mig på sängen och börja kittla mig.

''Zayn, omg stop!!! Zayn.'' Skrek jag samtidigt som jag försökte ta mig ur, gick inte så bra. Jag skratta så mycket att jag börja gråta.

Tumblr_lwnzy82ja41qeudsmo1_500_large

Simpson spelades på tvn. Vi hade sett några avsnitt innan. Vädret var underbart ute, men vi hade ändå luggit inne i flera timmar. Klockan hade precis slagit fyra och kände att jag inte orka sitta inne längre. Men jag ville inte ställe mig upp. Vi log ner och Zayn hade sina armar runt om mig, jag ville inte att han skulle släppa mig.

''Can we go to the pool or something? The weather is amazing.'' Sa jag utan att röra på mig. Zayn släppte mig och en besvikelse gick igenom min kropp, men det här är ju knappt sista gången han har armarna runt om mig.

''You're right. Let's go.'' Sa Zayn och vi ställde oss upp i takt. Vi drog på oss våra badkläder. Jag satte på mig min favorit bikini, en illrosa. Perfekt till solbränd kropp, vilket jag kanske inte hade. Men brännan skulle jag jobba på nu.


Vi gick ut till polen. Den var på baksidan av hotellet, vilket var bra med tanke på alla fans som var vid framsidan. Zayn tog tag i min hand och vi kom ut till polen, på direkten såg jag Niall, Harry, Louis, Liam, Danielle, Eleanor och Sandra sitta vid sidan av polen.

Tumblr_m490y7majb1r9noico1_500_large_large

Jag kände hur någon tog tag i mina höfter och bärde upp mig. Och när jag minst anar det så är jag i polen. Zayn.

''My revenge.'' Sa han när vi nådde polens yta. Kallt som fan.

''You already did revenge on my when you tickled me.'' Sa jag och plaska vatten på han. Zayn la sin hand på min höft och flytta mig närmre honom. Han var påväg till att kyssa mig, då hade jag värsta chansen. Jag la mina händer på hans huvud och tryckte ner han. Men jag kunde inte ha kvar han och dränka han, jag släppte och han andades ut.

''Sorry, my revenge.'' Zayn skaka på huvudet, han vände på klacken och gick upp ifrån poolen. Jag följde han med blicken och gick och satte sig med resten som satt där uppe. Jahapp, han kanske blev sur. Eller kanske och kanske, han blev sur. Han lämna mig själv i poolen. Jag gick upp och satte mig på solstolen bredvid han, om han var sur var det hans problem. Jag satte på mina raybans och slöt mina ögon. Jag fick ändå lite dåligt samvete. Aja.

Alla var i poolen, förutom jag och Zayn. Så det var lite tystnad, men jag ville släppa den.

''Zayn... are you mad?'' Sa jag och satte mig upp.

''Hm.. no.'' Sa han utan att kolla mot mig. Aw, han va sur.. det var lite sött. Jag ställde mig upp och satte mig på hans solstol.

''Yes you are.'' Sa jag och log lite mot han, jag la min arm runt om han och ett litet flin trängde sig fram på hans ansikte.

''Stop it. I'm trying to be mad at you.'' Sa Zayn och skaka på huvudet. Och jag brast ut i skratt.

''Excuse me, Zayn.'' Sa en röst och både jag och Zayn kolla upp. Två tjejer, ungefär i samma ålder som oss stod framför oss. ''Can we have a picture with you?'' Fortsatte tjejen.

''Ofcourse.'' Sa han och ställde sig mellan tjejerna. ''Emelie, you can take the picture. Right?'' Jag nicka.

''No, it's okay. We don't want attention whores to take pictures of us.''

''Don't be rude.'' Sa Zayn och skaka på huvudet. Hade tjejen precis sagt det där? Jag visste seriöst inte vad jag skulle säga, attention whore? Det var väl lite överdrivet och grymt.

''It was a joke.'' Sa den andra tjejen. ''Still up for taking a picture?'' Jag ville inte säga emot hans fans, och ville inte sjunka ner till hennes nivå. Så jag skiter i det hon sa och tar bilden bara. Jag knäppte fotot och det kändes konstigt faktiskt.

''Thank you.'' Sa dom i mun på varandra och gick därifrån. Zayn la sina händer runt min nacke.

''Don't mind them. I love you, and no one will change that. You're not a attention whore and I know that.'' Jag nicka och våra läppar möttes. Vi sluta kyssas för att andas,

''I love you too.'' Sa jag och vi log.


293914_208301879226232_2937471_n_large


Sådärja. Förlåt för sent. Men hoppas ni gillar det! Lite tråkigt dock och inget händer, men det duger? Det är jätte lite kvar och novellen, men jag har några kapitel kvar! KOMMENTERA!


Kapitel 52 - Romantic guys and dinners.

''Alright guys, Zayn have to leave now.'' Zayn sa hejdå till alla fansen och kom sedan till mig. Han tog tag i min hand och vi gick ifrån hotellet. Paul var lite längre bakom oss, han var tvungen att gå med oss. För säkerhetens skull. Men vi ville va lite ensamma också. Vi stanna upp och tog en taxi, då sa Paul hejdå för oss och vi börja åka. Zayn rabbla upp ett ställe och vi kom fram efter tio minuter. När vi klev ut ur bilen såg jag en strand, det va lite öde. Väldigt tomt. Det stog två bilar längre bort.
''Zayn, what are we doing here?'' Fråga jag och Zayn flina, han tog tag i min hand och vi börja gå mot stranden.

När vi kom ut på stranden såg jag det. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Ett bord för två, med vit duk på. Långa ljusstakar runt om bordet och det stog mitt på stranden. Hur kunde han? Hur lyckades man? En man med en hög vit hatt kommer mot oss.
''Welcome!'' Sa mannen. Jag kolla på Zayn som log stort, jag tog tag i hans hand och krama den hårt som det gick. Han var så himla underbar. Vi kom fram till bordet som var perfekt upplagt. Zayn drog ut en stol till mig och jag satte mig ner. Han sa att det skulle vara romantiskt, men aldrig hade jag ens tänkt tanken till att det skulle vart såhär fint.
''Oh my.. Zayn this is incredable.'' Mannen hällde upp vin till oss.
''So you like it?'' Sa Zayn och log lite.
''Hmm.. what do you think? It's perfect. The sunset and everything, a guy have never done this to me..'' Sa jag.
''That's crazy, you deserve this. And I've actually never done this to a girl, I've always wanted to do this. But I saved it to a special girl.'' Sa Zayn, jag kände hur mina kinder hettades till och jag log ner i tallriken. Han la sin hand på min och jag kolla upp och mötte hans perfekta ögon. Jag nästan drukna i hans ögon.
''You're special.'' Sa han, jag visste inte vad jag skulle göra eller säga. Jag böjde mig fram och mötte han i en kyss.

Först kom förrätten, och det blir som vanligt en vanlig soppa. Jag kolla ut på havet, på vattnet, på solen. Allt var helt perfekt nu för stunden, Zayn bredvid mig. På stranden, med solnedgången.

''Wait, I need to get a picture.'' Sa jag och tog upp min iPhone, jag klicka mig in på instagram och tog en bild.

- Dinner at the beach, romantic.

Skrev jag och skicka vidare den. Nu skulle hela världen få reda på att vi satt här, men jag brydde mig inte. Egentligen ville jag visa hur underbar Zayn är. Vi åt upp det sista av soppan och då kom huvudrätten. Och vi börja äta.

''Do you like it?'' Fråga Zayn, han verkligen ville att allt skulle vara bra. Han lyckades totalt.

''Yeah, ofcourse I do.'' Han log nöjd och vi käka upp vår mat. Jag tog en liten klunk ur vinet och jag kolla på Zayn som gjorde likadant. Det hade blivit mörkare, himlen var orange och det skulle bli helt mörkt snart. Jag luta mig bakåt och la min hand på min mage.

''I'm so full..'' Sa jag och stöna till lite.

''You are? There's dessert left.''

''I always have room for dessert, don't worry.'' Sa jag och vi båda brast ut i skratt. ''I just need to rest..'' Sa jag och la min hand på min mage igen och börja göra rörelser för att visa hur mätt jag är.

''Me too.'' Sa Zayn och vi båda blev tysta.

Efter ungefär en kvart kom kocken tillbaka, han tog tillbaka disken och kom tillbaka.

''So, are you ready for desert?'' Jag kolla på Zayn som ryckte på axlarna, jag nicka till och vi båda börja flina. Även fast jag innerst inne var sjukt mätt, kunde jag inte stå emot.

''Yes please.'' Sa Zayn och kocken gick därifrån, senare kom han tillbaka med två olika tallrikar och la ena framför mig och den andra framför Zayn.

''Yummie!'' Sa jag och undersökte efterätten lite.

''It's a typical strawberry cheescake, just like you wanted it Zayn.'' Sa kocken och Zayn börja flina, precis som Zayn ville. Och precis som jag ville, jag tog en liten bit av cheescaken med min gaffel och stoppa in den i munnen på mig.

''Mmmm...'' Sa jag samtidigt som jag tugga på tårtan, den var underbar.

''Mmm....'' Sa Zayn precis efter mig och vi brast ut i skratt.

''This is amazing.. omg.'' Sa jag.

Tumblr_m27hr5amnf1rqfkw7o1_500_large

På bara några minuter hann vi båda bli klara.

''What time is it?'' Fråga jag och luta mig bakåt, ännu en gång. Jag la min hand på min mage igen, åh nu var jag överdrivet mätt och skulle inte orka något mer alls.

''Almost ten.'' Sa Zayn, han gjorde det samma som mig. Luta sig bakåt och stöna av hur mycket vi precis ätit.

''Wait so we've been here in almost two hours? It feels like we've been here in like 30 minutes.'' Sa jag och skaka på huvudet.

''Everytime you have fun, the time flies by.'' Sa Zayn, jag gav han ett litet leende. Det var sant ju, varje gång man hade riktigt kul var då tiden bara flög förbi.

''I wanna stay here forever, haha.'' Sa jag och vi båda börja skratta.

''Unfortunately the have to leave. Part of the deal was to leave after the dessert was served.'' Sa Zayn, jag puta lite med läpparna. Jag ville verkligen inte lämna det här stället, det var så lugnt. Så fint.

''No, don't worry.'' Sa han och tog tag i min hand, vi ställde oss upp i takt. Vad hade han hittat på nu för kul? Kocken kom mot oss och börja duka undan.

''Thank you for this lovely dinner.'' Sa Zayn, kocken nicka och Zayn vände på klacken. Automatiskt gjorde jag också det,

''Thank you.'' Sa jag och vi tog förväl. Zayn gick inte mot parkering, utan mot andra sidan. Det var helt mörkt nu, och det ända som lös upp stranden var ljusstackarna. Fast inte nu längre. Dom had etagit undan den och det blev mörkt. Det ända man hörde just nu var vattnets vågor och sanden vi gick på.

''So have you planned something more?'' Fråga jag och i hopp om att han skulle svara.

''Hmm.. okay no not really, or yes actually I wanted to walk by the beach. Just us two, that would've been great.'' Sa Zayn, jag nicka.

''Yes it would.'' Sa jag och gick närmare han. 

En vind slog oss lite lätt, det va inte kallt. Men inte varmt. Lite ljummet. Det går inte och beskriva känslan jag hade just nu. Allting var så bra just nu. Dom senaste dagarna hade jag verkligen slutat tänka på allt som hände med Jonathan, allt det dåliga. Jag vakna några gånger om nätterna och hade Jonathan i mina tankar, men det var alltid Zayn som fick mig att tänka på annat.

''Wait.'' Sa jag och stanna upp, jag vände på klackan och gick ut mot vattnet. Jag drog upp min klänning som nådde marken, jag kolla på Zayn som kolla lite mot mig. ''Come!'' Sa jag. Han kom äntligen mot mig och han tog tag i min hand. Vi gick ut i vattnet, när vattnet slog våra fötter sprang vi båda tillbaka.

''Aaah, too cold.'' Sa jag och vi brast ut i skratt. Zayn kom mot mig och la sina händer på mina höfter, han flytta sig närmare mig och luta sin panna mot min. Våra läppar möttes, och det pirra till i hela min kropp. Varje gång han kysste mig, kändes det som första gången. Exakt likadant, den lyckan som alltid spred sig i kroppen. Hur det alltid flög runt fjärilar i min mage. Hur perfekt allting alltid kändes, hur speciell och vacker han fick mig att känna. Jag la mina händer runt om hans nacke, och vi bara stog där. Vi slutade kyssas och jag såg besvikelsen i hans ögon. Jag satte mig ner och la mig på sanden. Zayn la sig bredvid mig och han börja kyssa mig, jag flytta mig närmare han och la min hand runt hans nacke. Zayn flytta ner sin hand till mina ben. Jag tog tag i hans hand och skaka på huvudet, och han börja skratta. Han la sig ner bredvid mig.

''Wanna go home?'' Fråga Zayn.

Jag nicka,

''Yes.'' Sa jag, vi ställde oss upp i takt och gick mot parkeringen. Zayn drog upp sin mobil och knappa in ett nummer och la den sedan mot hans öra.

''Hi, can you come now?'' Sa Zayn. ''Yeah, good. Bye.'' Forsatte han och klicka.

''Who?'' Fråga jag och krama hans hand.

''Our personal driver.'' Sa han och log, även om det var mörkt såg jag hans tänder lysa. Jag brast ut i skratt, undra vem? Vi kom fram till parkeringen och en bil lös lite längre bort.

''Omg, who is that?'' Sa jag, vi var ensama och en bil stog där. Mitt hjärta börja dunka snabbare. Jag flytta mig närmare Zayn. Bilen körde mot oss, och då slog det mig! Våran personliga förare ju.

''Our personal driver babe, don't worry.'' Sa han och kysste mig på pannan. Jag andades ut. Bilen stanna framför oss och fönstren gick ner. Och vi möttes av Eleanors leende och Louis som satt bredvid han. Jag brast ut i skratt.

''You're so beautiful Emelie!'' Sa Eleanor. Zayn öppna dörren till bilen och jag klev in. Han klev in efter mig och Louis körde i full fart. Radion var på och dom höjde volymen till högsta. Och vi alla börja skrika med. Lite fåniga.


Förlåt för dålig update, har inte vart den bästa. Men nu är jag tillbaka och ska avsluta denna novell! Men det är om några kapitel, och snälla.. jag vet att jag inte uppdaterat så mycket men kommentera mycket!!! blir motiverad då. och ni kan klaga såååå mycket ni vill om hur dålig jag vart! :)


RSS 2.0